Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@01:00:10 GMT

مصرف گوشت مرغ ۳۰ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۴۵۸۷

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی، از تولید سالیانه ۲.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور خبر داد.

به گزارش مهر، «غلامرضا ملک نیا» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: ماهیانه بین ۲۲۰ تا ۲۴۰ هزار تن مرغ در مملکت تولید می‌شود ضمن اینکه میزان جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری کشور نیز ماهیانه بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تأمین مرغ شب عید و ماه مبارک رمضان حجم جوجه ریزی در واحدهای مرغداری افزایش یافت به نحوی که در بهمن ماه سال گذشته این میزان به ۱۴۰ میلیون قطعه رسید.

وی افزود: روش معدوم سازی جوجه‌های یکروزه که در فضای مجازی پخش شده به هیچ وجه مورد تائید وزارت جهاد کشاورزی نیست.

ملک نیا تصریح کرد: سازمان دامپزشکی پروتکل بهداشتی ابلاغ کرده که باید بر اساس همان پروتکل معدوم سازی ها انجام شود ضمن اینکه متأسفانه در اثر شیوع ویروس کرونا مرغداران کشور با مازاد تولید مرغ و به تبع کاهش شدید مصرف و همچنین قیمت مواجه شدند.

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: وقتی قیمت مرغ در بازار کاهش پیدا می‌کند مرغداران تمایلی به جوجه ریزی از خود نشان نخواهند داد. بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری ۱۱۵ میلیون قطعه بوده واین مصوبه ۱۸ فروردین ماه سال جاری ابلاغ شده است.

«محمدرضا صدیق پور» دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور نیز ضمن ابراز تأسف از معدوم سازی جوجه‌های یکروزه گفت: متأسفانه همکاران تدبیر لازم را برای این کار نداشته اند.

وی افزود: انجمن برای جلوگیری از بروز یکسری مشکلات این چنینی تدبیر کرد با توجه به پیش بینی تولید جوجه‌ای که حداقل از یک ماه قبل انجام می‌شود.

مصرف گوشت مرغ ۳۰ درصد کاهش یافت

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: تخم مرغ‌های نطفه دار ۲۱ روز قبل در دستگاه‌های جوجه کشی قرار می‌گیرد وقتی چنین پروسه‌ای طی می‌شود پس برای برنامه ریزی تولید آن از پیش تعیین تکلیف شده است.

وی در ادامه افزود: مصرف گوشت مرغ با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مراسم و مجالس ۳۰ درصد کاهش یافته است.

صدیق پور ضمن اشاره به اینکه تولید جوجه یکروزه بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور صورت می‌گیرد، اظهارداشت: این ستاد برنامه ماهیانه‌ای که برای تولید جوجه در نظر گرفته ۱۲۵ میلیون قطعه در ماه‌های عادی سال است.

وی تصریح کرد: ستاد برای تأمین مرغ شب عید و ماه مبارک رمضان ۱۰ تا ۱۲ درصد هم تولیدجوجه را اضافه‌تر پیش بینی کرده بود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته گوشت مرغ قابل توجهی قبل از سال در کشور تولید شد که با شیوع ویروس کرونا این میزان تولید مصرف نشد.

وی افزود: ستاد تنظیم بازار قبل از عید با توجه به شرایط پیش آمده به شرکت پشتیبانی امور دام دستور داد حجم وسیعی مرغ را از مرغداران خریداری کند.

صدیق پور یادآورشد: در حال حاضر ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تن روزانه مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام خریداری می‌شود که ۱۰ تا ۱۲ درصد تولید کشور است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا تفریغ بودجه 97 جهش تولید رتبه بندی فرهنگیان وام یک میلیونی روز آزمایشگاه مصرف گوشت مرغ وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا تفریغ بودجه 97 جهش تولید رتبه بندی فرهنگیان وام یک میلیونی روز آزمایشگاه وزارت جهاد کشاورزی جوجه یکروزه میلیون قطعه جوجه ریزی گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای مورد تأکید مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: این مهم با جدیت در دستور کار قرار دارد و با جدیت بلوغ هسته‌ای کشور از طریق انرژی هسته‌ای دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد اسلامی ظهر امروز در کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر توجه به هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، علمی و پژوهشی را یکی از ضروریات دانست و اظهار داشت: امروز این مهم در باور مراکز علمی و پژوهشی و تولیدی افزایش یافته است و در سازمان انرژی اتمی ایران این مهم در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

معاون رئیس جمهور دستیابی به فناوری هسته‌ای را حق مسلم جامعه اسلامی و ملت ایران دانست و بیان کرد: دشمنان با ایجاد مزاحمت‌ها قصد ایجاد اشکال و بروز مشکلات داشتند و با وجود تحریم‌ها و اقداماتی که علیه ما انجام دادند موجب نشد که کشور در فرایند فعالیت‌های هسته‌ای متوقف شود.

وی اضافه کرد: مشکلاتی که دشمنان ایجاد کردند نه تنها این فعالیت‌ها متوقف نشد بلکه دامنه فعالیت انرژی هسته‌ای در کشور گسترش یافت با تقویت اراده همکاران این حوزه، اکنون جمهوری اسلامی ایران در حوزه فعالیت‌های انرژی اتمی و هسته‌ای در رتبه بالای جهانی قرار دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: اگر در جامعه جهانی جمهوری اسلامی در عرصه انرژی هسته‌ای دارای رتبه است به‌خاطر اینکه ما خارج از نظام سلطه جهانی به‌صورت مستقیم آن مسیر را طی کرده‌ایم و از کشورهایی هستیم که در چرخه سوخت هسته‌ای قرار داریم.

اسلامی، با بیان اینکه در دسترسی به فناوری هسته‌ای ‌کشور‌های مختلف با ایران همکاری نکردند گفت: با پشتیبانی‌ها و تلاش دانشمندان به این توانمندی دست یافتیم و اکنون جمهوری اسلامی ایران یکی از قطب‌های تعیین کننده و موثر قابل اعتماد در تولید رادیو دارو و با تولید این محصولات به قطب جهانی تبدیل شده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نقش فناوری هسته‌ای در صنایع مختلف، نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع سنگین تصریح کرد: با توجه به تصویب تحریم‌های فلج کننده علیه نظام اسلامی ایران اگر فناوری هسته‌ای در کشور وجود نداشت و این قابلیت ایجاد نشده بود همان تحریم‌ها، اقتصاد و صنایع مختلف کشور را فلج و ساقط کرده بود و اکنون فناوری هسته‌ای در ابعاد گوناگون تجهیزات و لوازم این صنایع را پشتیبانی می‌کند.

وی سهم 1.5 درصدی هوش مصنوعی در تولید ناخالص ملی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: گسترش سهم ایران در عرصه هوش مصنوعی یکی از اولویت‌ها است و امید می رود فرایندی که آغاز شده بر اساس برنامه زمانبندی محقق شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تولید برق از انرژی هسته‌ای در نیروگاه اتمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: سال گذشته جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و در این 10 سال 63 میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید شد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه با تولید این میزان برق هسته‌ای معادل 103 میلیون بشکه نفت خام، صرفه‌جویی شد گفت: ارزش صرفه‌جویی سوخت فسیلی افزون بر 8 میلیارد دلار است.

اسلامی، سرمایه‌گذاری ساخت نیروگاه اتمی بوشهر را 1.7 میلیارد دلار دانست و بیان کرد: تاکنون با تولید این میزان برق هسته‌ای 4 بار هزینه خودش را تأمین کرده است.

وی اجرایی شدن تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای مورد تأکیدات مقام معظم را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این مهم با جدیت در دستور کار قرار دارد و با جدیت بلوغ هسته‌ای کشور از طریق انرژی هسته‌ای دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران سهم 11 درصدی انرژی برق از نیروگاه‌های اتمی در جهان را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: بر اساس اجلاس بیست و هشتم در ابوظبی قرار شد ظرفیت تولید انرژی 450 نیروگاه اتمی جهان 3 برابر افزایش یابد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه در کنکور سراسری امسال 100 دانشجو در رشته‌های هسته‌ای مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود گفت: پذیرش رشته‌های انرژی هسته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد 600 دانشجو تعیین شده است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای
  • رکورد جوجه ریزی مازندران شکسته شد.