Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار دوگنبدان گفت: برای تکمیل پروژه احداث پارک و دریاچه مصنوعی در دوگنبدان به 130میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مسعود ظفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران  اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح احداث دریاچه مصنوعی دوگنبدان از سال ۹۱ آغاز شده و تاکنون  به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات به بهره‌برداری نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه پارک و دریاچه مصنوعی دوگنبدان در زمینی به مساحت65 هزار مترمربع در نظر گرفته شده است، گفت:   از مجموع این میزان، دریاچه مصنوعی با مساحت  20 هزار مترمربع و مساحت پارک و اطراف آن به متراژ 45 هزار متر مربع  در دست اجرا است.

 شهردار دوگنبدان بیان کرد:  پارک و دریاچه مصنوعی تا کنون 70درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل و به بهره‌برداری رسیدن این پروژه نیاز به تزریق اعتبار دارد.

وی با بیان اینکه تاکنون برای احداث پارک و دریاچه مصنوعی دوگنبدان220 میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: برای تکمیل و به بهره‌برداری رسیدن این پروژه نیاز به 130میلیارد ریال اعتبار دارد.

 شهردار دوگنبدان در ادامه به اعتبارتی که برای این پروژه تخصیص داده شده اشاره کرد و افزود: برای اجرای این طرح از دو محل اعتبارات شهرداری  و ورزش و جوانان به این پروژه تخصیص داده شده است.

 ظفری بااشاره به اینکه ساخت فضای سبز و محوطه سازی و ایجاد کانال سیل بند در کنار این پروژه بزرگ  انجام می‌گیرد، عنوان کرد: محوطه سازی و فضای سبز دریاچه مصنوعی شهر دوگنبدان در زمینی به مساحت چهار و نیم هکتار در دست اجرا است.

شهردار وگنبدان خاطرنشان کرد: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز ، سال آینده شاهد به بهره‌برداری رسیدن این طرح خواهیم بود.

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک دریاچه مصنوعی دوگنبدان فضای سبز دریاچه مصنوعی دوگنبدان پارک و دریاچه مصنوعی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲خطه کردن راه‌آهن زنجان -قزوین نیازمند ۱۲۵۰میلیارد اعتبار

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر صفری ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به جابه‌جایی ۳۰۰ میلیون‌تن کیلومتر بار شامل بارگیری و حمل عبوری در این مسیر ریلی طی سال گذشته، گفت: آمار مسافران جابه‌جا شده هم یک میلیون ۵۰۰ هزار نفر بوده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال پیش از آن افزایش ۱۵ درصدی یافته است.

وی با بیان اینکه از شاخص های راه آهن منطقه شمالغرب کشور رونق صادرات است که در ایستگاه های قروه، خرمدره، زنجان، بناب و میانه به وقوع پیوست، افزود: با همکاری های انجام گرفته میانگین صادرات و واردات در حوزه یاد شده حدود ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور گفت: ایستگاه بین المللی بناب به عنوان ایستگاه گمرگی شناخته می شود و عمده مصالح وارداتی به آن نیز شامل خاک روی صنایع و کارخانجات مستقر در شهرک های صنعتی است.

صفری در ادامه با با اشاره به جا به جایی میانگین روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ مسافر جا به جا در ایام نوروز، افزود: نسبت تردد این تعداد مسافر نسبت به سال ماقبل ۱۵ درصد رشد داشته است.

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور گفت: قطار زنجان به مشهد با ۲ قطار روزانه جزو قطارهای اختصاصی منطقه است و در مجموع در حوزه کیفیت خدمات رسانی وضعیت خوبی دارد.

صفری با بیان اینکه وظیفه اصلی راه آهن، حمل بار و مسافر است، افزود: نوسازی شبکه ریلی نیز به صورت متمرکز انجام می شود و خوشبختانه قطارهای زنجان از وضعیت کیفی خوبی برخوردار است.

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور در ادامه با بیان اینکه طرح ملی ۲ خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: در دور دوم سفر رییس جمهور به استان ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل آن مصوب شد که در صورت تخصیص، شاهد افتتاح این طرح در سال جاری خواهیم بود.

صفری افزود: یکی از مشکلات اتمام پروژه ۲ خط کردن راه آهن زنجان به قزوین به محدوده شهر تاکستان مربوط می شد که این مشکل با پیگیری های ملی و استانی، حل شده و زیرسازی طرح در محدوده ۱۱ کیلومتری در حال انجام است.

وی ادامه داد: در دور اول سفر رییس جمهور به استان هشت هزار میلیارد ریال به این پروژه اختصاص یافته بود که از این میزان فقط ۵۰ درصد تخصیص یافت و موجب تاخیر در اجرای طرح شد.

مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب کشور گفت: زیرگذر سنبل آباد در هفته دولت سال گذشته به بهره برداری رسید و سکوی دوم و زیرگذر پله های برقی ایستگاه راه آهن زنجان نیز برای تسهیل و تردد مسافران از خطوط یک به ۲ و سه جهت مسافرگیری و جا به جایی بار احداث شد و طی سال گذشته، وضعیت ایمنی راه آهن بهبود یافت و حوادث مربوط نیز ۳۸ درصد کاهش داشت.

کد خبر 6063689

دیگر خبرها

  • ۱۳ پروژه ملی استان اردبیل در اولویت تکمیل است
  • شبکه کشاورزی مغان ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دارد
  • برای تأمین اعتبار با پیگیری جدی و نگاه همه‌جانبه ورود کنید
  • مدیران مناطق نسبت به اجرا و تکمیل پروژه ها اقدام کنند
  • پروژه استخر سرپوشیده بردسکن همچنان ناتمام رها شده است
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام استان یزد نیازمند اعتبار
  • تکمیل ۲خطه کردن راه‌آهن زنجان -قزوین نیازمند ۱۲۵۰میلیارد اعتبار
  • تکمیل زائرسرای ایثارگران نیازمند ۲۲ میلیارد تومان اعتبار است
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام استان به ۱۱۷ همت اعتبار نیاز دارد
  • تکمیل طرح‌های نیمه تمام یزد به ۱۱۷ همت اعتبار نیاز دارد