Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@03:40:12 GMT

فوت و فن تمیزکاری خانه در کمترین زمان

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۴۳۴۷۱

فوت و فن تمیزکاری خانه در کمترین زمان

تمیزکاری هر خانه ای، هم وقت زیادی می‌گیرد و هم بسیار خسته کننده به نظر می‌رسد. برای این که خانه‌ای پاکیزه داشته باشید و از طرفی همه وقت خود را نیز صرف شستن و سابیدن نکنید، بهتر است به دستورالعمل‌های این بخش از نکات خانه داری در نمناک دقت کنید.

توصیه‌هایی برای انجام کار‌های خانه و تمیزکاری
۱. کار‌های روتین تمیزکاری خانه خود را به طور روزانه انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگر کار‌های روتین روزانه خود را به طور مرتب انجام دهید، طبیعتا کار‌های خانه تان از ابتدای امر قابل کنترل خواهد بود و کار برایتان ساده خواهد شد از طرفی خانه شما به قدر کافی تمیز و منظم باقی می‌ماند. داشتن یک روتین برای تمیزکاری خانه کمک بزرگی خواهد بود.

نکته مهم این است خود را در یک ریتم ساده از عمل تمیز کردن و نظم دادن به خانه قرار دهید. این از مشخصه بارز خانم‌هایی است است که خانه‌ای مرتب و منظم دارند. زمانی که این کار را انجام دهید، دیگر کار‌های مربوط به خانه داری به نظرتان سخت و دشوار نمی‌آیند و زمان زیادی از شما نخواهند گرفت.


۲. لباس مخصوص تمیز کاری به تن کنید.

تجربه ثابت کرده است که لباسی که برای انجام کار‌های خانه یا همان تمیزکاری به تن می‌کنید تاثیر بسیار زیادی بر روی فعالیت‌های شما دارد. حدس می‌زنید برای تمیز کاری در منزل چه مدل لباسی بهتر است بپوشید؟ یا بهتر است بگوییم چه سبکی لباس بپوشید؟ راحت یا برعکس؟ حقیقت این است که لباس‌های بیش از حد راحت به هیچ وجه ما را تشویق به انجام کار‌های خانه نمی‌کنند.

شاید برایتان عجیب باشد، ولی اکثر خانم‌ها با لباس و دمپایی راحتی میلی به تمیز کردن خانه ندارند و این لباس‌ها برایشان حس تنبلی بیشتری ایجاد می‌کند به طوریکه یکی از آن‌ها می‌گوید:من وقتی لباس راحتی به تن دارم، لباس‌های زیادی را می‌توانم داخل ماشین لباس شویی بیاندازم، اما به غیر این کار، هیچ کار دیگری در این حالت از من برنمی آید و ترجیح می‌دهم تمیزکاری خانه را به تاخیر بیاندازم.

۳. زمان برای تمیز کاری منزل البته با تمرکز تعیین کنید.

حتما برای شما هم پیش امده که موقع تمیز کردن خانه وقتتان را صرف کاری کرده اید که نباید زمان به این زیادی را وقت صرف آن کرد. اختصاص دادن زمانی مشخص برای انجام هر کار موجب می‌شود تا تمرکز خود را بر روی انجام آن کار مشخص و البته مهم حفظ کنید و چیزی حواس شما را پرت نکند.

۴. وسایل مربوط به تمیزکاری را در یک مکان مناسب قرار دهید.

نکته‌ای ساده، ولی کاملا موثر و آن هم جمع کردن لوازم تمیز کننده در یک جای مشخص؛ مطمئن باشید اگر در حال انجام کاری در طبقه بالا باشید به وسیله‌ای در طبقه پایین نیاز پیدا کنید تمرکز خود را برای انجام کار‌های خانه از دست خواهید داد.

همانطور که برای شما بار‌ها اتفاق افتاده است در این شرایط بین راه و رسیدن به طبقه بالا شاید مشغول کار دیگری شوید و زمان از دستتان در برود در صورتی که اگر تمام وسایل مورد نیاز را در مکان مناسبی قرار دهم دیگر نیازی به طی مسافتی نیست و بدون حواس پرتی می‌توانید کارهایتان را به سرعت انجام دهید.

۵. در حالی که کار‌های دیگر انجام می‌دهید تمیزکاری کنید.

انجام کار‌های خانه داری و تمیزکاری هنگام و یا بعد از کار‌های دیگر موجب صرفه جویی در زمان می‌شود. حتی اگر در نگاه اول به نظر برسد که شما دائما در حال تمیزکاری هستید، اما این کار تبدیل به طبیعت ثانویه شما شده و دیگر به این مسئله فکر نخواهید کرد.

۶. کار‌های تمیزکاری را طبق یک نظم منطقی انجام دهید.

اگر نیاز باشد که کل یک اتاق یا کل یک خانه را از بالا تا پایین تمیز کنید، فکر کردن به یک نظم منطقی در انجام کار‌ها بسیار مفید خواهد بود پس با دقت بیشتری نظم تمیزکاری خانه را دنبال کنید. برای مثال، برخی از خانم‌ها قبل از گردگیری جاروبرقی می‌کشند به این علت که اگر این کار را به روشی دیگر انجام دهند، تمام خانه دوباره پر از گرد و غبار می‌شود چراکه بعد از کشیدن جاروبرقی دوباره گرد و غبار در فضا جمع می‌شود.

در جا‌های دیگر خانه مثل آشپزخانه هم این روش را اجرا کنید و هرگز بدون نظم وارد تمیزکاری نشوید؛ نظم و ترتیب در انجام کار‌های خانه داری باعث می‌شود تا شما انرژی کم تری مصرف کنید. فراموش نکنید که نظم و ترتیب در انجام کار‌های خانه داری باعث می‌شود تا شما انرژی کم تری مصرف کنید.


توصیه‌هایی مفید در زمینه انجام کار‌های خانه داری و تمیزکاری در حین و یا بعد از کار‌های دیگر   دوش حمام را بعد دوش گرفتن تمیز کنید.
پس از شستن و مسواک زدن دندان ها، سینک دستشویی را تمیز کنید.
قبل از انجام کاری که چندان فوری نیست، تمام لباس‌های کثیف را داخل ماشین لباسشویی بیاندازید تا حین انجام کار‌های دیگر لباس‌ها شسته شوند.
لباس‌ها را سریعا از خشک کن درآورید و آن‌ها را آویزان کنید و هرگز آن‌ها را روی هم انباشته نکنید.
قابلمه‌ها را سریعا پس از غذا پختن در آب قرار داده تا خیس بخورند.
پس از شام به سرعت میز غذاخوری را تمیز کنید و بدون آنکه به سراغ نشستن روی مبل بروید دست به کار شوید تا شستشوی ظروف به تاخیر نیفتد.         منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر نکات خانه داری تمیزکاری تمیزکاری خانه انجام کار ها کار های دیگر انجام دهید برای انجام تمیز کنید لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور

به گزارش قدس خراسان، حامد جزجلالیان گفت: اولین مرحله طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه نیشابور از ۲ لغایت ۴ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: اجرای این طرح از فروردین‌ماه سال ۱۳۷۳ در کشور آغاز شده است و هرساله طی دو مرحله در مناطق هدف اجرا می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور بیان کرد: منطبق با توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت برای حفظ این دستاورد بزرگ و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش مجدد ویروس وحشی پولیو، لازم است عملیات سالیانه ایمن‌سازی تکمیلی طی ۲ نوبت به صورت فعال و خانه به خانه انجام شود.

وی در خصوص عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی، صرف نظر از سابقه واکسیناسیون قبلی گفت: نوبت اول واکسیناسیون از ۲ اردیبهشت تا ۴ اردیبهشت و نوبت دوم نیز از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خردادماه انجام می‌شود.

جلالیان با بیان اینکه نحوه اجرا در سطح دانشگاه به دو شکل انجام می‌گیرد، گفت: این طرح در مجموع در ۵۴ منطقه عملیاتی شامل ۱۴ منطقه تیم سیار همچنین ۴۰ منطقه عملیاتی جهت اتباع تحت پوشش دارای کودک زیر ۵ سال انجام می شود که در ۱۴ منطقه عملیات سیار با ۱۰ هزار و ۱۰۷ نفر جمعیت و ۷۲۵ خانوار و ۱۷۵ کودک زیر ۵ سال به ‌صورت خانه به خانه اجرا و ۴۰ منطقه عملیاتی جهت اتباع تحت پوشش دارای کودک زیر ۵ سال با جمعیت گروه هدف ۱۳۲ نفر به ‌صورت غیرفعال و مراجعه حضوری والدین به مراکز و پایگاه‌های بهداشتی نزدیک محل سکونتشان اجرا می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری همشهریان در اجرای این طرح و تلاش تمامی همکاران، گامی مؤثر در حفظ وضعیت عاری از فلج اطفال برداشته شود.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور ادامه داد: تداوم وضعیت عاری از پولیو طی سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۳ میلادی مبین تلاش همه همکاران در سطوح مختلف بهداشتی در راستای دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون جاری و انجام با کیفیت عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالیانه بوده است.

وی با اشاره به اینکه حفظ دستاوردهای برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال در کشور از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: تلاش‌ها برای کامل کردن برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال در دو کشور بومی فلج اطفال یعنی افغانستان و پاکستان همچنان تداوم دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • نساجی در خانه دوباره قرمز می‌پوشد
  • کافه‌نشینی، از ازل تا ابد
  • کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون
  • چه اقداماتی قبل از پرواز و در فرودگاه باید انجام داد؟
  • واکنش ابطحی به بازگشت گشت ارشاد: آیا پشت پرده کسانی نیستند که علاقه مند باشند حواس ها را از جنایت های اسراییل و عمل مهم و موفق و تمیز سپاه در پهپاد باران کردن اسراییل پرت کنند؟
  • آرتتا: بین آرسنال و سایر تیم‌ها فاصله وجود دارد؛ اکنون زمان حمایت از بازیکنان است
  • زمان پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان مشخص شد
  • زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای