Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در گزارشی درباره نگرانی کارشناسان از تاثیرگذاری اختلافات سیاسی بر نظر آمریکایی درخصوص محدودیتهای مقابله با کرونا نوشته است: لورا هرد ۳۶ ساله، اهل شهر تراورس‌سیتی ایالت میشیگان که برای یک پایگاه خبری زیست‌محیطی کار می‌کند اظهار می‌دارد، هدف ترامپ این است که هرچه زودتر اقتصاد را به روال قبل برگرداند تا شانس‌اش را برای پیروزی در انتخابات ماه نوامبر آینده افزایش دهد اما این رئیس‌جمهور آمریکا در عین حال نمی‌خواهد به نظرات کارشناسان درباره آنکه تدابیرش واقعاً چه معنی خواهند داشت، گوش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نگاه منفی به تمایل ترامپ برای آن که هرچه زودتر آمریکا را به روال عادی برگرداند مساله‌ای نامعمول به ویژه در میان دیگر حامیان دموکرات‌ها و همچنین بسیاری از مستقل‌ها نیست.
این ‌نگرش‌ها نگرانی کارشناسان حوزه سلامت عمومی را از این بابت که رای دهندگان بر مبنای دیدگاه‌های حزبی تصمیم به پیروی از توصیه‌ها و درخواست‌های سیاستگذاران در قبال سلامت عمومی بگیرند، افزایش داده است به ویژه حالا که مناطق مختلف در آمریکا در حال بررسی کاستن از محدودیت‌های اعمال شده به جهت مقابله با شیوع کرونا در راستای بازگشت مجدد به زندگی عادی هستند. این روند به صورت بالقوه خطرناک است.
مایکل لیاویت، فرماندار سابق جمهوریخواه ایالت یوتا که در دوران ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش وزیر بهداشت آمریکا بود، اظهار کرد: من مطمئن نیستم که این روند یک روند حزبی یا ایدئولوژیک باشد اما به وضوح یک انشقاق و شکاف وجود دارد. من فکر می‌کنم که این به وضوح فیلتری خواهد بود که از طریق آن مردم توصیه‌های مقام‌ها را می‌پذیرند.
ترامپ اخیرا از ایالت‌های آمریکا خواسته تا تاریخ اول مه محدودیت‌های مربوط به مقابله با کرونا را کاهش دهند و به شکلی نادرست مدعی "اختیار کامل" خودش برای صدور حکم درخصوص چگونگی اجرای این روند شده است. با این حال او روز پنجشنبه عقب‌نشینی کرد چرا که کاخ سفید یکسری خط مشی‌های مبهم را برای بازگشت تدریجی به زندگی عادی و باز شدن اقتصاد در آمریکا به نحوی که عمدتاً تصمیم‌های نهایی در این زمینه را به ایالت‌ها واگذار کرده، صادر کرد.
تعداد زیادی از فرمانداران آمریکا که عمدتاً دموکرات بوده‌اند مدتهاست صراحتاً تأکید کرده‌اند که خودشان برای کاستن از محدودیت‌های اعمال شده بر خانواده‌ها، اصناف و همچنین مسافران اقدام خواهند کرد. چنانچه اختلافات میان ترامپ و مقامات مسئول ایالتی و محلی ادامه یابد و در ادامه مردم تحت تاثیر این روند، صرفاً برپایه گرایش‌های سیاسی اقداماتشان را تنظیم کنند، به گفته مقام‌های کارشناس، این می‌تواند به شکل خطرناکی مسیر بازیابی وضعیت عادی را پیچیده سازد.
جورج بنجامین، مدیر اجرایی انجمن سلامت عمومی آمریکا که نماینده سازمان‌ها و کارشناس‌های این حوزه است، می‌گوید: در این وضعیتی که شما یک چنین سردرگمی را به وجود می‌آورید و از آنجا که مردم نخواهند دانست که دقیقاً باید چه کار کنند شما موجب می‌شوید که افراد بیشتری بیمار شوند و خطر مرگ تعداد بیشتری از مردم افزایش یابد. شما دارید کاری می‌کنید که مردم به شکل گزینشی توصیه‌هایی که صرفاً همراستا با ایدئولوژی‌های خودشان باشد را تبعیت کنند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس اخیرا مصاحبه‌هایی را در سراسر آمریکا انجام داد که نشان داد، رای دهندگان رویکردشان در قبال شیوع ویروس کرونا را بر اساس نظر شخصی خودشان تنظیم می‌کنند و نظر مساعدی نسبت به توصیه‌های رهبران احزاب دیگر ندارند. تعداد زیادی نیز نسبت به نظرات مقام‌های ارشد حوزه بهداشت و سلامت عمومی در دولت آمریکا مثل دکتر آنتونی فائوچی و دکتر دبورا برکس که همواره در کنفرانس‌های خبری ترامپ درباره کرونا حضور می‌یابند اظهار اطمینان کرده‌اند.
فائوچی، کارشناس ارشد دولت در حوزه بیماری‌های عفونی و برکس هماهنگ کننده کمیته ضربت ویژه کاخ سفید برای کروناویروس است.
تد هیل، یک حسابدار بازنشسته و حامی جمهوری‌خواهان در شهر اشویل آمریکا از ترامپ تحسین کرده و گفت، محدودیت‌هایی که مقام‌های محلی اعمال کرده‌اند بیش از حد افراطی بوده‌اند. او خاطرنشان کرد: خدای من در این وضعیت اگر شما بدون داشتن یک ماسک وارد یک سوپرمارکت شوید جوری به شما نگاه می‌کنند انگار که شما دو تا سر دارید! او می‌گوید: ترامپ دور و بر خود را با افرادی خوب احاطه کرده و نتایج خوب به دست می‌آورد.

در عین حال نیکی والدرون، اهل شهر والِهو ایالت کالیفرنیا نیز گفت، خوشحال است که گاوین نیوسام، فرماندار دموکرات این حوزه خیلی زود فرمان‌های مربوط به در خانه نگه داشتن مردم را صادر کرد. با این حال او نگران دوستان و آن دسته از اعضای خانواده‌اش که ساکن مناطق عمدتاً حامی ترامپ هستند بوده و معتقد است مشاورانی مثل فائوچی و برکس به دنبال این هستند که ترامپ را خشمگین نکنند.
والدرون خاطرنشان کرد: من احساس نمی‌کنم که مابقی اعضای دولت فدرال ما لزوما ارزیابی‌هایشان را بر مبنای علوم قرار داده باشند.
دیوید بار ۵۳ ساله به گفته خودش معمولاً به جمهوریخواهان رای می‌دهد، گفت، محدودیت‌های اعمال شده از سوی ویتمر در حال آسیب وارد کردن به اصنافی مثل زمین‌های گلف بوده در حالی که این اصناف به گفته او می‌توانند با امنیت به کارشان ادامه دهند. "بار" که برای یک گروه از ایستگاه‌های رادیویی در شمال میشیگان کار می‌کند، اظهار کرد: ما برای آغاز روند بازگشایی مجدد اقتصاد نیاز به یک ماه زمان نداریم. او گفت که اعتبار ویتمر و اقداماتش را می‌توان زیر سوال برد.
اخیراً گروه‌هایی از حامیان ترامپ در کنار حامیان حق آزادی خرید و فروش سلاح و حامیان ایدئولوژی راست گرایانه در مرکز چند ایالت آمریکا در مقابل ساختمان‌های محل کار فرمانداران و پارلمان‌های ایالتی تظاهرات برگزار کردند. این نیز به نوبه خود نشان می‌دهد که چطور دیدگاه‌های سیاسی مردم به نظراتشان درباره محدودیت‌های اعمال شده از سوی ایالات جهت می‌دهد.
بعد از اینکه ویتمر تدابیر در خانه نگه داشتن مردم در ایالتش را تا پایان آوریل تمدید کرد، یکی از بزرگترین این تظاهرات‌ها با حضور هزاران تن روز چهارشنبه در شهر لنسینگ مرکز ایالت میشیگان برپا شد.
در حالی که آمریکا به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و کنگره‌ای خود در ماه نوامبر نزدیک می‌شود، این سوال که رای دهندگان از توصیه‌های چه کسی پیروی کنند و اینکه تصمیمات عاقلانه یا فاجعه‌بار بگیرند، حساسیت‌های سیاسی عمده‌ای را در بر خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا کرونا ویروس محدودیت های اعمال شده سلامت عمومی توصیه ها مقام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حالی امروز وارد چین شد که مسائل حل نشده همچنان روابط بین واشنگتن و پکن را تهدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حالی امروز وارد چین شد که روابط بین دو کشور اندکی بهبود یافته اما همچنان مسائل حل نشده فی مابین، ثبات در روابط بین این دو قدرت جهانی را تهدید می کند.

براساس این گزارش، وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به چین ابتدا وارد شانگهای شد تا با مقامات و مسئولان تجاری این کشور دیدار کرده و سپس برای دیدار با وانگ یی همتای چینی خود در روز جمعه و دیدار احتمالی با شی جین پینگ رئیس جمهور چین، راهی پکن خواهد شد.

سفر امروز بلینکن به چین، در کنار گفتگوهای گروه های کاری در مورد موضوعاتی از جمله تجارت جهانی و ارتباطات نظامی، آخرین تماس در سطح عالی بین دو کشور است. اما واشنگتن و پکن پیشرفت اندکی در زمینه محدود کردن منابع مواد شیمیایی چین در تولید فنتانیل، موضوع استقلال تایوان داشته اند و تنش های بین دو کشور بر سر حمایت چین از روسیه در جنگ علیه اوکراین همچنان به قوت خود باقیست.

براساس این گزارش، در حالی که پیشرفت چشمگیر در جریان این بازدید غیرمحتمل است اما هر دو کشور خواستار خطوط باز ارتباطی برای پرهیز از سناریوهای ناخوشایند هستند.

در این گزارش آمده است بلینکن در این سفر، چین را برای توقف تامین تسلیحاتی روسیه در جنگ با اوکراین، تحت فشار قرار می دهد.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم های بانک های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفتگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.  

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت می گیرد که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. جو بایدن نیز اعلام کرده که امروز این لایحه را امضا خواهد کرد ا روند اجرایی شدن آن آغاز شود. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

از سویی دیگر این سفر در حالی انجام می شود که لایحه ممنوعیت یا واگذاری شبکه اجتماعی تیک تاک نیز به تصویب قانون گذاران و سناتورهای آمریکایی رسید. بر این اساس، سنای آمریکا به اتفاق آرا با 79 رای موافق در برابر 18 رای مخالف، به ممنوعیت فعالیت شبکه اجتماعی تیک تاک در خاک آمریکا در صورتی که مالک چینی آن از واگذاری این شبکه طی 9 ماه تا یک سال آینده خودداری کند، رای داد.

استفاده از شبکه اجتماعی تیک تاک باعث نگرانی زیادی در بین قانونگذاران آمریکایی شده و بیم آن می رود که شرکت چینی بایت دنس که مالک تیک تاک است، به اطلاعات میلیون ها کاربر آمریکایی دسترسی داشته باشد.

درگیری بین شرکت تیک‌تاک و دولت آمریکا به یک زمینه بین‌المللی گسترده تبدیل شده است. این درگیری، به دلیل موارد مختلف از جمله حفظ حریم خصوصی، امنیت ملی و رقابت اقتصادی به وجود آمده است.

علاوه بر این، انجام این سفر در حالی است کمتر از یک ماه پیش لای چینگ ته رئیس جمهور جدید و قانونی تایوان کار خود را آغاز کرد. او نیز مانند رئیس جمهور قبلی مخالف اتحاد با چین و ادعای این کشور بر حاکمیت بر تایوان است. این موضوع نیز یکی از موضوعات بحث برانگیز و چالشی در روابط فی مابین پکن و واشنگتن است. واشنگتن ضمن آنکه بر اصل چین واحد تاکید دارد اما همچنان حامی کلیدی تایپه باقی مانده و همواره از این کشور در برابر چین حمایت می کند.

همچنین انتظار می رود بلینکن در این سفر در مورد موضوعات حقوق بشری از جمله رفتار دولت پکن با مسلمانان این کشور در منطقه شین جیانگ گفتگو کند.

در همین حال چند روز پیش تنها ساعاتی پس از گفتگوی وزاری دفاع آمریکا و چین،  یک فروند هواپیمای گشت دریایی آمریکا بر فراز تنگه تایوان به پرواز درآمد.

دولت چین نیز در واکنش به پرواز این هواپیما بر فراز تنگه تایوان، بلافاصله چند فروند جت جنگی خود را برای تعقیب و رهگیری و اعلام هشدار علیه این هواپیما، بر فراز تنگه به پرواز در آورد.

تایوان از سال 1949 توسط دولت محلی اداره می‌شود، از آن زمان تایوان پرچم و برخی دیگر نشانه‌های جمهوری خلق چین را که در سرزمین اصلی چین وجود داشت، تا پیش از به قدرت رسیدن حزب کمونیست در چین حفظ کرده بود. پکن همواره این جزیره را به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین مادری چین می‌داند و این موضع مورد حمایت بسیاری از کشورها از جمله روسیه است.

چین همواره ادعا می‌کند که تایوان باید تحت حاکمیت این کشور باشد و از سه سال گذشته تاکنون با انجام عملیات‌های نظامی در نزدیکی این جزیره تلاش کرده است تایوان را تحت سلطه خود درآورد، اما دولت تایوان همواره اعلام کرده است که خود حاکمیت مستقل دارد و مردم این کشور خود باید برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند.

در همین حال پکن بارها از واشنگتن به عنوان بزرگترین تامین کننده تسلیحاتی تایوان خواسته تا به منظور کاهش تنش های فیمابین، از فروش و ارسال سلاح به این جزیره خودداری کند.

مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیهپرواز هواپیمای آمریکایی بر فراز تنگه تایوان و واکنش سریع چین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد