Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@03:51:22 GMT

باید به آموزش ۶۵ درصدی سربازان در سال ۹۹ برسیم

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۳۵۳۱

باید به آموزش ۶۵ درصدی سربازان در سال ۹۹ برسیم

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ویدئو کنفرانس هم اندیشی ستاد ملی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در حوزه کشاورزی برگزار شد.

سردار سید مهدی فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه عمومی نیروهای مسلح اظهار کرد: ما در یک قدم خیلی بزرگ نقشه راه ۵ ساله را ابلاغ کردیم و مشخص شد که تا سال ۱۴۰۱ باید چه اقداماتی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه عمومی نیروهای مسلح افزود: در سال ۱۴۰۱ باید ۱۰۰ درصد سربازان دارای یک گواهینامه مهارت تخصصی باشند.

او ادامه داد: مدرک و گواهینامه به تنهایی ارزش قابل قبولی ندارد و امسال برنامه خیزش را داریم.

سردار فرحی با بیان اینکه امسال سال جهش ما هست، بیان کرد: در سال ۹۹ مشخص کردیم اگر بخواهیم مطابق نقشه راه در سال ۱۴۰۱ به ۱۰۰ درصد برسیم باید به آموزش ۶۵ درصدی برسیم.

او با بیان اینکه امسال حدود ۳۰۰ هزار سرباز باید گواهینامه دریافت کنند، گفت: ما برای اینکه بتوانیم در سال ۹۹ به برنامه ۶۵ درصد آموزش برسیم، جزئیات را معلوم کردیم.

سردار فرحی افزود: اگر بخواهیم این مهارت را به سرانجام برسانیم نیاز به یک کیفیت داریم. پس از کمیت ۶۵ درصد موضوع کیفیت را مطرح کردیم و امسال با جدیت کامل نظارت داریم.

او با اشاره به بحث تنوع مهارت گفت: ما ۵۱۲ مهارت را مشخص کردیم که در سامانه سرباز ماهر قرار گرفته است.

سردار فرحی با اشاره به مشارکت حداکثری دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: تا امروز با ۲۵ دستگاه تفاهم نامه امضا کرده‌ایم که امسال ۳۰ دستگاه خواهد شد.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: در نقشه راه یکی از مهم‌ترین موضوعات اشتغال است و در سال ۱۴۰۱ مشخص کردیم که باید ۳۰ درصد از مهارت‌ها منجر به شغل شود.

او بیان کرد: امسال ۱۵ درصد از آموزش‌های مهارت‌آموزی باید منجر به شغل شود.

کد خبر 4904920 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد ملی مهارت آموزی ویروس کرونا شورای شهر تهران شهرداری تهران شیوع کرونا وزارت آموزش و پرورش شهر تهران قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی سیدابراهیم رئیسی فاصله گذاری اجتماعی سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور مترو آموزش مجازی مهارت آموزی کارکنان وظیفه سال ۱۴۰۱ ۶۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان که با حضور رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش است و از مهمترین بخش‌ها و مراکز آموزش و پرورش است که با برگزاری آزمون‌های نهایی کار بزرگی در این دولت انجام می‌دهد.

وی افزود: باید آزمون‌های نهایی را به خوبی تبیین کرد و اهمیت آن را انعکاس داد.

استاندارد کردستان با تاکید بر کیفیت برگزاری آزمون نهایی یادآور شد: برگزاری کیفی‌تر آزمون‌های نهایی در سطح استان کردستان باید مورد توجه باشد و شورای آموزش و پرورش و شورای تأمین شهرستان‌ها به طور ویژه برای این موضوع تشکیل جلسه دهند.

زارعی‌کوشا برنامه‌ریزی و داشتن تدابیر لازم برای تمهید مقدمات برگزاری آزمون‌ها در پایه‌های مختلف تحصیلی را خواستار شد و گفت: امنیت دانش آموزان در عرصه رقابت باید تأمین شود و این مسؤولیت بزرگی است که باید تمام توان و فکر خود را روی آن متمرکز کنیم.

استاندار کردستان مدرک‌گرایی را از مشکلات امروز جامعه دانست و عنوان کرد: در ایجاد هنرستان‌های مجاور صنعت در استان باید به صورت ویژه اقدامات لازم صورت گیرد تا مشکل مدرک‌گرایی برطرف شود.

وی اذعان کرد: بسیاری از افراد و خانواده‌های کردستانی دارای مدارک تحصیلی عالی هستند اما داشتن مهارت بیش از مدرک تحصیلی مهم است چرا که به کاهش بیکاری و اشتغال افراد کمک می‌کند.

زارعی کوشا عنوان کرد: برای رفع مشکل بیکاری باید مهارت‌آموزی را محور آموزش قرار دهیم و پیوندی بین آموزش و پرورش و اشتغال ایجاد کنیم.

وی خاطر نشان کرد: کشورهای مختلف نیز توجه به اهمیت مهارت‌آموزی را مطرح کرده‌اند اما کمتر عملیاتی شده و باید ما در کشور و استان خود برای یادگیری مهارت و تقویت حرفه‌آموزی تلاش کنیم و از تمام ظرفیت‌ها بهره ببریم.

کد خبر 6081622

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی