Web Analytics Made Easy - Statcounter

قبل از سریال "ام هارون" نیز مجموعه "العاصوف" درباره ایده پذیرش جامعه صهیونیستی و کنار گذاشتن فکر مقاومت ساخته شده بود.

به گزارش شریان نیوز، درام .. ایستگاه جدید در مسیر قطار عادی سازی رابطه عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی که محمد بن سلمان، ولی عهد سعودی و مشتریانش به سرعت در حال پیش بردن آن است.

   

 

شبکه سعودی " MBC" سریال جدیدی تولید کرده که قرار است در ماه رمضان پخش شود و برای تبلیغ ایده مظلومیت یهودیان در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس در دهه ۴۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره زنی یهودی که در یکی از کشور‌های خلیج فارس زندگی می‌کند و ادعا می‌کند به دلیل آیین متفاوتش در جامعه با مشکلاتی روبرو شده. خاخام‌های یهودی نیز لباس‌های تلمودی بر تن دارند.

ریاض با این سریال می‌خواهد نشان دهد رژیم صهیونیستی جامعه‌ای است که یهودی‌هایی را که در جوامعشان در معرض مشکلات و مورد ستم قرار گرفته بودند را جمع کرده و جامعه را به عنوان جامعه‌ای ستم دیده نشان دهد تا بدین ترتیب و با برانگیختن احساسات بینندگان، اندیشه عادی سازی رابطه و پذیرش رژیم صهیونیستی در جوامع عرب اطراف را جا بیاندازد و به تبع آن مقاومت و مساله فلسطین را با برنامه ریزی و آرام ریشه کن کند و به قول ایرانی‌ها با پنبه سرشان را ببرد.

شبکه" MBC " اصرار زیادی در تبلیغ این سریال دارد وبا پخش فشرده پیام‌های تبلیغاتی در صدد وارد کردن آن در لیست سریال‌های رمضانی برای بینندگان و جذب شمار بیشتری بیننده برای آن است.

اقدامی که نمی‌توان آن را تصادفی یا از روی حسن نیت دانست، اما کمتر چیزی که می‌توانیم بگوییم این است که هدف از آن تلاش برای کاشتن ایده سریال عادی سازی در وجود شمار بیشتری از بینندگان نه فقط برای مردم کشور‌های خلیج فارس و همه عرب‌ها ست.

سریال "ام هارون" اولین تولید سعودی در این زمینه نیست بلکه پیش از آن نیز سریال "العاصوف" درباره ایده پذیرش جامعه اسرائیل و امکان کنار گذاشتن مرحله‌ای فکر مقاومت و سوار شدن بر این مساله برای دست یافتن بر هدفی دیگر بود. در اقدامی جدید برای تحمیل ایده کنار گذاردن مساله فلسطین در برابر مساله‌ای مرحله‌ای که بتوان بر مسائل کم اهمیت‌تر در مراحل آتی اعمال شود.

مساله قابل توجه در این راستا، خطرناکی عادی سازی فرهنگی در تلقین ایده عادی سازی به بینندگان عرب است بنابراین در اولین اقدام علنی عادی سازی به سادگی رژیم صهیونیستی مانند مساله‌ای واقعی پذیرفته خواهد شد.

قطار عادی سازی که بن سلمان در مسیر ریاض- تل آویو راه انداخته به نظرنمی رسد به زودی متوقف شود به ویژه پس از عبور از چندین ایستگاه تا الان که مهم‌ترین ایستگاه، نظامی بود یعنی عقد قرارداد ریاض برای خرید سامانه گنبد اهنین اسرائیل و دیگر قرارداد‌های مختلف تسلیحاتی یا ایستگاه اقتصادی که به تاجران صهیونیستی برای ورود به عربستان اجازه داد و انجام تجارت میان ال سعود و رژیم و هم چنین ایستگاه اطلاع رسانی را نیزنمی توان انکار کرد که با سرو صدای زیادی همراه بود به گونه‌ای که خبرنگاران سعودی به ویژه افراد معروف برای عادی سازی از تابعیت مطلق خود به دربار شاهی سخن گفتند و شمار زیادی از کشور‌های اسلامی آن را محکوم کردند.

بن سلمان با جلب حمایت گروه‌های فشار امریکا و رژیم صهیونیستی مانند موساد و معرفی خود به عنوان دوست اسرائیل در صدد بهبود چهره رژیم صهیونیستی در کشور‌های عربی و رسیدن به تخت شاهی و حفظ منافع ویژه خود است.

منبع: شریان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی عادی سازی بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟

در میانه تنش‌های حاکم بر خاورمیانه، دولت بایدن تلاش دارد تا از آب گل آلود ماهی گرفته و با ارائه امتیازهایی، ریاض را برای عادی سازی روابطش با تل آویو متقاعد کند.

 

به گزارش اقتصادنیوز، مقامات آمریکایی و سعودی گفتند که دولت بایدن برای تحقق توافق دیپلماتیک طولانی مدت به تقلا افتاده و همزمان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تحت فشار قرار داده است؛ این همان پیش شرط ریاض برای عادی سازی است. همزمان کاخ سفید برای انگیزه دادن به ریاض در صدد است تا رابطه دفاعی رسمی تری را تنظیم کرده و بدین بازیگر جهت دسترسی به انرژی هسته‌ای غیرنظامی کمک کند، این گزاره‌های تعریف شده در بسته پیشنهادی دولت بایدن است که رایزنی درباره آن در مراحل نهایی قرار دارد.

ریاض چه در سر دارد؟

تلاش‌ها با میانجیگری ایالات متحده به اسرائیل امتیازی را ارائه می‌دهد که مدت هاست به دنبال آن بوده است: مراد عادی سازی روابط تل آویو با ریاض، قدرتمندترین همسایه عرب این بازیگراست. به ادعای وال استریت ژورنال، دولت بایدن تلاش دارد تا با استناد به پاسخ ایران به حمله تروریستی (رژیم) اسرائیل، عربستان را متقاعد کند تا به عادی سازی در این شرایط تن دهد. این گزاره در صورتی که اجرایی شود برای بایدن، از منظر دیپلماتیک شانس بزرگی محسوب می‌شود.

با این حال مقامات آمریکایی و اسرائیلی می‌گویند، متقاعد کردن نتانیاهو جهت پذیرش مذاکرات برای ایجاد یک کشور فلسطینی همچنان یک مانع دشوار است، زیرا اعضای کابینه راست افراطی با تشکیل دولت فلسطین مخالف هستند. رهبران عربستان سعودی برای دهه‌ها گفته‌اند که تشکیل کشور فلسطین اولویت است و دیپلمات‌های ارشد این کشور نیز تاکید کرده اند که ایجاد راهی برای راه‌حل دو کشوری بخشی از بهای عادی‌سازی است.

به ادعای وال استریت ژورنال، مقامات سعودی به طور خصوصی به ایالات متحده اعلام کرده اند که ممکن است تضمین‌های شفاهی اسرائیل جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطینی را بپذیرند بالاخص اگر بخشی از خواسته هایشان محقق شود. به ادعای این نشریه مقامات سعودی مدعی اند که توافق با میانجیگری ایالات متحده ممکن است به اسرائیل در راهبرد خروج احتمالی از غزه جهت پایان دادن به این درگیری کمک کند.

ایالات متحده طرحی را برای پس از جنگ ترسیم کرده که از نیرو‌های کشور‌های عربی برای تامین امنیت غزه استفاده می‌کند. اما تعدادی از مشارکت کنندگان بالقوه عرب می‌گویند، در صورتی که خواست شان جهت تشکیل کشور فلسطین محقق نشود، در طرح آمریکایی مشارکتی نخواهند داشت.

باج آمریکایی!

رایزنی‌های ایالات متحده با عربستان سعودی بر سر عادی سازی حول محور حل و فصل چندین موضوع از جمله ترتیبات امنیتی بین واشنگتن و ریاض، کمک ایالات متحده به دستیابی به انرژی هسته‌ای غیرنظامی و حرکت به سمت ایجاد کشور فلسطینی تعریف شده، گزاره‌هایی است که مقامات آمریکایی گفته اند که باید درباب آن‌ها اصلاحاتی انجام شود.

مقامات آمریکایی می‌گویند که هدف دیگر در این گفتگو‌ها محدود کردن نفوذ چین در منطقه و منزوی کردن (ادعایی) ایران از طریق نزدیک کردن ریاض به نزدیکترین متحد واشنگتن در منطقه است. ار منظر سعودی‌ها، اخذ تعهدات دفاعی ملموس‌تر از سوی ایالات متحده در اولویت قرار دارد.

به ادعای یک مقام آمریکایی، کمک پنتاگون به ریاض برای تقویت مواضع دفاعی اش در برابر موشک‌ها و پهپاد‌های ایران، زمینه‌ای برای توافق بالقوه است، اما جزئیات مذاکرات درباره کمک‌های دفاعی و هسته‌ای علنی نشده است. بلینکن در جریان سفر ۲۰ مارس به جده با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، دراین باره رایزنی داشت و پس از آن مدعی شد، توافق نزدیک است.

وزیر خارجه آمریکا در این باره گفت «پیشرفت خوبی حاصل شده است. نمی‌توانم چارچوب زمانی برای آن تعیین کنم، اما فکر می‌کنم به نقطه‌ای نزدیک می‌شویم که توافق حاصل خواهد شد». جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، اوایل ماه جاری سفری به عربستان سعودی برنامه ریزی کرده بود، اما پس از شکستگی دنده اش در یک تصادف جزئی، این سفر لغو شد. تلاش‌های پیشین کاخ سفید برای دستیابی به توافق دیپلماتیک با حمله (رژیم) اسرائیل به غزه از مسیر اصلی اش خارج شد.

به گفته مقامات عربی برقراری آتش‌بس موقت در غزه، دستیابی سعودی‌ها به خواسته شان در این زمینه را آسان‌تر می‌کند. اما گفتگو‌های جداگانه در مورد توقف جنگ و آزادی گروگان‌های حماس و زندانیان بازداشت شده توسط (رژیم) اسرائیل با مشکل مواجه شده است. اسرائیل همچنین مصمم است در ماه‌های آینده عملیات نظامی در رفح، شهر غزه در نزدیکی مرز مصر، که بیش از یک میلیون فلسطینی را در خود جای داده، کلید بزند. به گفته جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی، مقامات آمریکایی و اسرائیلی قرار است روز پنجشنبه برای گفتگو در مورد رفح دیدار کنند.

دولت بایدن علناً از اسرائیل خواسته که از عملیات زمینی بزرگ در رفح خودداری کند، واشنگتن هراس دارد که این عملیات به غیرنظامیان آسیب برساند و اسرائیل را در افکار بین‌المللی منزوی‌تر کند، بالاخص در پایتخت‌های عربی آن هم در شرایطی که رایزنی‌های حساس بر سر عادی‌سازی و ترتیبات پس از جنگ برای غزه در حال انجام است. نتانیاهو مدعی است که هیچ طرحی برای غزه پس از جنگ بدون کنار زدن حماس وجود ندارد. نتانیاهو با این استدلال (ادعایی) به شدت با تشکیل کشور فلسطینی مخالف بوده است.

او ژانویه گفت که اسرائیل باید کنترل امنیتی غزه و کرانه باختری را برای آینده قابل پیش بینی حفظ کند. اما نتانیاهو همچنین چندین بار در دوران نخست وزیری، تحت فشار واشنگتن، از مخالفت خوانی‌های خود با تشکیل کشور فلسطینی عقب نشینی کرده است. با این حال، موافقت با چنین شرطی احتمالاً مستلزم سازماندهی مجدد ائتلاف فعلی «بی بی»، از جمله احزاب راست افراطی است.

بنی گانتز، به عنوان یکی از اعضای کابینه جنگی از سرسخت‌ترین حامیان توافق عادی سازی است. اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که گانتز محبوب‌ترین رهبر امروز اسرائیل هست و می‌تواند به راحتی جانشین «بی بی» شود. گانتز ابتدای این ماه در بیانیه‌ای مدعی شد که توافق عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان سعودی و همچنین تلاش‌های بین‌المللی با هم صدایی کشور‌های عربی میانه‌رو جهت تأمین امنیت و کمک در غزه «در دسترس است».

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • ابوعبیده: دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده است/ پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد
  • مهمترین دستاورد طوفان الاقصی توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل است
  • توقف عادی سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل، مهمترین دستاورد طوفان الاقصی
  • (ویدئو) پشت صحنه خواستگاری سلمان در نون خ
  • پشت صحنه خواستگاری سلمان در نون خ ۵ | ببینید
  • سلمانِ نون‌خ: لطفا کمی صبر کنید
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • ورزشکاران نقش محوری در خنثی‌سازی برنامه‌های دشمن دارند
  • مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه در دیر برگزار شد