Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@11:02:57 GMT

اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۲۱۲۵

اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی مورد توجه قرار گیرد

«فتح الله حقیقی» با اشاره به اینکه اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: محصولاتی مانند هندوانه، گوجه‌فرنگی و صیفی‌جات مشمول یارانه دولت نیستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، استاندار زنجان شامگاه یکشنبه در جلسه شورای منابع آب در محل استانداری زنجان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد پیشگیری از بیماری کرونا، فعالیت بازار مسقف زنجان، مجتمع‌های تجاری و پاساژها در استان زنجان از سر گرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فتح الله حقیقی با یادآوری اینکه فعالیت رستوران‌ها، باشگاههای ورزشی، هتل‌ها، آموزشگاه رانندگی، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه همچنان تعطیل است، ادامه داد: فعالیت تمام واحدهای صنفی کم خطر و پر خطر تا ساعت ۱۸ عصر می‌باشد و اماکن متبرکه نیز تا اطلاع ثانوی مشمول تعطیلی هستند.

 

وی بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی توسط واحدهای صنفی تاکید کرد و گفت: مدارس و دانشگاه‌ها نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

 

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: طرح غربالگری بیماری کرونا در استان از 7 فروردین‌ماه سال جاری اجرا و تا کنون ۶۵ درصد تست‌های کرونا در استان زنجان به صورت آزمایشگاهی و ۳۵ درصد بالینی انجام شد و در این مدت از ۴ هزار و ۷۰۰ نفر تست سرپایی گرفته شده است.

 

مقام عالی دولت در استان همچنین به ضرورت طراحی جدول وضعیت آب استان تاکید کرد و گفت: کیفیت بارش‌ها در استان بسیار خوب بود.

 

حقیقی ضمن تاکید بر برخورد با افرادی که اقدام به حفر چاه های غیرمجاز در استان می کنند، گفت: باید تکلیف افرادی که در حفر چاه‌های غیر مجاز آب جایگاه دارند و سوء استفاده می‌کنند، مشخص شود و همچنین افرادی هم برداشت مازاد از آب دارند هم مورد پیگیری قرار گیرند.

 

استاندار زنجان با اشاره به اینکه اصلاح الگوی کشت محصولات کشاورزی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: محصولاتی مانند هندوانه، گوجه‌فرنگی و صیفی‌جات مشمول یارانه دولت نیستند.

 

به گفته وی، کشت محصول با آب چاه‌های غیرمجاز، ممنوع است و مدیران ذی ربط باید این مهم را نظارت کرده و در غیر این صورت باید پاسخگو باشند و در این میان نظارت و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز برای پیشگیری از وقوع مشکلات بعدی بر عهده مدیران ذی ربط می‌باشد.

پایان پیام/693

منبع: شبستان

کلیدواژه: اصلاح الگوی کشت شورای آب استاندار زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۲۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایدارسازی دشت قزوین باید اولویت بخش کشاورزی باشد چرا که اهمیت دشت قزوین بر کسی پوشیده نیست و نجات این دشت با ۴۷۰ هزار هکتارکه بنیانگذار کشاورزی مدرن در کشور است می‌تواند آغاز کننده توسعه بخش کشاورزی باشد.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: مقام معظم رهبری از سال ۸۲ تاکید ویژه‌ای بر روی دشت قزوین دارند. در اجرای رهنمود‌های ایشان باید ساختارسازی صورت گیرد و حرکت‌های جهادی انجام شود. مدیران ارشد استان از پارسال کمیته‌ای برای احیای دشت قزوین تشکیل داده اند. موضوعات در حال پیگیری است.
امانپور گفت: ۲۲ سال است که کاری برای دشت قزوین انجام نشده است. برای احیای دشت قزوین باید امید ایجاد کنیم. عزم راسخ داشته باشیم. تمدن سازی با محتوای مدیریت جهادی شکل می‌گیرد. الگوی جهادی برای توسعه پایدار تدوین شده است. اگر احیای دشت مهم است این اهمیت باید در همه شئون عمل شود. اینگونه نیست که یک نفر راه بیفتد و دشت قزوین را احیا کند. موضوع نهایی استان آب است و اگر حکمرانی نتواند برای آن کاری بکند همه کار‌ها بر زمین می‌ماند. نمی‌شود که از چاه‌های مجاز و غیرمجاز استان آب برداشت شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: بحران آب یک مساله جهانی است و در کشور ما هم یک موضوع ملی است. ما در استان قزوین به اندازه دو برابر آب قابل برنامه ریزی استفاده می‌کنیم. برای استان ما ۷۵۲ میلیون مترمکعب آب برنامه ریزی شده است که دوبرابر آن استفاده می‌شود. ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان داریم و نتیجه این اضافه برداشت‌ها فرونشست زمین، خشک شدن درختان، فرسایش خاک و سایر مسائل بحران زاست.
رئیس کمیته احیاء و توسعه پایدار دشت قزوین در ادامه تصریح کرد: ما نیازمند تهیه سند بالادستی هستیم که عنوان آن مدیریت جامع حوزه آبخیز از آن یاد می‌شود. تولید اطلاعات با عنوان آمایش سرزمینی از آن یاد می‌شود. تعیین کاربری منابع که آب و خاک و اکوسیستم را شامل می‌شود. تهیه دستورالعمل‌های استفاده از آن است. تبعیت بهره برداران از آن است. همه اقدامات باید ذیل این سند قرار گیرد.
امانپور گفت: تغذیه سفره آب استان با آبخیزداری و آبخوانداری است. برای اولین بار در کشور بخش خصوصی برای ارائه و اجرای الگوی آبخیزداری در استان اجرا می‌شود. باید سراغ مردم برویم و به مردم اعتماد کنیم.
نظری گفت: بهره وری در حوزه کشاورزی در دشت قزوین وضعیت ما از متوسط کشوری بهتر است، اما باتوجه به اقلیم قزوین، بیش از ۹۰ درصد محصولات کشاورزی آب بر هستند. ما باید محصولات آب بر را وارد کنیم و در حفظ آب که برای نسل‌های آینده است توجه بیشتری داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • حضور تولیدکنندگان زنجانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • هدفگذاری صادرات ۶۵۸ میلیون دلاری از زنجان
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • وزش شدید باد استان زنجان را فرا می‌گیرد
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • سالیانه ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب در استان قزوین داریم
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • میزان صادرات زنجان در سال جاری ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد