Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@04:08:06 GMT

اگر گوشی ندارید از نسخه تحت وب شاد استفاده کنید

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۵۹۶۸

اگر گوشی ندارید از نسخه تحت وب شاد استفاده کنید

سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: افرادی که گوشی ندارند یا نمی‌توانند شاد را بر روی گوشی خود نصب کنند از نسخه تحت وب استفاده کنند. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی شرفی با اشاره به اینکه از امروز شبکه شاد به شکل رسمی برای تمام مقاطع درسی فعال و کلاس‌های درس برگزار می‌شود، اظهار کرد: 10 میلیون کاربر اپلیکیشن شاد  را نصب کرده‌اند و 8 میلیون دانش‌آموز در حال فعالیت هستند که به تدریج دانش‌آموزان دیگری هم اضافه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز تماس و تیم پشتیبانی برای پاسخگویی به سوالات فعال هستند و معلمان و دانش آموزان می‌توانند مشکلات خود را با آنها بیان کنند.

گوشی ندارید از نسخه وب استفاده کنید

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که اپلیکیشن شاد بر روی برخی از گوشی‌ها نصب نمی‌شود در این شرایط معلمان و دانش آموزان باید چه کار کنند؟ گفت:  نسخه تحت وب فعال است و می‌توانند از آن استفاده کنند مگر اینکه گوشی بسیار قدیمی باشد که نتوانند از آن هم استفاده کنند‌. خانواده‌ها وقتی اپلیکیشن شاد را نصب می‌کنند در قسمت پشتیبانی می توانند سوالات پرتکرار را مشاهده و پاسخ‌ها را ببینند.

تماس خانواده‌ها با مرکز پاسخگویی "شاد" رایگان نیست!بررسی مشکلات "شاد" از نگاه معلمان و دانش‌آموزان/ چرا نسخه ios فعال نشد؟!نصب شاد در میان دانش‌آموزان عشایر/10 میلیون نصب در 10 روز

شرفی در پاسخ به این پرسش که معلمان از قطع شبکه شاد و آپلود مطالب گلایه‌مند هستند، افزود: تا دیروز که آمار را بررسی کردیم 250 میلیون پیام در بستر شبکه شاد جابجا شده است و 11 میلیون فایل دانلود شده و این نشان می‌دهد شبکه شاد در حال کار کردن است. ممکن است نقاط ضعفی وجود داشته باشد که به سرعت نت برمی‌گردد، تیم فنی در حال جمع‌آوری اشکالات برای رفع آن است.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به  این پرسش که اگر فردی گوشی نداشته باشد یا چند دانش آموز در یک خانواده یک گوشی داشته باشند تکلیف آنها چیست، گفت: برای چند دانش آموز مشکلی نیست و خانواده‌ها می‌توانند با یک گوشی هر تعداد دانش‌آموز را اضافه کنند؛ همچنین فعالیت‌های داخل کلاس ذخیره می‌شود و اگر دانش‌آموزان در ساعت مشخص نتوانستند حاضر شوند بعدا می توانند به گروه ما مراجعه و مطالب را مشاهده کنند.

وی افزود: افرادی که گوشی ندارند از نقطه نسخه تحت وب استفاده کنند.

آیا دو دانش‌آموز می‌توانند با یک گوشی آموزش ببینند؟!

شرفی در پاسخ به این پرسش که آیا دو دانش آموز می‌توانند همزمان  آنلاین باشند و  از کلاس درس استفاده کنند، مطرح کرد: برای این موضوع به کامپیوتر یا گوشی هوشمند دیگری نیاز است و اگر نداشته باشند این اتفاق نمی‌افتد اما بعداً می‌توانند با معلم ارتباط بگیرند و مشکلی برای دریافت محتوای الکترونیک کلاس درس وجود ندارد.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش  درباره برگزاری امتحانات گفت: شورای عالی آموزش و پرورش و ستاد کرونا باید در این‌باره تصمیم بگیرند و ما تابع آنها هستیم.

وی درباره دسترسی دانش‌آموزان روستاها به شبکه شاد بیان کرد: راهکار  آموزش مجازی یکی از راهکارها است و در کنار آن از صدا و سیما کمک گرفتیم. همچنین راهبران آموزشی به دانش‌آموزان مراجعه می‌کنند و محتوای آموزشی را در اختیار آنها قرار می‌دهند. در ارتباط با وزارت ارتباطات اتصال اینترنت مدارس مناطق محروم انجام شد و معلم مدرسه می‌تواند از این طریق اطلاعات را در اختیار دانش‌آموزان قرار دهد و کار را پیش ببرد.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط فضای مجازی جامعه دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی جامعه دانش آموزان فضای مجازی دانش آموزان استفاده کنند دانش آموزان نسخه تحت وب دانش آموز شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۵۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • قیمت گوشی امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • قیمت گوشی امروز ۴ اردبیهشت ۱۴۰۳
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • برپایی نمایشگاه دستاوردهای فنی دانش آموزان