Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حمیدرضا رخشانی مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در خصوص اینکه با توجه به عدم دسترسی برخی از دانش آموزان مناطق محروم این استان به اینترنت، امکان استفاده از اپلیکیشن شاد چطور فراهم می‌شود؟ گفت: با توجه به شرایط و زیرساخت‌هایی که استان سیستان و بلوچستان دارد، شاید نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانش آموزان ما به اینترنت دسترسی ندارند و از همان روز‌های اول شیوع ویروس کرونا و از چهارم اسفند ماه به بعد سعی کردیم بسته‌های آموزشی که به صورت سی دی و مکتوب آماده شده را توسط راهبران آموزشی به دست دانش آموزان برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه بیان کرد: در رابطه با اپلیکیشن شاد باید گفت که اکثریت مدارس ما در سطح استان از مهر ماه ارتباط گروه کلاسی و مدرسه‌ای را در فضای مجازی داشتند و این ارتباط میان مدیران، معلمان، والدین، دانش آموزان وجود داشته و اکنون با وجود اپلیکیشن شاد این وضعیت منظم‌تر شده است. یکی از مزیت‌های اپلیکشن شاد این است که تمام هزینه‌های اینترنت رایگان بوده و این نرم افزار قابلیت گزارش گیری دارد. به عنوان مثال به راحتی می‌توان متوجه شد که در مدرسه امام خمینی منطقه دشتیاری چند دانش آموز در کلاس درس مجازی حضور دارند و یا چند نفر غیبت کرده‌اند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: راهبران آموزشی به صورت حضوری به خانه دانش آموزان رفتند و بسته آموزشی را به آن‌ها تحویل دادند حتی در مواقعی که دانش آموزان نمی‌توانستند از سی دی‌ها استفاده کنند، راهبران آموزشی با رعایت فاصله اجتماعی سعی کردند بر اساس همان موارد نوشتاری و کتاب‌های دانش آموزان با آن‌ها کار کنند.بیشتر بخوانید: شبکه شاد چیست/ مشکلات آموزش مجازی دانش‌آموزان در کجا بیشتر است؟
رخشانی با اشاره به آموزش درصد زیادی از مطالب درسی تا پیش از عید گفت: از طرف دیگر آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به دلیل گرمسیر بودن سال تحصیلی کوتاه‌تری دارد. اکثر دروس تا آخر اسفند آموزش داده می‌شود و نهایت یک یا دو درس را برای بعد از اسفند می‌گذارند و امتحانات را در اردیبهشت ماه برگزار می‌کنند. به همین خاطر بیشتر مطالب درسی ما، پیش از عید آموزش داده شده بود.

وی افزود: ما از روسای ادارات استان خواسته‌ایم که تمام موارد را به شکل موردی و با جزئیات مشخص کنند تا بدانیم به کدام یک از دانش آموزان بسته‌های آموزشی مکتوب نرسیده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا بتوانیم همه دانش آموزان را با آموزش همگام کنیم و آن‌هایی که به اینترنت دسترسی دارند را به کلاس‌های درس مجازی بیاوریم. امیدواریم این تهدید برای آموزش و پرورش راه ارتقای فرصت آموزشی باشد و حتی در آینده در کنار کلاس درس حقیقی، کلاس درس فضای مجازی را هم داشته باشیم و عدالت آموزشی گسترده‌تر شود.

رخشانی با اشاره به پراکندگی دانش آموزان سیستان و بلوچستان در سطح استان گفت: راهبران آموزشی بزرگترین اهرم ما هستند تا بدانیم دانش آموزان، مباحث آموزشی و درسی را دنبال می‌کنند یا خیر. مدارس روستایی بین ۵ نفر تا نهایت ۱۵ دانش آموز دارد و تعداد کلی این دانش آموزان بسیار کم است، اما پراکندگی زیادی دارند. ما برای هر محدوده یک راهبر آموزشی داریم که ۱۰ تا ۱۵ مدرسه روستایی را تحت پوشش دارد و در طول سال تحصیلی مرتب به آنجا می‌رود.

وی اضافه کرد: در برخی از روستا‌ها از معلم و مدیر همان منطقه به کار گرفته می‌شود تا دسترسی‌ها راحت‌تر باشد. در مناطقی که معلم آن‌ها از شهر و روستا‌های اطراف می‌رود، کار برای ما دشوارتر است و تا حدی در این زمینه مشکل داریم. هزینه‌هایی که به معلم و راهبر آموزشی از نظر سوخت و استهلاک وسیله نقلیه تحمیل می‌شود، زیاد است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برخی راهبران آموزشی کار‌های تاسیساتی مدرسه را هم انجام می‌دهند، گفت: اغلب این راهبران در صندوق عقب ماشین تمام ابزار تاسیساتی مثل لوله کشی و برق کشی را به همراه دارند، زیرا امکان دارد زمانی که به روستا‌ها می‌روند اگر کلاسی برق نداشت، برق آنجا را وصل کنند و یا اگر لوله کشی‌های آب در آنجا به مشکل خورد آن را برطرف کنند. راهبران آموزشی ما علاوه بر آموزش این کار‌ها را هم انجام می‌دهند. برخی از راهبران آموزشی کار‌هایی را می‌کنند که فکرش را هم نمی‌کنید. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا آموزش و پرورش راهبران آموزشی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از موافقت با راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان آذربایجان غربی، گلستان و خوزستان خبر داد.

حمید طریفی حسینی گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

طریفی حسینی گفت: این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد دارد که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آنها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و انشالله سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر خوانساری
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی