Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 کیم پاگان، اهل منطقه ترنتون، ایالت نیوجرسی آمریکا قانون مربوط به کروناویروس و قرنطینه را نقض کرده و به ارتکاب جرایم کیفری متهم شده است.

رگوربیر گروال و سرهنگ پاتریک کالاهان، سربازرس پلیس ایالتی نیوجرسی در بیانیه‌ای اعلام کردند: این فرد از سوی پلیس ایالتی به نقض قوانین اضطراری وضع شده دوران کروناویروس و سازماندهی یک اعتراض ممنوعه در شهر محل اقامتش متهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی منطقه در توئیتری نوشت که قوانین مربوط به دوران کرونا نباید نقض شوند.

روز جمعه، شهروندان در منطقه ترنتون در اعتراض به دستور در خانه ماندن به خیابان‌ها آمدند. آنها پرچم آمریکا به دست داشتند و فریاد "نیوجرسی را باز کنید" سردادند. همچنین معترضان خواستار استعفای فرماندار شدند.

فرماندار نیوجرسی نیز گفت، ایالت هنوز آماده بازگشایی نشده و تاکید کرد که هیچ الزامی درباره زمان بندی این مساله از سوی دولت فدرال وجود ندارد.

نیوجرسی یکی از ایالت‌های آمریکاست که بیشترین صدمه را از کرونا متحمل شده است.

همچنین اعتراضات مشابهی در سراسر آمریکا به ویژه در میشیگان، مینه‌سوتا، ویرجینیا و سایر مناطق روی داد و در اکثر آنها معترضان به ماندن در خانه و محدودیت‌ها اعتراض داشتند.

در تگزاس، مریلند، نوادا و چند ایالت دیگر آمریکا هم معترضان به قرنطینه کرونا در مراکز شهرها جمع شدند و خواستار پایان بخشیدن به محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری این ویروس شدند.

همزمان دونالد ترامپ با انتقاد از برخی فرمانداران دموکرات، از برنامه‌های ایالت‌هایی چون تگزاس و ورمونت برای بازگشایی برخی از مشاغل از روز دوشنبه خبر داده است.

روز شنبه همان‌طور که از قبل اعلام شده بود در چند ایالت آمریکا تجمع‌هایی در مخالفت با ممنوعیت آمد و شد و تعطیلی کسب و کارها برگزار شد.

در آستین، مرکز تگزاس که یکی از قطب‌های اصلی اقتصاد آمریکاست، معترضان که اغلب ماسک نزده بودند و فاصله‌گذاری فیزیکی را هم رعایت نمی‌کردند شعار سر دادند که "بگذارید کار کنیم. آمریکا را تعطیل نکنید".

این اعتراضات که بزرگترین آنها هفته گذشته در میشیگان برگزار شد از حمایت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری، برخوردار است. او نیز چند روزی است که اصرار می‌کند فرمانداران ایالت‌ها اجازه بازگشایی کسب و کارها را بدهند.

با وجود این، بسیاری از فرمانداران که مطابق قانون اساسی آمریکا، خود را مسئول حفظ سلامت و ایمنی شهروندان ایالت‌شان می‌دانند، گفته‌اند بنا ندارند در لغو قرنطینه‌ها تعجیل کنند چرا که از بازگشت موج دیگری از شیوع کووید۱۹ نگرانند.

تجمع‌های امروز در گوشه و کنار آمریکا در حالی برگزار شد که آمار جان باختگان کووید۱۹ در آمریکا روز شنبه به ۳۸ هزار و ۶۶۴ نفر رسید و انتظار می‌رود یکشنبه به چهل هزار نفر برسد. شمار مبتلایان به ویروس کرونا هم در این کشور هم ۷۳۵ هزار اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قرنطینه خانگی آمریکای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند

روزنامه گاردین نوشت: سناتور‌های ارشد جمهوری‌خواه با مداخله در تنش‌های فزاینده در دانشگاه‌های مهم آمریکا بر سر جنگ غزه، از دولت جو بایدن خواستند نیرو‌های پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) را برای سرکوب تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین که به بازداشت صد‌ها نفر منجر شده است، اعزام کند.

این روزنامه افزود: ۲۵ سناتور جمهوریخواه از جمله میچ مک کانل از رئیس جمهوری آمریکا خواسته اند «به سرعت نظم را به محیط دانشگاه‌ها بازگرداند».

مک کانل، رهبر اقلیت سنای آمریکا و جان تون معاون وی، در نامه‌ای خطاب به مریک گارلند دادستان و میگل کاردونا (Miguel Cardona) وزیر آموزش این کشور، مدعی شدند معترضان «یهودستیز» و «حامی تروریسم» هستند.

پلیس آمریکا دوشنبه این هفته، حدود ۱۵۰ معترض را در تظاهرات هواداران فلسطین در دانشگاه‌های ییل و نیویورک بازداشت و دانشگاه کلمبیا اعلام کرد کلاس‌های درس را تا پایان ترم به صورت مجازی برگزار خواهد کرد.

برخی از مسئولان ارشد دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه کلمبیا، با انتقاد‌های شدید و درخواست‌های استعفا از سوی معترضان خشمگین از سرکوب دانشجویان مواجه شده اند.

بعد از ظهر روز سه شنبه (دیروز) ۲۵ سناتور جمهوریخواه به سرکردگی مک کانل در نامه‌ای به وزارت آموزش و پلیس فدرال آمریکا خواستار دخالت فوری به بهانه برقراری نظم در دانشگاه ها، تحت پیگرد قرار دادن معترضان به بهانه تهدید علیه دانشجویان یهودی و لغو روادید همه دانشجویان خارجی شرکت کننده در اعتراضات شدند.

در اقدام دیگری که ماهیت خشونت طلب مقام‌هاب آمریکایی را نشان داد، جاش هولی و تام کاتن سناتور‌های ایالت‌های میسوری و آرکانزاس روز دوشنبه از بایدن خواستند نیرو‌های گارد ملی را به دانشگاه‌ها بفرستد.

صد‌ها نفر از معترضان در دانشگاه ییل با اعتصاب غذا از دانشگاه خواستند شرکت‌های سازنده سلاح نظامی و دیگر تولیدکنندگان مرتبط با رژیم صهیونیستی را حذف کنند.

در مرکز شهر منتهن، پلیس آمریکا با معترضان در دانشگاه نیویورک درگیر شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد در حالی که معترضان سعی می‌کردند مانع از خروج خودرو پلیس (حامل دانشجویان بازداشتی) شوند، ماموران برای متفرق کردن جمعیت از اسپری فلفل استفاده کردند.

سرکوب پلیس آمریکا پس از آن صورت گرفت که دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه این هفته شاهد اعتصاب بزرگ اساتید در همبستگی با دانشجویانی بود که هفته گذشته بعد از برپا کردن چادر‌های اعتراضی دستگیر شدند.

بسام خواجه (Bassam Khawaja) مدرس دانشگاه حقوق کلمبیا و وکیل دانشگده حقوق بشر آمریکا گفت: از ورود فوری ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه «شوکه» و «وحشت زده» شده است.

وی گفت این اعتراض‌ها غیرخشونت آمیز بود و گروهی دانشجو در وسط محوطه دانشگاه چادر زده بودند.

به دنبال اعتراضات در دانشگاه کلمبیا شماری از دانشجویان در سایر دانشگاه‌های آمریکا از جمله در دانشگاه‌های براون، پرینستون و نورث وسترین به سبک آنها چادر زدند.

ادعای رئیس اف بی ای: برای جلوگیری از خشونت همکاری اطلاعاتی داریم

کریستوفر ری رئیس اف بی‌ای در مصاحبه اختصاصی با ان بی سی نیوز مدعی شد که اف بی آی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند تا مسئولان آنها را از تهدید‌های به اصطلاح یهودستیزانه و خشونت‌های احتمالی در موج اعتراض‌ها علیه جنگ غزه آگاه کند.

وی همچنین ادعا کرد که سازمان متبوعش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌ها را رصد نمی‌کند، اما اطلاعاتی را در خصوص تهدید‌های خاص خشونت آمیز به اشتراک می‌گذارد.

رئیس اف بی آی گفت: با جدیت بر همکاری با اجراکنندگان قانون در سطح ایالتی و محلی و در دانشگاه‌ها و سایر مراکز متمرکز است تا اطمینان یابد که در جلوگیری از هر گونه تهدید خشونت آمیز پیشگام هستیم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان به جنایات اسرائیل
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • تجمع بزرگ حمایت از فلسطین مقابل دانشگاه یِیل آمریکا
  • معلمان ایلامی در انتظار اجرای طرح مهرآفرین
  • برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه
  • برخی از کارکنان موسسه مالی و اعتباری نور همچنان در صف انتظار جذب رسمی در بانک ملی
  • واکنش نتانیاهو به خبر تحریم یک گردان ارتش رژیم اسرائیل توسط آمریکا
  • تداوم تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا