Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید مهدی ساداتی» فرماندار شهرستان شمیرانات در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در این شهرستان گفت: در حال حاضر ادارات از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۴ فعالیت می‌کنند و یک سوم افراد بیشتر در ادارات حاضر نیستند و افرادی که دارای شرایط برای برخورداری از مرخصی بودند نیز از مرخصی برخوردار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه یک روال عادی در زندگی عمومی مردم وجود دارد، ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که برنامه‌هایی که برای مبارزه با کرونا در شهرستان داریم را دنبال نمی‌کنیم. ما انتظار داریم مردم همراهی لازم را داشته باشند و به جز افرادی که حضورشان در جامعه الزام است، مابقی افراد همچنان در خانه بمانند. 

فرماندار شمیرانات با اشاره به حجم کمک‌هایِ بسیار خیرین و نیکوکاران در این شهرستان تصریح کرد: خیرین و نیکوکاران برای کمک‌رسانی و تامین مواد مورد نیاز در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بسیار خوب عمل کردند و حضور مسئولانه مردم در این امر وجود دارد. همچنین جلساتی برای رفع مشکلات و کمک‌رسانی به نیازمندان با خیرین و نیکوکاران شهرستان برگزار شده است و برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه صورت گرفته است.امروز باید از مجموعه خیرین برای کمک به اقشار آسیب‌پذیر استفاده شود. بسیاری از نذورات امسال به طور هدفمند در امر کمک به مراکز درمانی و خانواده‌های شناسایی شده نیازمند هزینه شد.

ساداتی تاکید کرد: لازم است ما یک بانک اطلاعاتی از همه نیازمندان در کنار نهادهایی مانند بهزیستی و کمیته امداد داشته باشیم تا در مواقع دیگر نیز بتوانیم برای کمک بهتر به این خانواده‌ها به این بانک اطلاعاتی جامع مراجعه کنیم. همچنین لازم است بانک اطلاعاتی نهادهای حمایتی به روز باشد تا زمینه هدایای مردمی و بسته‌های حمایتی به راحتی انجام شود. با توجه به اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هم هستیم، باید در این زمینه با جدیت بیشتر از این ظرفیت مردمی استفاده کنیم. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه مردم در اجرای سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا همراهی خوبی داشته‌اند، تصریح کرد: ما همچنان علاقه‌مند هستیم که مردم ترددی نداشته باشند. مردم هم خوب در این زمینه عمل می‌کنند و شهرداران و دهیاران نیز با برنامه‌های خوب زمینه عدم تردد مردم در شهر را فراهم کرده‌اند. همچنین مردم احساس می‌کنند که تجمعات به خیر و صلاح خودشان نیست و اصلا میزان تردد در منطقه و سطح شهر با گذشته قابل مقایسه نیست.

فرماندار شهرستان شمیرانات تاکید کرد: انتظار داریم مردم تصور نکنند، شیوه‌ای که از ۲۳ فروردین ماه شروع شده است به معنی پایان کرونا است.تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام نکرده است، مردم همچنان باید حساسیت لازم را برای امر پیشگیری جدی بگیرند و امیدواریم زودتر از این ویروس رها شویم.

ساداتی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کادر درمانی خاطرنشان کرد: بیمارستان شهدای تجریش و مسیح دانشوری دو مرکز درمانی بزرگ کشور در زمینه کرونا در منطقه شمیرانات قرار دارد و کادر درمانی به شدت در این مراکز مشغول فعالیت هستند، اما باید بدانیم که امکانات حوزه بهداشت و درمان محدود است و اگر درصد بیماری افزایش پیدا کند، دچار سختی‌هایی خواهیم شد. بهترین راه درمان این بیماری در خانه ماندن است و مردم باید این موضوع را رعایت کنند و در صورت ضرورت از خانه خارج شوند و مشاعل هم دستورالعملهایی که اعلام شده است را با جدیت انجام دهند تا بتوانیم از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری کنیم. 

وی همچنین درباره اجرای طرح غربالگری خاطرنشان کرد: طرح غربالگری نیز در منطقه شمیرانات انجام شده است و بیش از ۲۰۰ هزار نفر تاکنون در طرح غربالگری در منطقه شمیرانات شرکت کرده‌اند و مردم نیز همراهی خوبی در این زمینه داشته اند. همچنین بازگشت مردمی که از تهران خارج شده بودند با یک شیب بسیار آرام انجام شده است و در همه فروشگاهها و مغازه ها نیازمندهایی مردم در حال توزیع است و هیچ کمبودی در این زمینه در کشور به لطف الهی و تدبیر مسئولان بحمدالله وجود ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سید مهدی ساداتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما:بابک شکارچی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
وی افزود: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت.

دیگر خبرها

  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • برخورد با مراکز غیرمجاز سقط جنین به‌صورت جدی دنبال می‌شود
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند
  • نیاز به فرآورده های خونی افزایش یافته است
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت