Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ عربی ۲۱ نوشت: طبق بررسی‌های علمی که در برخی دولت‌ها انجام شده، نباید از ویروس کرونا بترسیم، علاوه بر اینکه آمار‌های جهانی نیز ما را به همین سمت سوق می‌دهد. با این حال، برای جلوگیری از شیوع این ویروس، نباید از احتیاطات لازم چشم پوشی کنیم.

در ادامه این مطلب آمده است: براساس یک مطالعه علمی در دانشگاه گوتنگن آلمان، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، به ده‌ها میلیون می‌رسد، این در حالی است که آمار رسمی تا چند روز گذشته، به یک میلیون و ۳۵۱ ابتلا رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این پژوهش، نسبت واقعی فوتی‌ها بر اثر ویروس کرونا، کمتر از نسبت اعلام شده است، به این دلیل که نسبت فوتی‌های رسمی، تنها مستند به تعداد حالات ثبت شده این بیماری است، نه تعداد واقعی آن.

برای فهم دقیق این مطلب، لازم است نظری داشته باشیم به آمار رسمی مبتلایان به کرونا در اغلب دولت‌های جهان، که این موارد، مربوط به بیمارانی است که به دلیل وخامت حالشان، به بیمارستان می‌رسند، در حالی که از دیگر افراد مبتلا که علایم خفیف تری دارند، خواسته می‌شود در منزل بمانند، بدین معنا، نام این افراد در بین آمار رسمی ثبت نمی‌شود.

اما مساله مهمتر در این باره، آن است که مطالعات انجام شده در دولت‌های متعددی ثابت کرده است که برخی افراد مبتلا به ویروس کرونا، هیچ علامتی ندارند و خودشان هم نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا شده اند.

برای مثال، ایسلند اغلب مردمش را مورد ازمایش قرار داده و نتایج به دست آمده، حکایت از آن دارد که نیمی از افراد مبتلا، هیچ علایمی نداشتند؛ به این ترتیب، بسیاری از مردم جهان به این ویروس مبتلا شده اند، بدون اینکه آن را احساس کنند!

در همین رابطه، یک پژوهش در شهر «فو» ایتالیا نشان داد که بیش از ۵۰ درصد از تمام حالات ابتلا به کرونا، علایمی ندارند. بررسی دیگری که دانشگاه «بون» آلمان روی یکی از روستا‌های این کشور در شمال غرب آن، انجام داده، نشان داد که تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در این روستا به حدود ۱۵ درصد از ساکنان می‌رسد، اما برخی از ان‌ها نشانه‌ای ندارند.
بیشتر بخوانید: دیپلماسی ماسک/ کدام کشور از بحران ویروس کرونا سود کرد؟ اهمیت این نتایج، از دو جهت است: اول اینکه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، بسیار بیشتر از آمار رسمی است و نسبت مرگ و میرها، کمتر از آن چیزی است که اعلام می‌شود؛ به بیان دیگر، آمار فوتی‌ها براساس بررسی دانشگاه بون، به ۰.۳۷ درصد می‌رسد؛ و دوم اینکه نسبت زیادی از مبتلایان از نشانه‌های خفیفی رنج می‌برند که نیازمند انتقال آن‌ها به بیمارستان نیست، در حالی که عده زیادی هم هیچ نشانه‌ای ندارند.

اگر بخواهیم چارچوب بحث و مقایسه را گسترش دهیم، بهتر است تعداد افرادی که در سال جاری به دلیل گرسنگی جان باخته اند را بدانیم که به سه میلیون و ۱۵۹ هزار نفر می‌رسد، در حالی که آمار فوتی‌ها بر اثر آنفولانزا در همین سال، ۱۳۷.۳۹۹ نفر بوده است.

طبیعتا این میزان، بسیار بیشتر از آمار فوتی‌ها بر اثر کروناست، که براساس امار رسمی، به ۱۱۴ هزار نفر می‌رسد. بدین معنا، نسبت مرگ و میر بر اثر انفولانزای فصلی، بیش از نسبت فوت بر اثر ویروس کروناست.

در اینجا، بار دیگر این سوال مطرح می‌شود، پس دلیل این رعب و وحشتی که در جهان از ویروس کرونا وجود دارد، چیست؟ پاسخ به درجه شیوع سریع این بیماری در مقایسه با آنفولانزای فصلی، نبود واکسن و درمانی برای آن و نامشخص بودن چگونگی پیشرفت و جهش این ویروس برای دانشمندان، مربوط می‌شود.

این بدان معناست که امکان انتقال ویروس کرونا به تعداد زیادی از مردم جهان در یک بازه زمانی خیلی کم، وجود دارد؛ که می‌تواند منجر به فروپاشی نظام بهداشت در اغلب دولت‌های بزرگ و کوچک در سراسر دنیا شود، تا در ادامه شاهد فروپاشی‌های اجتماعی و سیاسی سختی باشیم.

اما تمام موارد پیش گفته به چه معناست و نتیجه واقعگرایانه‌ای که می‌توان از آمار موجود گرفت، چیست؟

دو سطح برای تعامل با این بیماری وجود دارد؛ سطح اول، به دولت‌های و موسسات بهداشتی مربوط می‌شود، که سعی بر جلوگیری از گسترش این ویروس دارند، تا از سناریوی سقوط بهداشتی و تبعات خطرناک آن برای ملتها، جلوگیری کنند. به همین دلیل است که دولت‌ها اقداماتی که گا‌ها مبالغه آمیز به نظر می‌رسد، در پیش می‌گیرند که آن را برای جلوگیری از وقوع این سناریوی فاجعه بار، ضروری می‌دانند.

سطح دوم، به افراد، مربوط است که باید احساس مسئولیت زیادی در قبال آموزش‌های فاصله گذاری اجتماعی داشته باشند، تا مانع از شیوع گسترده ویروس شوند.

همزمان، این التزام نباید به ترس و وحشت تبدیل شود؛ چرا که ترس و وحشت و تنش می‌تواند بیماری‌هایی خطرناکتر از کرونا را به دنبال داشته باشد.

در پایان باید به خواننده محترم یادآوری کنیم که شما ممکن است در بین پنجاه درصد از مردم جهان باشید که به کرونا مبتلا هستند و بدنشان قدرت مقاومت در برابر این ویروس را دارد؛ بدون آنکه خود این مساله را احساس کنند! منبع: انتخاب لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در جهان تعداد مبتلایان ویروس کرونا فوتی ها آمار رسمی دولت ها بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۸۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد

به گزارش جماران؛ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی در جمع خبرنگاران گفت: بعضی از دستگاه مانند مرکز پژوهش‌های مجلس بر اساس آمار و اطلاعات نادرست گزارشی منتشر کردند که سفر از سبد خانوار حذف شده است. حتما این نادرست است و این چیزی است که دشمن می خواهد. سال گذشته سال موفقی در ایام تعطیلات داشتیم این موضوع نشان می دهد که مردم به گردشگری حساس هستند و بالاخره حال مردم خوب است که به سفر می روند.

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی در پایان جلسه هئیت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: در شروع تعطیلات نوروز به دلیل همزمانی آن با ماه مبارک رمضان ۱۲ درصد کاهش اولیه گردشگری داشتیم که نشان می دهد خیلی از مردم ترجیح می دهند که سفر نروند، روزه بگیرند و در محل زندگی‌شان باقی بمانند. نه آنکه آن‌هایی که سفر رفتند چیزی کم داشته باشند نه این موضوع نیست، بلکه یک بخشی از جامعه تشخیص می دهد که وقت روزه گرفتن است. وقتی به انتهای ماه رمضان رسیدیم مردم جبران کردند و حال خوب‌شان را در گردشگری نشان دادند. این آمار نسبت به سال گذشته  ۵/۱۸ درصد افزایش پیدا کرد. با توجه به آنکه سال گذشته سال موفقی در ایام تعطیلات داشتیم این موضوع نشان می دهد که مردم به گردشگری حساس هستند و بالاخره حال مردم خوب است که به سفر می روند. 

وی افزود: اجازه بدهید من حرفی بزنم که ممکن است برخی رسانه‌ها تعبیر نادرستی از آن داشته باشند اما باید شجاعت به خرج داد و آن حرف‌ها را زد. یک زمانی آقای مسعود کیمیایی به من گفت وقتی فردی گریه می‌کند یعنی هنوز خیلی چیزها دارد که می‌تواند گریه کند. وقتی مردم با وجود همه مشکلاتی که دارند و من هم آن را تایید می‌کنم به سفر می‌روند یعنی یک حال خوبی در مردم وجود دارد. یک حداقل امکانی برای آنان فراهم است که به سفر می روند.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: برخی از ارقام ما در نوروز رکورد شکست. بعضی از دستگاه مانند مرکز پژوهش‌های مجلس بر اساس آمار و اطلاعات نادرست گزارشی منتشر کردند که سفر از سبد خانوار حذف شده است. حتما این نادرست است و این چیزی است که دشمن می خواهد. اگر شما آمار امسال را بررسی کنید آمار سفر گردشگران خارجی‌ نیز افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: البته موضوع ایران هراسی بسیار شدید است. یعنی بعد از اتفاقاتی که در منطقه افتاد خیلی از کشورها به گردشگران هشدار می دهند به ایران نروید. ما در این زمینه هم در حال پیگیری و برخورد هستیم. ولی آخرین آمار ما حاکی از رشد قابل توجهی است و این نشان می دهد که دولت در انجام وظایف خود موفق نشان داده است.

ضرغامی  تاکید کرد: ۲۷ دستگاه تلاش می‌کنند بنزین یارانه‌ای و امکانات اقامتی فراهم شود. وزارت راه در فراهم آوردن امکانات جاده‌ای با همه مشکلاتی که دارد زحمت کشیده و آن را فراهم کرده اورژانس و دستگاه‌های مختلف تلاش کردند. اقامت ۶۳ میلیون نفر در هتل و اقامتگاه رسمی رقم خیلی بالایی است.

دیگر خبرها

  • مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم!
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • سرعت ساخت در پروژه‌های خیرساز بیشتر و هزینه‌های آن کمتر است
  • کاهش میانگین تورم سالانه به کمتر از ۴۰ درصد/ نرخ تورم برای دهک بدون یارانه نقدی چند درصد است؟
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد