Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@06:47:39 GMT

وزارت صمت و جهاد کشاورزی دارای دغدغه های مشترکی هستند

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۴۳۶۳

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، رضا رحمانی افزود: در تامین مناسب و تولید کافی اقلام اساسی و مایحتاج ضروری مردم، هر دو وزارتخانه مسئولیت های مشترکی دارند و باید برای توسعه همکاری ها و بهره گیری از فرصت های همکاری بیش از پیش برنامه ریزی و اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه های محوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۹ توسعه صادرات غیر نفتی و مدیریت واردات است که در این موضوع، بخش کشاورزی و اقلام کالایی این حوزه، به لحاظ صادراتی و مدیریت دقیق واردات دارای اهمیت ویژه ای هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی با اشاره به همکاری خوب وزارت جهاد کشاورزی با وزارت صمت در قالب ستاد های مشترک همکاری از جمله "ستاد تنظیم بازار کشور" و "ستاد رفع موانع تولید"، گفت: توسعه بخش کشاورزی و دامی کشور در تامین بخش اساسی مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولید کننده مواد غذایی کشور دارای اهمیت فراوانی هستند و از این جهت وزارت صمت حمایت از بخش کشاورزی را وظیفه خود می داند و همه ظرفیت‌های موجود را برای افزایش همکاری ها به کار خواهد بست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی، تکمیلی و زنجیره تولید بخش کشاورزی به شکوفایی بخش صنعتی کشور نیز به خصوص در حوزه صنایع غذایی کمک شایان توجهی می کند و در افزایش حجم صادرات غیر نفتی کشور می تواند نقش پررنگ تری داشته باشد.

رحمانی گفت: بخش مهمی از حوزه نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت و عملکرد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان منوط به افزایش تولیدات بخش کشاورزی و تامین مناسب اقلام کالایی مورد نیاز در سطح بازار از این حوزه است.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی کامل دارد تا در چارچوب برنامه های مشترک همکاری با وزارت جهاد کشاورزی، شرایط را برای تداوم آرامش بیشتر بازار و تامین مناسب کالاهای اساسی مورد نیاز مردم فراهم کند.

وزیر جهاد کشاورزی: همکاری بخش صنعت می‌تواند به شکوفایی بخش کشاورزی کمک کند

وزیر جهاد کشاورزی نیز در ادامه نشست با رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و تنی چند از معاونین دو وزارتخانه که در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: همکاری بخش صنعت با بخش کشاورزی می‌تواند به شکوفایی بیشتر کشاورزی کمک شایانی کند.

کاظم خاوازی افزود: یکی از برنامه‌های در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی ایجاد یک سیستم یکپارچه اطلاعات در بخش کشاورزی است که بتوان بر اساس آن برنامه ریزی دقیق تری برای تولید و عرضه محصولات کشاورزی داشت و این اطلاعات پایه خوبی برای بخش کشاورزی و صنعت و همکاری این دو وزاتخانه خواهد بود.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و زنجیره تولید در بخش کشاورزی، بخش صنعت می تواند بسیار تعیین کننده باشد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بخش کشاورزی معدن و تجارت بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود

ایسنا/فارس استاندار فارس بر ضرورت برخورد با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، در این استان تأکید کرد.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۵ اردیبهشت‌ماه در اولین شورای کشاورزی استان در سال ۱۴۰۳، با تاکید بر اینکه با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، با قاطعیت برخورد خواهد شد، گفت: در جلسه امروز تکلیف را شفاف روشن کرده‌ایم؛ امحا کشت‌هایی که از آب‌های غیرسالم استفاده می‌کند، برعهده جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و با همکاری نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه قضایی است.

وی با بیان اینکه هیچ فردی حق ندارند سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهد، ادامه داد: دو پیشنهاد برای فعالان این حوزه نیز وجود دارد، ابتدا تهاتر زمین در مکان مناسب به جایگزینی زمین‌های فعلی و یا مساعدت در کاشت درخت‌های غیر مثمر و احداث جنگل‌کاری و همچنین ایجاد صنایع چوبی مساعدت می‌شود.

ایمانیه همچنین بر ارزیابی مداوم و مستمر تاکید کرد و گفت: همه فرمانداران و رؤسای ادارات جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها در حوزه گیاهان دارویی، اصلاح الگوی کشت، احداث گلخانه و صنایع تبدیلی، پر کردن چاه‌های غیرمجاز، نصب کنتور و هوشمند شدن چاه‌های کشاورزی  و تولید محصولات ارگانیک به‌صورت مستمر پایش شوند.

استاندار فارس خواستار توجه جدی مسئولان ذیربط به حوزه گیاهان دارویی شد و افزود: در زمینه گیاهان دارویی دستگاه‌های ذیربط در سطح مدیران کل و معاونین جلسات فشرده‌ای برگزار و گزارش جلسات را ارائه کنند.

وی در ادامه خواستار اعلام برنامه عملیاتی در حوزه جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۳ شد و افزود: برنامه عملیاتی مدنظر را برای دانش‌بنیان شدن حوزه‌های مرتبط با جهاد کشاورزی تا پایان اردیبهشت سال جاری ارائه دهید.

ایمانیه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت کردن تولید برخی محصولات کشاورزی و دامی را اقدامی ارزشمند در حوزه جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل شود؛ علی‌رغم اینکه شاید این علم جدید مشکلاتی داشته باشد اما در زمینه جهاد کشاورزی، مصرف سوخت، دامداری و دامپروری، اصلاح الگوی کشت قطعا موثر و راهگشاست و می‌توان از این طریق تناسب بین کاشت محصولات زراعی و میزان تقاضا را رعایت کرد.

وی در ادامه از مشارکت مردم در جهش تولید سخن گفت و با اشاره بر اینکه فارس در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی رتبه‌های برتر را دارد، افزود: تعاونی اشتغال و تولید سازمان جهادکشاورزی و زیرمجموعه آن، با مشارکت مردم وبا هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره‌های ارزش تشکیل شود؛ قطعا تحقق این موضوع برای تولیدکنندگان و مشارکت‌کنندگان سودمند خواهد بود.

نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه هدف‌گذاری کرده‌ایم تا حداقل یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی طی هرسال در استان داشته باشیم، افزود: میزان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی مختص به سال ۱۴۰۳ را در حوزه جهادکشاورزی مشخص و ارائه کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • آغاز تولید امسال تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا در اصفهان