Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمعلی خدابنده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نظرسنجی‌ها نشان داد که بیشترین رضایت‌مندی از کلاس‌هایی است که به صورت غیر متمرکز توسط معلمان و دبیران برگزار شده  زیرا معلم با توجه به شناخت از دانش آموزان خود، شیوه تدریس کار شده و بودجه‌بندی دروس، آموزش مجازی را مهیا می سازد و این شیوه نتیجه بخش‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:به همین دلیل وزارت آموزش و پرورش بستر دوسویه ارتباط و آموزش بین معلم و دانش آموز را در فضای مجازی در قالب شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) راه‌اندازی کرد که با بسیاری از سامانه‌های موجود در آموزش و پرورش از جمله سناد مرتبط است و ضمن این که اطلاعات مدیران، معلمان و دانش‌آموزان نیز در آن کاملا محفوظ خواهد ماند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برخی از مدارس مشهد به علت قرار داشتن در مناطق محروم از امکان اینترنت نیز محروم هستند و به همین دلیل ارائه آموزش‌های مجازی و تهیه مطالب آموزشی توسط معلمان نیز با مشکل همراه است.

خدابنده افزود: دو هزار مدرسه در مناطق محروم استان خراسان رضوی تا پایان اردیبهشت ماه به اینترنت متصل می‌شوند.

وی با بیان این که حدود ۶۵۰ هزار دانش آموز در مشهد مشغول به تحصیل هستند که زیرساخت اینترنت برای همه آنها به نوعی فراهم است افزود: اما در برخی از مدارس مناطق محروم به خصوص در حاشیه شهرها دانش آموزان امکان دسترسی به گوشی اندروید و یا تبلت را ندارند که در این زمینه نیز خیرین نیک اندیش قول مساعدت داده‌اند.

وی اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا و تصویب ستاد ملی مبارزه با کرونا، تعطیلی ناخواسته مدارس جهت قطع شدن زنجیره شیوع این ویروس صورت گرفت و به تبع آن اوضاع به گونه‌ای رقم خورد که امکان بازگشایی مدارس حاصل نشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بر خلاف تعطیلی مدارس، آموزش تعطیل نشد و بسیاری از معلمان و دبیران خراسان رضوی به صورت خودجوش به سمت آموزش‌های مجازی حرکت کردند و این راهبرد توسط استان و در سطح ملی نیز پیگیری و در نهایت بستر آموزش‌های مجازی پایه‌ریزی شد.

خدابنده افزود: در ادامه این روند بخشی از دروس در رسانه ملی ضبط و پخش، برخی از محتواها در سایت اداره کل آموزش و پرورش استان به صورت آفلاین بارگذاری شد و تدریس برخی محتواها نیز به صورت آنلاین و برخط انجام گردید که همگی این شیوه‌ها به استمرار آموزش و یادگیری کمک کرد.

به گزارش ایرنا، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ تاکنون ادامه دار شده است و هر چند آموزش و پرورش سعی کرد با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری رسانه ملی روند آموزش تعطیل نشود، اما آموزش در تلویزیون نتوانست به طور کامل نیازهای آموزشی دانش آموزان را مرتفع کند.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با توجه به وجود خلاءهایی در آموزش از راه دور برای دانش آموزان از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داده بود.

پس از گذشت یک ماه از وعده وزیر، سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان «شاد» آماده و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفت.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا فضای مجازی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا فضای مجازی مدارس ویروس کرونا فضای مجازی آموزش و پرورش دانش آموزان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی‌حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه جذب در آموزش‌وپرورش نوید بخش جریان تازه‌ای در نیروی انسانی و دوره ابتدایی است گفت: در کنار جذب نیرو، بحث توانمند سازی حرفه‌ای مداوم معلمان را داریم. سال گذشته در قالب طرح شهید همت 6 هزار نفر از معلمان، دوره‌های توانمندسازی لازم را در هفت عنوان درسی گذراندند و امسال با ساز و کار متفاوت طرح توانمند سازی معلمان را دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در بعد برنامه درسی کار اصلاح و بازنگری جدول عناوین درسی دوره ابتدایی و ساعات تدریس هفتگی در سازمان پژوهش و شورای عالی آموزش و پرورش در حال برنامه‌ریزی است افزود: امسال بازنگری عناوین درسی را داریم تا یک مبنا برای اصلاح و بازنگری کتب درسی دوره ابتدایی متناسب با هویت، اهداف و شایستگی دوره ابتدایی وجود داشته باشد و بازنگری از سال‌های آینده انجام شود و برنامه درسی باکیفیت برای دانش آموزان داشته باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه توجه به بعد سلامت دانش آموزان و شایستگی حرکتی و سواد حرکتی در دوره اول ابتدایی و دانش آموزان دختر بسیار مهم است ادامه داد: با همکاری معاونت تربیتی وزارت آموزش‌وپرورش برنامه‌ریزی انجام و اعتبارات لازم در اختیار استان‌ها قرار داده شده تا هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در قالب اتاق‌های تخصصی درس تربیت بدنی در مدارس ابتدایی با اولویت مدارس دوره اول و مدارس دخترانه داشته باشیم تا محیط با نشاطی برای دانش آموزان آماده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود