Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از بندرعباس، جدا افتادن مردم از فرهنگ‌ها همواره با ضررهای جبران ناپذیر برای مردم آن سرزمین همراه بوده است؛ فرهنگ بخش مهم و جدایی‌ناپذیری از زندگی‌ مردم است؛ چرا که فرهنگ بر دیدگاه‌ها، ارزش‌ها، امیدها و ترس‌های‌ مردم اثر می‌گذارد.

استان هرمزگان از دیرباز محل داد و ستد تاجران سرزمین ها و فرهنگ های مختلف بوده که با خود فرهنگ های گوناگون را نیز به این منطقه آورده اند که این موضوع را باید دلیل غنای فرهنگ هرمزگان دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رضایی، نویسنده، هنرمند و پژوهشگر مشهور هرمزگانی در 11 فروردین 1327 در شهر میناب دیده به جهان گشود؛ رضایی خدمات ماندگار و ارزنده ای را به فرهنگ هرمزگان ارائه داده  که در این بین ارائه مقاله هایی در زمینه فرهنگ عمومی از مهم ترین این اقدامات است.

ثروتمندانی که در فقر زندگی می کنند

این پژوهشگر هرمزگانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به ضرورت پژوهش و فرهنگ شناسی، تصریح کرد: ما جزیی از این سرزمین دارای تمدن و فرهنگ هستیم و اگر از این سرمایه غافل شویم مانند ثروتمندانی خواهیم بود که در فقر زندگی می کنند چرا که استان هرمزگان به دلیل برخورداری از موقعیت جغرافیایی ویژه با تمدن های مختلفی در ارتباط است.

این پژوهشگر هرمزگانی در ادامه افزود: در حال حاضر کمتر به تاریخ هرمزگان پرداخته شده است و افراد کمی در این زمینه قلم زده‌اند و به صورت گذرا به این موضوع مهم پرداخته اند و لازم است افراد متخصص، همچون دانشجویان با تکیه بر علم، به این مسئله کمک کنند.

رضایی با تاکید بر اینکه امر پژوهش به حکومت و دولت مربوط نمی‌شود، عنوان کرد: وظیفه اهل قلم و خردمندان است که به حراست از داشته های خود بپردازند و دیگران را متوجه ظرفیت های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی سرزمین خود کنند چرا که تعریف غلط از این مقوله ها موجب انحراف و کج فهمی می شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت های هرمزگان از دید جهانیان پنهان مانده است، گفت: استان هرمزگان دارای ظرفیت هایی است که از دیرباز با این منطقه همراه بوده و باید گفت بندرعباس، جزو 10 بندر ممتاز جهان است اما به درستی به مردم دنیا معرفی نشده؛ تحلیلگران باید به معرفی این دارایی ارزشمند بپردازند و زمینه توجه دولتمردان را به این حوزه ایجاد کنند چرا که نگاه ما باید به متخصصان باشد نه مسئولان.

جوانان ما از سرمایه پدران خود بی اطلاع اند/ کار فرهنگی تنها برگزاری کنسرت و نمایشگاه نیست

محقق هرمزگانی با اشاره به عدم توجه نسل جوان به سرمایه فرهنگی،تصریح کرد: جوانان ما از سرمایه پدران خود که همان ظرفیت فکری و فرهنگی است، بی اطلاع مانده و این وظیفه نهادهای فرهنگی، آموزش و پرورش و دانشگاه است که به اطلاع رسانی درست در این زمینه بپردازند و کار فرهنگی را به برگزاری نمایشگاه و کنسرت محدود نکنند.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است که زمینه تحقیقات برای نسل جوان تحت نظارت افراد متخصص فراهم شود تا اطلاعاتی که در اختیار آنان قرار می گیرد،صحیح باشد؛ امر پژوهش در خصوص سرزمین را نباید صرفا بوم پرستانه دانست چرا که تحقیق در زندگی گذشتگان می‌تواند پلی برای آینده بهتر شود؛ لازم به ذکر است که رسانه ها باید با تحلیل درست از اخبار زمینه را برای بهتر اندیشیدن، فراهم کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش جهان رسانه فقر هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۶۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از ۱۵۷ هزار مسافر از موزه‌های همدان

امیرحسین فریبا گفت: در این بین آرامگاه و موزه بوعلی با بازدید۶۱ هزار و ۳۶ نفر در جایگاه نخست، آرامگاه باباطاهر با بازدید ۴۹ هزار و ۹۴۰ نفر در جایگاه دوم و موزه و شهر باستانی هگمتانه با بازدید ۲۶ هزار و ۶۸۴ نفر در جایگاه سوم و گنبد علویان در شهر همدان با بازدید ۵۴۰۲ نفر در رتبه بعدی قرار داشت.

او به بازدید گردشگران از موزه‌های شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در این مدت ۳۴۳۱ نفر از موزه لطفعلیان ملایر، ۱۸۴۱ نفر از ارگ نوشیجان ملایر، ۳۲۰۸ نفر از موزه تویسرکان، ۱۷۶۲ نفر از موزه میررضی آرتیمانی در شهرستان تویسرکان، ۲۴۸۹ نفر از موزه شهدا نهاوند، ۲۶۷۱ نفر از موزه حمام حاج آقا تراب نهاوند و ۲۱۷ نفر از موزه تاریخ و فرهنگ بازدید داشته‌اند.

مدیر امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: مسافران به منظور حفظ آثار تاریخی که شناسنامه و هویت یک کشور محسوب می‌شود، از هرگونه اقدام تخریبی همچون نوشتن یادگاری و عکاسی با فلاش در موزه‌ها خودداری کرده و توصیه می‌شود نظر به راه‌اندازی فروش اینترنتی و الکترونیکی بلیت‌ها در اماکن و موزه‌های استان از طریق اینترنت،  بلیت‌ها را خریداری کنند.

امیرحسین فریبا گفت: حفظ آرامش محیط در هنگام بازدید از موزه‌ها اقدامی در راستای احترام به تاریخ، هنر و فرهنگ کهن این مرز و بوم ارزیابی می‌شود و طبیعتاً اسباب بهره‌مندی، دانش‌افزایی و فراهم آوردن اوقات خوشی را برای بازدیدکنندگان از این اماکن فراهم ‌می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای توانمندسازی محلات شهر اصفهان
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • دنیا مات و مبهوت حمله ایران اسلامی به اسرائیل مانده‌است
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • ◄ یک فروند کشتی با ظرفیت 40 TEU کانتینر یخچالی در بندر شهید باهنر پهلوگیری شد
  • کنگره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی
  • تدوین فرهنگ‌نامه شهدای غریب در اسارت استان بوشهر
  • بازدید بیش از ۱۵۷ هزار مسافر از موزه‌های همدان
  • «ایستگاه ۱۰۶»؛ ریشه‌های تهاجم فرهنگی را واکاوی می‌کند