Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی کشتی فرنگی در واکنش به دوپینگ دو ملی پوش کشتی فرنگی گفت: کیوان ‌رضایی و گرمسیری باید خودشان پاسخگوی این کار باشند اما به نظرم موضوع دوپینگ یک نوع بی‌اخلاقی است.

رسول جزینی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا ، درباره شرایط تیم ملی کشتی فرنگی در روزهای قرنطینه گفت: متأسفانه شرایطی که به وجود آمده در همه دنیاست و همه با این ویروس درگیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کشتی‌گیران تمرینات خود را از راه دور پیگیری می‌کنند و ما هم مرتب با آن‌ها در ارتباط هستیم اما این‌یک واقعیت است که این تمرینات نمی‌تواند ملی پوشان را به سطح آمادگی برساند و شاید تنها در حد نگه‌داشتن وضعیت جسمی جسمانی مطلوب آن‌ها باشد.

وی گفت: کشتی یک ورزش انفرادی است به همین خاطر کشتی‌گیران نیاز دارند با یکدیگر سرشاخ شوند، اما به‌هرحال این شرایط به وجود آمده و باید تحمل کنیم. ما طبق برنامه به ملی پوشان تمرین می‌دهیم و از راه دور آن‌ها را کنترل می‌کنیم. امیدوارم هر چه زودتر این شرایط به حالت نرمال برگردد و ما بتوانیم حق مطلب را ادا کنیم.

جزینی اظهار کرد: به نظرم در شرایط فعلی تعویق المپیک هم کارساز نیست. شاید برخی معتقدند المپیک به تعویق افتاده و ما می‌توانیم شرایط بهتری برای آمادگی داشته باشیم، اما زمانی که تمرینات و مسابقه نباشد حق مطلب ادا نمی‌شود بنابراین تعویق المپیک هم‌سودی برای ما ندارد.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی تأکید کرد: این موضوع را چندین مرتبه محمد بنا تکرار کرده است. همان‌طور که او گفتم شرایط خیلی سخت است و امیدواریم بتوانیم پس از عبور از این بحران، کشتی ایران را به آمادگی لازم برسانیم.

وی به وضعیت جسمانی کشتی‌گیران در روزهای قرنطینه اشاره کرد و گفت: هر کشتی‌گیری که هدف المپیک و مسابقات جهانی داشته باشد سعی می‌کند در روزهای قرنطینه حداقل در شرایط نرمال خود را نگه دارد و دچار اضافه‌وزن شود. به هر سختی که شده آن‌ها این کار را می‌کنند. شاید در تمرینات پیشرفتی نداشته باشند، اما حداقل اینکه در وضعیت نرمال خود را نگه می‌دارند.

جزینی در مورد دوپینگ دو کشتی‌گیر کشتی فرنگی اظهار کرد: صرف‌نظر از اینکه کیوان ‌رضایی و گرمسیری باید خودشان پاسخگوی این کار باشند اما به نظرم موضوع دوپینگ یک نوع بی‌اخلاقی است و پیامدهای زیادی برای خود و جامعه کشتی به همراه دارد.

وی گفت: کسی که دوپینگ می‌کند و در یک مسابقه حضور دارد در واقع حق کشتی‌گیران دیگر را ضایع می‌کند. امیدوارم فدراسیون بیشتر از گذشته موضوع دوپینگ را بررسی کند و به‌ صورت پیوسته از کشتی‌گیران آزمایش دوپینگ بگیرد، چراکه این موضوع ب هیچ‌ عنوان چهره خوبی ندارد و نام کشتی ایران را در جهان خدشه‌دار می‌کند و آمار بدی از ما به‌جای می‌گذارد. اگر به‌صورت پیوسته کشتی‌گیر مورد آزمایش قرار بگیرند قهرمان واقعی مشخص می‌شود و هر کشتی‌گیر که صاحب دوبنده تیم ملی باشد آن را به دست می‌آورد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: کشتی فرنگی دوپینگ رسول جزینی تعویق المپیک کشتی فرنگی کشتی گیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قد» کشتی ایران از آسیا بلندتر است/ تعیین تکلیف یک وزن با انتخابی

علی اشکانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: کسب عنوان قهرمانی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا کاملاً قابل پیش‌بینی بود، تقریباً فکر می‌کنم ۱۵ بار است که تیم ملی کشتی فرنگی قهرمان آسیا شد و این بار هم این اتفاق رخ داد. قطعاً کسب عنوان قهرمانی نشان از عملکرد خوب تیم دارد اما مواردی هم در این مسابقات وجود داشت که اعضای کادر فنی باید به آن توجه کنند.

وی گفت: یکی از ایرادهایی کشتی‌گیران به خصوص کشتی‌گیران جوان در این مسابقات به چشم خورد، عدم مدیریت زمان کشتی بود. به عنوان مثال یک کشتی گیر در سه دقیقه اول خوب ظاهر شد اما در سه دقیقه دوم نتوانست طبق انتظارات ظاهر شود. برخی دیگر از کشتی‌گیران مثل علیزاده، ساروی و میرزازاده از قاره آسیا فراتر هستند و قابل پیش‌بینی بود که بتوانند موفق شوند. قواره این کشتی‌گیران بلندتر از آسیا شده و فکر می‌کنم این مسابقات برای آن‌ها حکم تدارکاتی داشت.

