Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: وقتی بیمار وجود ندارد و درمانگاه ها شلوغ نیست، وقتی مریض تنفسی تعداد بالا نداریم باید چه کاری کرد؟ شما می گویید با بیماران چه می کنند؟ آیا آنها را در زمین چال می کنند؟ اصلا این بیماری قابل پنهان کردن نیست.

سعید کشمیری در گفت‌وگو با ایسنا درباره مطالب منتشر شده در فضای مجازی و برخی رسانه ها مبنی بر دستکاری داده ها عنوان کرد: صحبت هایی که در خصوص آمارها و اطلاعات رسمی مطرح می شود گاهی اوقات انسان را رنجیده خاطر می کند، که چرا باید یک همشهری و هم استانی چنین چیزی را به ما بگوید، اما آنچه مسلم است اینکه اقدامات انجام شده در استان به موقع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام تلاش و فکر و ذکر ما پیشگیری بوده و هست. در واقع تفاوت استان بوشهر با دیگر استان ها شاید در این باشد که تمرکز اصلی را بر روی پیشگیری گذاشته و خیلی بر روی درمان مانور نداده ایم. اینکه بگوئیم ما برای هر تعداد مریض آمادگی کامل داریم، من اصلا و به هیچ وجه چنین ادعایی نکرده و نمی کنم. اگر تعداد بیمار بالا باشد حتی در پیشرفته ترین کشورها نیز امکانات جوابگو نیست. 

وی در پاسخ به وضعیت فعلی و شرایط عسلویه و مستعد بودن آن برای گسترش و تجربه موج اپیدمی کرونا گفت: عسلویه می توانست کانون بزرگ بیماری باشد ولی نیست. وقتی بیماری وجود ندارد و درمانگاه این منطقه شلوغ نیست، وقتی که مریض تنفسی تعداد بالا نداریم باید چه کاری کرد؟ شما می گویید با بیماران چه می کنند؟ آیا آنها را در زمین چال می کنند؟ اصلا این بیماری قابل پنهان کردن نیست، در واقع کشورهایی که خیلی اهل پنهانکاری هستند هم نمی توانند آن را مخفی کنند. اینجا که همیشه پرچم بالا است، برخی کوچک ترین مسائل را بزرگ نمایی می کنند اما اگر چیزی بود مگر میشد آن را پنهان کرد؟ دلیلی هم ندارد. مگر ما چه سودی از پنهان کردن آمار واقعی می بریم.

این مسئول تاکید کرد: تنها کاری که می شود انجام داد اینکه کنترل کنیم و نگذاریم تعداد مریض بالاتر برود، این بهترین کار است. دلیلی ندارد که غیر از واقعیت چیزی بگوییم، دوستانی که تردید و تشکیک ایجاد می کنند نمی دانم چه هدفی دارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر گفت: ما اخبار را به غیر از منبع رسمی و روابط عمومی دانشگاه و ستاد مقابله با کرونا اعلام نکرده و انتشار نمی دهیم و اینکه برخی رسانه های غیررسمی و یا حتی رسمی آماری را به نقل از ما   یا با منابع نامشخص اعلام می کنند صحیح نیست. بعضی دوست دارند ما را به حاشیه ببرند اما هدف ما آنقدر مقدس و باارزش و مهم است که تحت تاثیر قرار نمی گیرد. نباید بحث بیماری را دستمایه تسویه حساب شخصی و انتقام جویی نماییم، این اخلاقی نیست.

کشمیری خاطرنشان کرد: پس از حدود دو ماه در خانه ماندن روح و روان مردم آزرده شده است، اینکه از یک اشتباه یا آمار غیرواقع سواستفاده نماییم تا فضای جامعه را متشنج کنیم درست نیست. ما اینهمه از جان مایه می گذاریم، و در دو ماه گذشته نه مرخصی داشته ایم و نه حتی چند ساعت یا یک نیم روز استراحت داشته ایم، انسان در این شرایط کم می آورد، این بی مهری ها توان و انرژی و انگیزه تلاش را از ما می گیرد، ما هم که ربات نیستیم. 

وی ادامه داد: فقط بحث کرونا نیست، فردا روزی اتفاق دیگری می افتد و اگر قرار باشد همدیگر را تخریب کنیم مگر چند نیرو داریم؟ یا چند کارشناس و متخصص داریم؟ در صورتی که اینها را از بین ببریم چه کسی می خواهد کار را پیش ببرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی