Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری مازندران که پیش از این در حوزه تولید الکترونیک فعالیت می‌کرد در یک حرکت جهادی اقدام به تولید دستگاه تنفس مصنوعی ونتیلاتور  برای بیماران کرونایی با صرف هزینه بسیار پایین‌تر از هزینه خرید نمونه خارجی کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری مازندران، دکتر علی معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: دستگاه تنفس مصنوعی یا ونتیلاتور دستگاهی است که هوای قابل تنفس را به داخل ریه فرستاده و سپس دی اکسید کربن را از ریه ها خارج می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این محصول عملیات ونتیلاسیون را برای بیمارانی که شرایط حاد تنفسی ندارند در طولانی مدت انجام می دهد، این دستگاه به دلیل ابعاد کوچک، وزن سبک و آسانی عملکرد در منزل، آمبولانس، بخشهای ویژه با درجه اهمیت کم قابل استفاده است.  

رئیس پارک علم و فناوری مازندران خاطرنشان کرد: این دستگاه اکسیژن و هوای فشرده شده را به میزان مورد نیاز برای بدن با هم ترکیب کرده، سپس آن را گرم و مرطوب می‌کند و توسط تیوب‌های مخصوصی تحت عنوان مدار تنفسی به بیمار تحویل می‌دهد.

معتمدزادگان ادامه داد: انتخاب ونتیلاتور بستگی به شدت روند بیماری، طول مدت حمایت تهویه‌های، سطح هوشیاری بیمار و امکانات بیمارستان دارد، از طرفی کمبود تعداد این دستگاه در شرایطی که بیماران بیشتری به آن نیاز داشته باشند، می‌تواند موجب مرگ افراد شود. 

وی بیان کرد:  یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که مراکز درمان در برابر تجهیز این دستگاه دارند، قیمت بالا و عدم بومی بودن تولید اغلب این دستگاه‌ها است. 

شعیب نادعلی زاده مدیرعامل شرکت دانش بنیان تراشه پردازان جهان سازنده این دستگاه در ادامه اظهار کرد: در بیماری کووید- 19 ریه فرد بیشتر از سایر اعضا درگیر بیماری می‌شود بنابراین نمی‌تواند تبادل اکسیژن را به راحتی انجام دهد و اگر دستگاه ونتیلاتور به موقع برای جبران کم کاری ریه به بیمار کمک نکند، منجر به فوت بیمار و یا مشکلات حاد ریوی حتی پس از بهبود می‌شود.

وی افزود: این دستگاه حاصل تلاش شبانه روزی و حرکت جهادی شرکت دانش بنیان تراشه پردازان جهان مستقر در پارک علم و فناوری مازندران  بوده و برای کمک به بهبود بیماران کرونایی و شرایط فعلی کشور عزیزمان ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان تراشه پردازان گفت: از جمله مزیت‌های این دستگاه ساخت با هزینه‌ای بسیار پائین‌تر نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی، قابلیت حمل و جابجایی راحت، انعطاف پذیری بالا، کاربری آسان و قابلیت، آموزش سریع به اپراتور، قابلیت تعویض مخزن هوا، قابلیت تصفیه ی هوا و مرطوب سازی، قابلیات اتصال به کامپیوتر برای مانیتورینگ و ثبت اطلاعات، قابلیت تنطیم سرعت نوسانات ورودی هوا است.

نادعلی‌زاده تصریح کرد:  دستگاه ونتیلاتور تولید شده در شرکت تراشه پردازان جهان با قابلیت کارکرد به مدت 3 ساعت با باتری، داخلی علاوه بر تغذیه خارجی، قابلیت استفاده به صورت غیرتهاجمی (تنفس دهی با ماسک) است.

وی خاطر نشان کرد: این دستگاه قابلیت استفاده برای نوزادان، اطفال و بزرگسالان،  تنطیم میزان حجم هوا (دم و بازدم) توسط ولوم تعبیه شده بر روی دستگاه و تولید انبوه در زمان کم را دارا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارک علم و فناوری مازندران پارک علم و فناوری مازندران دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی

ایتنا - اندروید مجهز به فیلتر نور آبی داخلی و پشتیبانی از روشنایی تطبیقی ​​است که از حسگر نور محیط دستگاه شما برای اندازه‌گیری شدت نور در محیط اطراف شما استفاده می‌کند.
با وجود اینکه می‌دانیم استفاده از گوشی در رختخواب و تاریکی برای چشم‌هایمان مضر است، بسیاری از ما هنوز در شب هنگام خواب از تلفن خود استفاده می‌کنیم.

 سیستم عامل اندروید مانع از خیره شدن بیش از حد ما به صفحه نمایش نمی‌شود، اما چندین ویژگی نمایشگر را برای کمک به کاهش فشار چشم ارائه می‌دهد. در حال حاضر قابلیتی ارائه می‌کند که رنگ‌های روشن را کاهش می‌دهد و در نتیجه صفحه نمایش را کم‌نور می‌کند، اما با نسخه 15 این بار حتی فراتر رفته است.
  تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش
اندروید مجهز به فیلتر نور آبی داخلی و پشتیبانی از روشنایی تطبیقی ​​است که از حسگر نور محیط دستگاه شما برای اندازه‌گیری شدت نور در محیط اطراف شما استفاده می‌کند.

این ویژگی به طور خودکار سطح روشنایی صفحه نمایش دستگاه شما را بر اساس سطح نور محیط تنظیم می‌کند.

علاوه بر این، نگاشت بین سطوح نور محیط و روشنایی صفحه به دستگاه بستگی دارد، بنابراین سطح روشنایی که یک تلفن با آن سازگار می‌شود ممکن است با گوشی دیگر متفاوت باشد.

 
نتیجه این امر این است که برخی از گوشی‌ها می‌توانند به اندازه کافی کم نور شوند تا در شرایط با روشنایی کمتر به راحتی قابل استفاده باشند، در حالی که برخی گوشی‌های دیگر حداقل به طور خودکار قادر به تنظیم نور نیستند.

برای توضیح این نابرابری، اندروید 12 قابلیتی را در زیر تنظیمات در منوی دسترس‌پذیری به نام «تاریکی اضافی» معرفی کرد که نور صفحه‌نمایش را فراتر از حداقل روشنایی گوشی شما کاهش می‌دهد.

لازم به ذکر است که تنظیم روشنایی تطبیقی ​​روشن‌تر از حد معمول راحت‌تر از فعال کردن دستی Extra Dimming خواهد بود. زیرا این گزینه باید به صورت دستی روشن و خاموش شود. بنابراین، اگر آن را در شب فعال کنید تا روشنایی را کاهش دهید، باید به یاد داشته باشید که بعد آن را غیرفعال کنید، در غیر این صورت ممکن است صفحه در طول روز خیلی کم نور شود.
  خصوصیت جدید
صفحه نمایش همه گوشی‌ها نمی‌تواند به اندازه کافی کم نور شود تا در شب راحت از آن استفاده کنید، و این همان چیزی است که احتمالا در ویژگی جدید اندروید 15 حل می‌شود.

هدف این ویژگی تنظیم روشنایی تطبیقی ​​فعلی با کاهش خودکار روشنایی صفحه نمایش در شرایطی است که نور محیطی بسیار کم است.

دیگر خبرها

  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • هوش مصنوعی گوگل روی موبایل کارآمدتر می‌شود
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • لیست قیمت لوله جدار چاه کالوپ در ضخامت های مختلف
  • جادوی ویرایش تصاویر؛ قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید فتوشاپ معرفی شد
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • چین F_۲۲ آمریکا را فلج کرد! آیا فناوری جدید در اختیار ایران قرار می‌گیرد؟
  • تولید دستگاه دمنده گاز CO۲ برای آندوسکوپی در ایران