کارشناس کشتی فرنگی در مورد کشتی‌گیران جوان این مسابقات عنوان کرد: امیررضا ده بزرگی در ۶۰ کیلوگرم برای نخستین بار در رده بزرگسالان در آسیا به میدان رفت و به نظرم اعتماد کادر فنی به این کشتی‌گیر بسیار به جا بود. او در یک وزن المپیکی محک خورد و قطعاً در سال‌های بعد بهتر خواهد شد. او ۲۱ سال سن دارد و یکی از آینده‌داران کشتی ایران خواهد شد. اوزان ۶۰ و ۷۷ کیلوگرم المپیکی هستند و کار کشتی‌گیران سخت است. وقتی یک کشتی‌گیر در وزن ۶۰ کیلوگرم قهرمان شود قطعاً در آینده قهرمان جهان خواهد شد.

وی گفت: ایمان محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم به مدال برنز رسید به نظرم کشتی او همراه با نوسان بود. شاید حریفش را دست کم گرفت، اما به نظرم تغییر رنگ مدال او نسبت به سال گذشته و امسال موضوعی است که باید به آن توجه کند. هیچ کشتی‌گیری در هیچ مسابقه‌ای نباید حریف‌اش را دست کم بگیرد.

اشکانی در مورد کسب مدال طلای سعید اسماعیلی در وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابتش با گرایی برای حضور در المپیک عنوان کرد: وزن ۶۷ کیلوگرم هم از اوزان سخت است و دو کشتی‌گیر آسیایی هم هنوز موفق به کسب سهمیه در این وزن نشدند. آن‌ها هم به این مسابقات آمده بودند تا خودشان را محک بزنند. به نظرم نیاز است برای کسی که قهرمان آسیا شده برنامه‌ریزی کنند. در کنار اسماعیلی قهرمان المپیک و جهان را داریم و بهتر است کادر فنی برای این دو نفر مسابقه رودررو یا اعزام به یک تورنمنت بین‌المللی در نظر بگیرد. نباید کشتی‌گیری که در ابتدای راه قهرمانی است آسیب ببیند. او قطعاً در آینده حرف‌ها برای گفتن دارد و به نظرم باید به او میدان داد.

وی در مورد عملکرد سایر کشتی‌گیران خاطرنشان کرد: در وزن ۷۷ کیلوگرم عبدی نتوانست به مدال برسد، به نظرم ما نباید توقع زیادی از او داشته باشیم. او کشتی‌گیر جوان است که حریفان قدرتمندی داشت. هنوز برای انتخاب شدن باید بیشتر تلاش کند و به پختگی برسد. سه کشتی‌گیری که به لحاظ فنی از عبدی بالاتر هستند در این وزن حضور دارند و به نظرم باید یک برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد تا بتوانیم به این وزن به سهمیه برسیم. در این وزن مختاری را داریم که متأسفانه در مسابقات جام وهبی امره دچار حاشیه شد، اما به اعتقاد من نباید او را تنبیه کنیم چرا که مختاری به خاطر منافع شخصی دست به چنین اقدامی نزد. این سه کشتی‌گیر باید در مسابقات محک بخورند و بهترین تصمیم گرفته شود.

اشکانی گفت: رستمی هم در وزن ۷۲ موفق به کسب مدال نقره شد. او کشتی‌گیری است که در این چند سال خیلی مستمر کار کرد، شاید اگر هر کسی دیگری به جا او بود از ورزش قهرمانی دور می‌شد اما خوشبختانه او ادامه داد و ثمره آن را هم دید. به نظرم او با این شرایط عملکرد قابل قبولی داشت، البته یکی از ایرادهای او این است که فراموش می‌کند در چه میدانی کشتی می‌گیرد. به همین خاطر باید با تمرکز کار کند و خودباوری را در خودش تقویت کند.

وی خاطرنشان کرد: از کسب مدال گرمسیری خیلی خوشحال شدم. او از کشتی‌گیران قدیمی است، در طی این سال‌ها نوسانات زیادی داشت به خاطر تغییر قوانین و مصدومیت جا ماند از روحیه خود را از دست نداد و ادامه داد. به نظرم تلاش او باید دیده شود. کشتی‌گیران دیگری هم مثل ساروی و میرزازاده به مسابقات وزن داده بودند و یک تنه همه را شکست دادند.

کد خبر 6080984 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • شوک بزرگ دنیای ورزش؛ ادعای دوپینگ گسترده در چین
  • ادعای دوپینگ گسترده در چین برای المپیک
  • کدام کشتی گیران سهمیه المپیک را کسب کردند؟
  • «قد» کشتی ایران از آسیا بلندتر است/ تعیین تکلیف یک وزن با انتخابی
  • درخشش کشتی مازندران؛ غرورآفرین و امیدبخش است
  • نفرات برتر رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی مشخص شدند
  • طلایی آسیا رقیب جدی برای قهرمان المپیک/ اسماعیلی: مسابقات آسیایی سطح بالایی داشت
  • معرفی رقبای کشتی گیران ایرانی‌ برای المپیکی شدن
  • کشتی‌گیران المپیکی در پاریس هم می‌درخشند؟
  • قدردانی کشتی‌گیران تیم ملی از رهبر انقلاب