Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@04:20:26 GMT

مقاوم‌ترین کشور‌ها در برابر بیماری‌های همه گیر

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۴۱۱۵

 شاخص امنیت سلامتی که توسط مرکز مطالعات جان هاپکینز و واحد اطلاعات اکونومیست تهیه شده است به رتبه بندی ۱۹۵ کشور جهان بر اساس میزان تاب آوری اقتصاد آن ها در برابر بیماری های همه گیر بر اساس شش طبقه بندی، ۳۴ شاخص و ۸۵ زیرمجموعه پرداخته است. این شاخص عددی بین صفر تا صد بوده که صد بیانگر بیشترین تاب آوری و و صفر کمترین تاب آوری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانگین امتیاز کشورهای جهان نیز ۴۰.۲ بوده است.

برترین کشورها

۱-آمریکا

شاخص امنیت سلامتی: ۸۳.۵

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۲- انگلیس

شاخص امنیت سلامتی: ۷۷.۹

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۳- هلند

شاخص امنیت سلامتی: ۷۵.۶

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۴- استرالیا

شاخص امنیت سلامتی: ۷۵.۵

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۵- کانادا

شاخص امنیت سلامتی: ۷۵.۳

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۶- تایلند

شاخص امنیت سلامتی: ۷۳.۲

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالاتر از سطح متوسط

۷- سوید

شاخص امنیت سلامتی: ۷۰.۴

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۸- دانمارک

شاخص امنیت سلامتی: ۷۰.۲

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۹- کره جنوبی

شاخص امنیت سلامتی: ۸۳.۵

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

۱۰- فنلاند

شاخص امنیت سلامتی: ۶۸.۷

سطح متوسط درآمد سرانه: در بین کشورهای با درآمد سرانه بالا

رتبه ایران

ایران در این رتبه بندی با ۳۷.۷ امتیاز بالاتر از کشورهایی همچون مالت، بلاروس و کوبا و پایین تر از کشورهایی چون زیمباوه، اوکراین و سنگال در رده ۹۷ ایستاده است.

آسیب پذیرترین کشورها

در این رتبه بندی گینه استوایی در رده آخر ایستاده است و پس از آن نیز نام کشورهای سومالی، کره شمالی، یمن، سوریه، گابن و سودان جنوبی دیده می شود.

رتبه دیگر کشورها

در بین دیگر کشورها فرانسه در رده یازدهم، سوییس سیزدهم، آلمان چهاردهم، مالزی هجدهم، ژاپن بیست ویکم، سنگاپور بیست و چهارم، نیوزلند سی و ششم، ترکیه چهلم، گرجستان و ارمنستان چهل و چهارم و چهل و پنجم، عربستان چهل و هفتم، چین پنجاه و یکم، امارات پنجاه و ششم، هند پنجاه و هفتم، روسیه شصت و سوم، قطر هشتاد و دوم و آذربایجان صد و هفدهم ایستاده اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهان اقتصاد شاخص کشورهای جهان درآمد بلاروس کوبا سودان فرانسه آلمان مالزی ژاپن ترکیه گرجستان ارمنستان عربستان چین روسیه قطر اقتصاد جهان زیمباوه کره جنوبی هلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۴۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس علیپور گفت: اجرای برنامه «سلامت خانواده» با هدف ارائه خدمات پیشگیرانه سلامت برای جلوگیری از بروز بیماری و یا تشخیص بیماری در مراحل اولیه در افراد انجام می‌شود تا از تشدید بیماری در آنان جلوگیری شود.

وی افزود: این برنامه جزو تکالیف قانونی وزارت بهداشت بوده و از سال گذشته در کشور آغاز شده و امسال اجرای آن تسریع خواهد شد. ۲۷ میلیون نفر از شهروندان در مناطق شهری دارای یک تیم سلامت، مراقب سلامت و پزشک خانواده خواهند شد که این افراد تمام خدمات سلامتی را به آنها ارائه خواهند داد.

علیپور با بیان اینکه ارزیابی عوامل خطر بیماری در افراد از اصول برنامه «سلامت خانواده» است، اظهار داشت: در این برنامه متناسب با گروه‌های سنی بسته‌های مراقبت سلامتی برای افراد تدارک دیده خواهد شد و اگر فردی نیاز به ارجاع داشته باشد در سطح یک به پزشک خانواده و در سطوح تخصصی بالاتر به متخصص مربوطه ارجاع خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: برای اجرای برنامه در سال جاری منابع خوبی در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در ۱۰ استان به طور کامل و در بیش از ۱۹۰ شهر دیگر، اجرایی کنیم.

عیلپور خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم در این برنامه شرکت کنند تا بتوانیم آنها را به یک مراقب سلامت برای رصد سلامتی شأن، متصل کنیم. همچنین مردم می‌توانند پزشک خانواده خود را در این برنامه انتخاب کرده و خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه تا پایان فصل بهار این برنامه به صورت عمومی در کشور اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در خصوص ویرایش جدید شیوه نامه اجرایی برنامه سلامت خانواده نیز با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رایزنی‌های لازم صورت گرفته و با رفع اشکالات ویرایش اول، شیوه نامه جدید اجرایی به زودی ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 6085548 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • چه بر سر طبقه متوسط آمد؟
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • پویش سلامتی را قدم بزن به مناسبت هفته سلامت در مهریز
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»