Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر جایگاه ویژه گیلان در تولید برنج گفت: استان گیلان با ۲۳۸ هزار هکتار زمین زیر کشت دارای رتبه اول کشور و با ۷۵۰ الی ۸۵۰ هزار تن برنج رتبه دوم کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مسعود الماسی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به توزیع انواع کودهای شیمیایی در بین کشاورزان اظهار کرد: برای کمک به کشاورزان و شالی‌کاران تاکنون ۳۱ هزار تن انواع کودهای شیمیایی فسفاته، پتاسه و ازته در بین کشاورزان و شالی‌کاران توزیع‌شده و هیچ نگرانی در رابطه با عدم تأمین به‌موقع کودهای شیمیایی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از انتقال کودهای شیمیایی از کارخانه‌های پتروشیمی به استان گیلان خبر داد و افزود: ۶ هزار و ۵۰۰ تن در انبارهای گیلان ذخیره‌شده و سه هزار و ۵۰۰ از انواع کود دیگر هم از کارخانه‌های پتروشیمی در حال انتقال به گیلان است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اذعان به اینکه در استان گیلان ارقام مختلف برنج کشت می‌شود، تصریح کرد: برنج‌های علی کاظمی، صدری، دیلمانی و هاشمی انواع ارقام کیفی و گوهر و سپیدرود جزو ارقام پر محصول هستند که در استان گیلان کشت می‌شود ولی ارقام هاشمی و علی کاظمی جزو ارقام بسیار پر محصول بوده و ۸۵ درصد محصول برنج گیلان از این دو نوع است.

الماسی با اشاره وجود ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار در استان گیلان بیان کرد: در گیلان هرساله بین ۷۵۰ الی ۸۵۰ هزار تن برنج سفید و همچنین یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تن شلتوک تولید می‌شود.

وی با تأکید بر جایگاه ویژه گیلان در تولید برنج گفت: استان گیلان با تلاش شالی‌کاران خود و با ۲۳۸ هزار هکتار زمین زیر کشت دارای رتبه اول کشور و رتبه دوم کشور به لحاظ تولید برنج است.

انتهای پیام/84007

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان برنج کودهای شیمیایی کشاورزان کودهای شیمیایی استان گیلان شالی کاران هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!

تین نیوز

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران بیان کرد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی با نمایندگان مجلس بیان کرد: متاسفانه خودآزاری اقتصادی داریم، بانک مرکزی در حال حاضر هم پدر تولید و هم تولیدکننده و صنعت را درآورده است، یک بلاتکلیفی عجیبی را در ساختار اقتصادی کشور داریم که عمدترین دلیل آن اقدامات بانک مرکزی است که از برج ۷ هیچ نوع تخصیص ارزی را اعمال نمی کند.

یاریجانیان افزود: بانک مرکزی فعالان اقتصادی را بلاتکلیف گذاشته است حداقل اعلام کند که هیچ تخصیص ارزی به ما تعلق نمی گیرد. با ارز آزاد هم نمی توانیم کار کنیم، چون اگر با ارز آزاد کالا وارد کنیم قاچاقچی محسوب می شویم.

وی ادامه داد: بانک مرکزی اصلا متوجه است که چه بلایی سر واحدهای تولیدی می آورد؟ بانک مرکزی هم متولی پولی شده هم متولی اقتصاد کشور شده، باید به این وضعیت رسیدگی شود.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: طبق نظرسنجی از ۲۸۰۰ فعال اقتصادی انجام شده است، سازمان امور مالیاتی، سازمان تامین اجتماعی و بانک مرکزی سه نهادی هستند که در رتبه نخست ایجاد اختلال در فعالیت های اقتصادی معرفی شده اند. این ها را ما در کنار اقتصادمان داریم یا سوار بر اقتصادمان؟

یاریجانیان گفت: امروز استخوان های بخش خصوصی در حال خردن شدن است، پرسنلی داریم که از برج ۷ خطوط تولیدی شان معطل است، این همه کالا در گمرکات رسوب کرده و انباشت کانتینر داریم.

وی با تاکید بر این که در هیچ جای دنیا حتی کشورهای ذره بینی نرخ ارز ۲۰ سال است که تکان نخورده است. با این وضعیت ارزی صنعت چگونه باید رشد کند، گفت: بخش خصوصی را چرخ اقتصاد کشور نمی بینند، اگر می دیدند بانک مرکزی امروز پاسخگو بود. ما نمی دانیم بانک مرکزی ارباب ما است، حقوق ما را می دهد؟ ما باید از چه کسی تبعیت کنیم، بالاسر ما قاعدتا وزارت صمت است، بانک مرکزی کجای کار است؟ امیدواریم مجلس ورود کند و این موضوع را حل و فصل کند.

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: هیچ تاب و توانی برای صنعت باقی نمی مانده است، یک جایی به داد بخش خصوصی برسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • دومین کاروان حمایتی کمک به سیل‌زدگان بلوچستان قرارگاه قدس توزیع شد
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز مبارزه با ملخ مراکشی در گیلان
  • ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان شخم زده شد