Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی محمدی گفت: شیوع کرونا باعث تاخیر در کوچ عشایر شده و این مسئله هزینه‌های زیادی را بر این قشر تحمیل کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی محمدی در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در مناطق عشایری استان کرمان به خبرنگار راه آرمان گفت: با توجه به انتشار پیام های هشداردهنده مسئولان، همچون سردار سیف مسئول بسیج عشایر کشور، بزرگان و معتمدین عشایر، نخبگان عشایر در همان روزهای ابتدایی شیوع این بیماری در کشور فعالیت شبانه روزی فرماندهان رده های بسیج عشایری در ایجاد پست های ایست و بازرسی با همکاری مسئولان محلی بهداشت ،جهت کنترل افراد مشکوک به مناطق عشایری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج عشایری استان کرمان درخصوص تاثیر شیوع کرونا بر اقتصاد و معیشت عشایر اظهار کرد: متاسفانه این ویروس تاثیر زیادی بر اقتصاد و معیشت عشایر داشته چرا که در فصل بهار کوچ عشایر به ییلاقات، دامان طبیعت و رهایی از مکان های سرپوشیده دامی درمناطق گرمسیری آغاز می شود، شیوع این ویروس باعث تاخیر در کوچ عشایر شده  و این مسئله خود هزینه های زیادی را بر این قشر تحمیل کرده است.

وی افزود: بارش های مداوم در استان کرمان سبب سرسبزی مناطق مختلف شده و همین امر فرصت مناسبی برای بهره مندی عشایر از طبیعت فراهم کرده است، در حال حاضر به دلیل ممنوعیت های خروج عشایر از مناطق گرمسیر این امکان وجود ندارد و به ناچار هزینه های تامین علوفه و خوراک دام را به این قشر مولد تحمیل کرده است.

محمدی یادآور شد: مناطق عشایری که عمدتا مناطق بکر گردشگری محسوب می شوند، همه ساله میزبان گردشگران زیادی است که با خرید محصولات عشایری با قیمت مناسب کمک زیادی به معیشت آن ها می کنند، درشرایط کنونی حتی دلالان هم نمی توانند به این مناطق سفر کنند.

مسئول بسیج عشایری استان کرمان ادامه داد: این موضوع باعث رکود بازار محصولات دامی و در نتیجه عدم پرداخت وام ها و سایر تسهیلات بانکی و خسارت زیاد به اقتصاد عشایر شده است‌.

وی ابراز کرد: باتوجه به شرایط موجود پیشنهاد می شود ادارات کل امور عشایر در شمال و جنوب استان رایزنی های لازم را با بانک های عامل به عمل آورده تاسر رسید وام های عشایر را به تاخیر بیندازند، همچنین شرکت های تعاونی عشایری محصولات عشایری را به قیمت مناسب در مناطق عشایری خریداری کرده و سایر نیازمندی های آن ها را نیز تامین کند.

محمدی تاکید کرد: لزوم تشکیل ستاد بحران عشایر در این وضعیت خاص از طرف استاندار نیز یکی از راهکارهای موثر جهت رسیدگی به وضعیت نا به سامان عشایر است.

مسئول بسیج عشایری استان کرمان درخصوص برگزاری رزمایش کمک مومنانه در استان گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده کمک های عشایر توسط رده های بسیج جمع آوری و به مناطق سیل زده جنوب، شرق و جنوب شرقی استان ارسال می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عشایری استان کرمان مسئول بسیج عشایر مناطق عشایری بسیج عشایری کوچ عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند

فرماندار شهرستان نقده گفت: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور هستند و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمد نوبخت‌نیا، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مسائل عشایری شهرستان با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که عشایر ذخایر انقلاب هستند، اظهار کرد: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور بوده و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

فرماندار نقده با اشاره به فرارسیدن فصل کوچ عشایر شهرستان نقده افزود: سرکشی و کمک به عشایر و رفع مشکلات آنان باعث تأمین غذایی کشور و افزایش تولیدات خواهد بود و همچنین موجبات دلگرمی آنان را نیز فراهم می‌کند.

بهروز قنبری، رئیس اداره امور عشایر شهرستان نقده نیز در این جلسه در خصوص توزیع نهاده در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: ۴۷۰ تن جو ۳۰۰ تن کنسانتره، ۱۶۰ تن ذرت و ۳۰۰ تن آرد بین عشایر منطقه توزیع شده است.

وی در خصوص مناطق ییلاقی افزود: مناطق ییلاقی عشایر نقده دو منطقه شاهین‌دژ، بیجار، لیگ بن، کانی زرد، کانی هوارجو و سه منطقه پیرانشهر شامل قمطره، کفارستان و کلاشین اشنویه است.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان نقده گفت: هزار ۶۸۲ نفر عشایر عضو شرکت هستند که ایل مامش با سه طایفه، قره پاپاق ۳۲ طایفه و شاهسون دو تیره هستند.

قنبری ادامه داد: از پانزدهم اردیبهشت کوچ میان‌بند عشایر شروع و تا پانزدهم خرداد ادامه داشته و از پانزدهم خرداد موقع کوچ اصلی شروع و تا پانزدهم شهریور ادامه دارد.

وی یادآور شد: ارائه خدمات به کوچندگان، رفع مشکل آرد، توزیع پنل‌های خورشیدی ۳۷ مورد، سه‌ونیم کیلومتر لوله‌گذاری در شیخ معروف، توزیع دو هزار و ۷۰۰ متر لوله بین عشایر برای انتقال آب از چشمه، توزیع آبشخور ۱۴ مورد، پنج تانکر به صورت امانی، ۲۰ کیلومتر مرمت جاده‌های عشایری، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از تبصره ۱۶ به مبلغ شش میلیارد و ۷۰ میلیون تومان از اهم فعالیت‌های این اداره در سال گذشته بوده است،

کد خبر 747237

دیگر خبرها

  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود