Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود علیزاده طباطبایی، وکیل پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در خصوص آیین‌نامه «تعرفه حق‌الوکاله، حق‌المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری» اظهار کرد:‌ تغییر آیین نامه مدت‌ها مورد بحث بود؛ تعرفه حق‌الوکاله‌ها از زمان مرحوم شاهرودی یعنی سال ۸۴ تغییر نکرده بود و ۱۴ سال بود و همین موضوع باعث شده بود که حق‌الوکاله‌ها عملاً براساس ماده ۱ آیین‌نامه یعنی توافق وکیل و موکل تعیین و در وکالت‌نامه طبق تعرفه تنظیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حداقل حق‌الوکاله در آیین‌نامه قبل ۳۰ هزار تومان و حداکثر ۲۰ میلیون تومان بود بر همین اساس نرخ‌های قدیمی موجب شده بود که هیچکس آن آیین‌‌نامه را اجرا نکند. البته طبق ماده ۱ هر دو آیین‌نامه، وکیل و موکل در مورد حق‌الوکاله می‌توانند توافق کنند و اگر توافق نکردند، باید طبق آیین‌نامه عمل کنند.

این عضو کانون وکلای دادگستری مرکز بیان کرد: طبق آیین‌نامه کنونی «تعرفه حق‌الوکاله، حق‌المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری»، حداقل حق‌الوکاله ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر آن ۲۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده بنابراین قابل اجراست و به مراتب بهتر از آیین‌نامه قبل است.

وی ادامه داد: حق‌المشاوره وکیل که در آن آیین‌نامه ۵ هزار تومان بود، در آیین‌نامه جدید از ۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. همچنین در خصوص پرونده‌های مفاسد اقتصادی که تاکنون حق‌الوکاله‌های میلیاردی گرفته می‌شد، در آیین‌نامه جدید از ۵ تا ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

علیزاده طباطبایی آیین‌نامه جدید تعرفه حق‌الوکاله، حق‌المشاوره را ‌منطقی دانست و گفت: طبق قانون رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز باید پیشنهاد آیین‌نامه را بدهد و سپس رئیس قوه قضاییه تصویب کند، اما ظاهراً در این مصوبه اشاره‌ای به پیشنهاد کانون وکلا نشده است در نتیجه اگر این آیین‌نامه پیشنهاد کانون نباشد، مشکل قانونی دارد.

وی افزود: در دوره گذشته که من عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری بودم، پیشنهاداتی مطرح شد اما در جریان نیستم که آن پیشنهادات برای رئیس قوه قضاییه فرستاده شد یا خیر.

این وکیل پایه یک دادگستری اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات حق‌الوکاله‌ها در گذشته این بود که وکلا حق‌الوکاله‌ای را براساس آیین‌نامه مصوب رئیس قوه قضاییه در وکالت‌نامه‌ می‌نوشتند و سازمان امور مالیاتی به هیچ عنوان آن مبلغ را قبول نمی‌کرد بلکه مالیاتی که اخذ می‌کرد،‌ چندین برابر حق‌الوکاله بود که در وکالت‌نامه ذکر شده بود در حالی که در حال حاضر در مصوبه جدید تأکید شده که سازمان امور مالیاتی موظف است براساس این آیین‌نامه از وکلا مالیات بگیرد.

وی در پایان گفت: معمولاً وکلای متعارف بیش از این ارقام حق‌الوکاله نمی‌گیرند اما اگر وکیلی خلاف واقع اعلام کند یعنی مبلغ حق‌الوکاله در وکالت‌نامه را کمتر از مبلغی که از موکل گرفته اعلام کند، فرار از مالیات محسوب شده و جرم است و مجازات دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مفاسد اقتصادی علیزاده طباطبایی کانون وکلا کانون وکلای دادگستری مرکز تعرفه حق الوکاله تومان در نظر گرفته شده کانون وکلای دادگستری تعرفه حق الوکاله آیین نامه جدید حق الوکاله ها وکالت نامه میلیون تومان آیین نامه حق المشاوره هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۸۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا منصوری در گفتگویی که با خبرنگار ما داشت در بخشی به مسائل جالبی که باعث کنار رفتن او از لیست داوران داشته اشاره کرده و مدعی شد قادر به ادامه حضور بوده اما آیین نامه و شرایط انتخاباتی پیش رو این اتفاق را شکل داده است.

تا آخر فصل فرصت داشتم
هر شروع یه پایانی دارد. در سال ۷۷ که در کلاس مرحوم استاد حمید خوش‌خوان که شروع کردیم 124 نفر در آن حضور داشتیم که در نهایت به تعداد کمی رسیدیم. دوست داشتم به بالاترین سطح برسم که خوشبختانه این اتفاق با حضور در در مسابقات و تورنمنت‌های خوبی برای من شکل گرفت. روزی که آمدیم برای ما فرش قرمز پهن نکردند و طبیعی است که روزی هم که می‌رویم توقعی نداشته باشیم. بازی پرسپولیس – ملوان آخرین داوری بنده بود. خیلی‌ها درباره آن حرف زدند اما خودم در نهایت تصمیم گرفتم این آخرین قضاوتم باشد.

قانون 45 ساله‌ها توصیه است اما هوشمند به آن توجه شد
نه فقط من، خیلی از دوستان دیگر هم بودن که امسال و در اول فصل این اتفاق برای آنها افتاد و با شرایط سنی از کار کنار گذاشته شدند. حالا تا آخر لیگ این فصل هم می‌توانستم ادامه بدهم اما بخاطر یک سری شرایط ترجیح دادم پیش از پایان فصل خداحافظی کنم. با این حال به نظرم این رویه از اساس مشکل دارد. اینکه شرایط حضور جوانان فراهم شود خوب است و خودمان هم استقبال می‎کنیم و خودم هم دو دهه قبل وقتی خواستم ورود کنم جوان بودم. اما چه خوب است که سلسله مراتب رعایت شود. قدم به قدم جلو برویم و به دنبال جایگزین باشیم. این قانون 45 ساله قبلا در فوتبال روز دنیا هم بود اما در ادامه به این نتیجه رسیدند که اشتباه است. در لیگ انگلیس با آن تاکتیک و فشردگی بازی‌ها داوران بالای 50 ساله کار می‌کنند. ولی اینجا هنوز متاسفانه حالا به هر دلیلی که من فکر نمی‌کنم البته فنی باشد، تصمیم دیگری گرفته می‌شود. متاسفانه از دوره‌ای که آیین‌نامه ای که فیفا خواست یکسان کند و مشکلات را کاهش دهد، در آن یک سری توصیه‌ها داشت. این ۴۵ ساله‌ها توصیه است، دپارتمان و کمیته توصیه است، بودن رئیس کمیته داوران در عضویت هیات رییسه توصیه است و هیچ اجباری در آن نیست. همه اینها هدف برای توسعه فوتبال بودو  توسعه داوری است اما ما گزینشی انتخاب می‌کنیم و دیگر هوشمند حین گزینه‌های توصیه به آنها توجه می‌کنیم!

آیین‌نامه داوری پر از اشکال است اما الان وقت انتخابات است!
پیرو تمامی توصیه‌ها نیستیم؛ مثلا دپارتمان و کمیته که از روزی که در فوتبال ایران باب شد نگاه کنید چقدر مشکل و اختلاف نظر شکل داده است.  اینکه به سود داوری نبوده، یک جاهایی هم به ضرر داوران هم بوده است. این اصلا به درد فرهنگ ما نمی‌خورد و باید جلوی آن بگیریم. قانون 45‌ساله‌ها را هم فکر کنم با توجه به شناختی که از دوستان دارم، تعداد داوران سه برابر شده و الان می‌خواهند کم کنند و الان هم انتخابات و مجمع داریم و پس بهترین و دم دست ترین کار را می‌کنند که همین 45 ساله‌هاست. آیین نامه کمیته داوران ما بسیار بسیار قدیمی است و کلی در آن اشکال است اما تغییری در آن نمی‌دهند.

دیگر خبرها

  • جبلی: آیین نامه حق پخش در حال تدوین است/ بابت تصاویر بد برخی مسابقات فوتبال عذرخواهی می کنم+ فیلم
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی