Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، علیرضا طالاری با بیان این مطلب گفت: اکنون پیمانکار طرح مدار آبگیری و استحصال طلا از سدهای باطله‌های قدیمی به عنوان یکی از طرح های توسعه این شرکت تعیین شده و قرار است تا پایان امسال راه اندازی شود. وی ادامه داد: با راه‌اندازی این طرح، حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد آب فرآیندها قابل برگشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، این پروژه موجب افزایش سالانه حدود ۳۰ کیلوگرم به مجموع تولید شرکت و نیز ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر خواهد شد.

مدیر مجتمع طلای موته با اشاره به انعقاد قرارداد طرح‌های مطالعاتی روش بایولیچینگ (استحصال از خاک‌های کم‌عیار)، تصریح کرد: تست‌های آزمایشگاهی این طرح انجام شده است که از نتایج خوبی برخوردار بود. وی افزود: تکنولوژی مجتمع طلای موته بر اساس بی‌اچ‌پی استرالیا و به‌روز است و روش استحصال با توجه به کیفیت مناسب ماده معدنی، به صورت لیچینگ است که درآن می‌توان تا ۸۵ درصد از خاک‌های سولفور را استحصال کرد.

برنامه تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی

طالاری با بیان اینکه مجتمع طلای موته برای نخستین بار تولید شمش های ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی را به عنوان یکی دیگر از طرح ها تا پایان امسال انجام می دهد، گفت: شمش های تولیدی این شرکت تاکنون یک کیلویی بوده، اما سیستم ذوب ریخته‌گری خریداری شده در سال گذشته، قابلیت تولید شمش به میزان وزن شمش‌های خارجی تا پایان امسال فراهم می شود. وی افزود: این مجتمع، شمش‌های کوچک تر (۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی) را تولید خواهد کرد که طبق بودجه خریداران خواهد بود.

برنامه امسال؛ تولید 270 کیلوگرم شمش

مدیر مجتمع طلای موته با بیان اینکه این مجتمع در سال گذشته، تولید ۳۳۰ کیلو شمش طلای خالص با عیار ۹۹۹ را در برنامه داشت، گفت: میزان تولید این شرکت با یک درصد رشد نسبت به برنامه، ۳۳۲ کیلوگرم شمش بود. وی ادامه داد: این رکورد در حالی اتفاق افتاد که مجتمع مذکور، ماده معدنی خریداری نکرد و در عین حال، توانست بیشترین فرآوری ماده معدنی را به میزان ۲۳۶ هزار تن انجام دهد. طالاری با اشاره به افت عیار ماده معدنی در معادن، گفت: با افزایش عیار، قابلیت تولید بیشتر هم در این مجتمع وجود دارد. عیار فعلی استخراج خاک معدنی، مجتمع طلای موته 1.5 پی.پی.ام است. وی ادامه داد: براساس اهداف تعیین شده در سال‌جاری، میزان تولید مجتمع طلای موته ۲۷۰ کیلوگرم شمش طلا خواهد بود؛ چرا که از نظر میزان ماده معدنی فرآوری شده، شرایط مساعد نیست و عیارآن پایین است.

رتبه دوم ایمنی در ایمیدرو

مدیر مجتمع طلای موته خاطرنشان کرد: این مجتمع در سال گذشته موفق به کسب رتبه دوم ایمنی در ایمیدرو و رتبه نخست در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران شد. وی افزود: قیمت‌های فروش طلای مجتمع طلای موته براساس قیمت‌های اتحادیه طلا و جواهر (با توجه به قیمت انس طلای جهانی و نرخ دلار) است که در بورس کالای ایران به صورت لحظه‌ای تعیین و معامله می‌شود. البته در برخی از مناسبت‌ها باتوجه به افزایش تقاضا، قیمت طلا با نوسان مواجه می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایمیدرو شمش طلا سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران استحصال طلا مجتمع طلای موته تا پایان امسال ماده معدنی تولید شمش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۸۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۸۰ برنامه برای توسعه اقتصادی استان قزوین

تقریباً از قبل از دهه ۹۰ است که نامگذاری سال‌ها بر محور اقتصاد است. در این مدت مقام معظم رهبری به موضوع تولید اشاره کرده اند ولی در سه سال اخیر، عنوان تولید به طور مستقیم در نام‌گذاری سال‌ها بیان شده است.

رحمانی معاون اقتصادی و امورمنطقه‌ای استانداری قزوین گفت: در طول چندماه اخیر مجموعه استانداری بیش از ۴۵ نشست با فعالان حوزه اقتصادی داشتند. آخرین بازدید و جلسه با زنجیره ارزش کانی‌های فلزی بود که یکی از قابلیت‌های اصلی استان قزوین است که پس از آن نشستی با فعالان برگزار شد.

وی بیان کرد: اقتصاد استان قزوین عمدتا بخش خصوصی است. فعالان اقتصادی استان بصورت قابل توجهی وابسته به مسائل دولتی نیستند. روی قابلیت‌ها و تکمیل زنجیره‌ها تمرکز شده و در حال برنامه ریزی هستیم. توریسم درمانی یکی از مواردی است که در قزوین راه اندازی شده است. ۸۰ برنامه در این راستا تدوین شده است.

معاون اقتصادی و امورمنطقه‌ای استانداری قزوین گفت: احیا و راه اندازی واحد‌های راکد، جذب سرمایه گذاری در زنجیره‌های ارزش، بهره وری در بخش کشاورزی بخشی از این ۸۰ برنامه است. در این راستا مکانیسم در نظر گرفته شده است که سازوکار آن برای حضور در بخش‌های مختلف سرمایه گذاری از جمله بانک‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری انجام شده است. البته ثبت صندوق و پذیرش در بورس زمانبر است.

رحمانی اظهار کرد: چشم انداز برنامه‌های اقتصادی استان رشد هشت و چهار دهم درصدی بود که البته تعریف چشم انداز برای یک سال منطقی نیست. ما در حال حاضر بیشتر به دنبال نتیجه هستیم. در جذب سرمایه گذاری خارجی چند سال بعنوان رتبه اول در کشور دست یافتیم. باتوجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان باید برنامه ریزی کنیم و انتظار داشته باشیم.

وی عنوان کرد: اقتصاد مردمی در حقیقت در تعریف ساده یک اقتصاد غیردولتی است. بخش عمومی همین نهاد‌های خصولتی هستند که نقش ویژه‌ای دارند. این بخش حتی در استان قزوین سهم بالایی ندارد و بیشتر به سمت اقتصاد بخش خصوصی میل می‌کند. دو مسیر در حال پیشروی داریم. تعداد بسیاری از صنایع و فعالان اقتصادی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توانستند کمک‌هایی دریافت کنند تا چرخ اقتصاد بهتر بچرخد. بخش دیگر اینست که در اکوسیستم تولید موانع ساختاری وجود دارد که بسیاری از آنها در اختیار استان نیست و ما می‌توانیم پیگری کنیم تا فعالان اقتصادی در بخش خصوصی بتوانند راحت‌تر به سمت افزایش تولید پیش روند.

معاون اقتصادی و امورمنطقه‌ای استانداری قزوین گفت: در ساختار اقتصاد استان، بخش خدمات آنچنان که باید نتوانسته است شکوفا شود. ظرفیت خدمات در استان قابل توجه است. بخش گردشگری دو مانع می‌تواند داشته باشد. جشنواره رسانه‌ای که پارسال داشتیم یا همین تیم شمس آذر می‌تواند در معرفی استان و شکوفایی گردشگری موثر باشد. امسال هم بخش خدمات به صورت ویژه دنبال می‌شود که چه در بخش لجستیک و چه در بخش گردشگری در دستور کار قرار دارد. این دو بخش به صورت مشارکتی پیش خواهد رفت.

وی بیان کرد: مصوبات سفر ریاست جمهوری دارای دو بخش عمرانی و تسهیلات است که در بخش تسهیلات هشت هزار میلیارد تومان پرداخت شده است. به جهت کمبود منابع در استان بسیاری از اعتبارات از طریق تهران تامین شد. در سفر آتی ریاست جمهوری امیدواریم تسهیلات بیشتری مصوب کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • امسال وضعیت خیابان ها و بزرگراه های تهران مطلوب تر می شود | توزیع عادلانه آسفالت در مناطق ۲۲گانه
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • آغاز هفته کارگر با شعار مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • صدور موافقت اصولی برای راه‌اندازی یک مجتمع گردشگری در چهارمحال و بختیاری
  • کشف ۵ محدوده جدید در پهنه سنگان خواف
  • پیشرفت ۸۲ درصدی پروژه خط انتقال آب مجتمع‌ صنعتی معدنی چادرملو به شهرستان اردکان
  • تدوین ۸۰ برنامه برای توسعه اقتصادی استان قزوین
  • پیشرفت ۸۲ درصدی خط انتقال آب مجتمع‌ صنعتی معدنی چادرملو به شهرستان اردکان