Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام، قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با مدیرعامل پتروشیمی ایلام اظهار داشت: چندین پروژه در سفر رییس جمهوری به ارزش ۱۶ هزار میلیارد تومان توسط پتروشیمی ایلام در دست اقدام است که با راه انداری شهرک پتروشیمی مشکلات زیرساختی آنها برطرف می شود.

وی یادآور شد: ایجاد شهرک پتروشیمی با راه اندازی صنایع پایین دستی تحول عظیمی در رونق اقتصادی، اشتغال و تولید این استان ایجاد می کند و مشکلات زیرساخت های اساسی نظیر آب، برق و گاز را برطرف می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی دشتکی به پیگیری و رفع مشکلات شرکت پتروشیمی ایلام نظیر مالیات برارزش افروده، بلوکه شدن بخشی از دارایی ها توسط سازمان بازرسی و مشکلات کارگری اشاره کرد و گفت: با تدابیر مناسب و پیگیری مکرر این مشکلات برطرف شد و اکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی تاکید کرد: فعالیت شرکت پتروشیمی موجب رونق اقتصاد، اشتغالزایی و توسعه استان می شود که از این سرمایه گذاریهای بخش خصوصی به دلیل محدودیت های دولتی استقبال می کنیم.

استاندار ایلام گفت: استان دارای ذخایر ارزشمند نفت و گاز است که سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه ها کمک بزرگی به جهش تولید و رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال ایلام می کند.

شورای کارگری در پتروشیمی ایجاد شود

استاندار ایلام گفت: بدون شک با راه اندازی شهرک پتروشیمی ایلام مجموعه کارگری این شرکت افزایش می یابد که نیازمند راه اندازی شورای کارگری است.

سلیمانی دشتکی اظهار داشت: این شورا به موقع می تواند به مسائل ومشکلات کارگران شرکت ورود و آن را برطرف کند.

وی تاکید کرد: عدم وجود این شورا در صورت وجود مشکلات کارگری موجب دامن زدن به بسیاری مسائل می شود در حالی که با تشکیل شورای کارگری بلافاصله به معضل کارگران و خواسته آنها توجه و رسیدگی لازم انجام می شود.

وی ابراز امیدواری کرد: مدیرعامل جدید پتروشیمی ایلام با فعالیت بیشتر در سال جهش تولید رونق بسیار خوبی در این حوزه در استان ایجاد کند.

مجتمع پتروشیمی ایلام با حدود ۲ هزار نیروی انسانی متخصص و کارگر، بزرگترین شرکت خصوصی در استان ایلام و همچنین بزرگترین مجتمع پتروشیمی در غرب کشور است.

در صورت بهره برداری از فاز دوم (واحد الفین)، پتروشیمی ایلام ظرفیت تولید به ۴۵۰ هزار تن اتیلن در سال خواهد رسید.

طرح احداث پتروشیمی ایلام پس از مطالعات فراوان در شرکت ملی پتروشیمی به تصویب رسید و در سال ۸۱ عملیات احداث این مجتمع پتروشیمی در بخش چوار در زمینی به مساحت ۱۲۲ هکتار در فاصله ۱۸ کیلومتری از شهر ایلام آغاز شد.

این مجموعه با هدف اشتغال زایی و رونق اقتصادی احداث شده و تا امروز شرایط اشتغال برای بالغ بر ۲ هزار و ۱۹۰ نفر را بصورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم آورده است.

بیش از ۳.۵ درصد از ذخایر نفتی و ۱۱ درصد از ذخایر گازی کشور در استان ایلام قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اشتغال پتروشیمی سرمایه گذاری سرمایه گذاری بخش خصوصی نفت و گاز بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی پتروشیمی ایلام راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۹۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، چنگیز اصلانی امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه نیاز کارگران این است که دولت و مجلس در جهت حمایت‌های واقعی از این قشر گام بردارند، افزود: ۱۸ میلیون نفر نیروی کارگری در کشور وجود دارد که این تعداد در همدان ۳۱۷ هزار بیمه‌ شده است، امیدواری این قشر عظیم و پرتلاش، حمایت بی چون و چرای قانون گذاران و دولت در تمام سطوح است.

وی با بیان اینکه یکی از چالشی‌ترین موضوع ما با دولت دستمزد است که براساس واقعیت‌ها و قانون به آن پرداخته نشده است، گفت: دولت باید برای بهبود کسب‌وکار و روان‌سازی تولید به شرکای اجتماعی خود اعتماد داشته باشد البته کارفرما هم یکسری مشکلات مثل مالیات و ... دارد بنابراین لازم است دولت تسهیلات تشویقی به سرمایه‌گذاران واقعی بپردازد.

اصلانی خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم در ابتدا باید توان، قدرت و توانمندی نیروی کار دیده شود و بر این اساس دستمزد برای کارگران درنظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: اصلی‌ترین خواسته جامعه کارگری، اجرای قانون است و تشکل‌های کارگری خواستار رعایت قانون از سوی دولت‌ها هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با بیان اینکه ماده ۴۱ قانون کار در بحث تعیین دستمزد کارگران حجت را تمام کرده است و متأسفانه یکی از چالش‌های اساسی قشر کارگری همین ماده است، تصریح کرد: در سالجاری حداکثر دستمزد تعیین شده حدود ۱۱‌ میلیون تومان است، آیا این دستمزد جوابگوی تامین مسکن، خوراک، پوشاک، تحصیلات و درمان کارگران خواهد بود؟

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با تأکید بر اینکه باید به صورت تخصصی و با ارزش قائل شدن به تولید، اقتصاد و صنعت دستمزد تعیین شود، به شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و یادآور شد: منظور از مشارکت مردم در تولید یعنی کسانی‌ که سرمایه دارند، پای کار بیایند و این نیروی کار است که در کنار سرمایه و خط تولید خواهد بود.

اصلانی با تأکید بر اینکه برای داشتن تولید در کشور کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند، اظهار داشت: باید در اصلاح قوانین کار و تأمین اجتماعی به صنعت کمک شود؛ یعنی طوری حرکت شود که سرمایه‌گذار با اطمینان‌خاطر بتواند سرمایه‌گذاری کند به گونه‌ای که دولت باید به قدری به سرمایه‌گذاری توجه ویژه‌ای داشته باشد که افراد به دنبال دلالی نروند.

وی با بیان اینکه در نهایت بحث حمایت از تولید در تمام مباحث کشور مورد توجه قرار گیرد، افزود: پیشنهاد داریم موانع تولید برداشته شود ضمن اینکه شعار جهش تولید به شرطی تحقق خواهد یافت که از نیروی کارگری حمایت شود.

اصلانی با بیان اینکه پاشنه آشیل جامعه کارگری امنیت شغلی، غذایی، مسکن و حمایت از تشکل‌های قانونی است، گفت: ۵۸ هزار نفر بازنشسته در استان همدان وجود دارد که ۷۰ درصد آنها حقوق، حداقلی دریافت می‌کنند.

وی در ادامه به عضویت ۶۸ هزار نفر در خانه کارگر همدان اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۵۳۹۵ نفر به عضویت خانه کارگر همدان درآمدند.

اصلانی با بیان اینکه ۱۰۲۰ دانشجو در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر مشغول به تحصیل هستند، به آموزش‌های کوتاه‌مدت این تشکل نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۷۳ نفر در آموزش‌های ۱۳گانه خانه کارگر از جمله دوره‌های خیاطی گلدوزی، کامپیوتر و زبان شرکت کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898367

دیگر خبرها

  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام