Web Analytics Made Easy - Statcounter

  «گنادی چوفرین» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مسکو گفت: به مرور زمان از تعداد کشورهای حامی سیاست فشار حداکثری آمریکا بر ایران کاسته می‌شود. 

چوفرین خاطرنشان کرد: آمریکا فقط با زورگویی و فشار موفق شده است که ائتلافی از کشورها برای تحریم ایران در پسابرجام ایجاد کند.

تحلیل گر ارشد امور خاورمیانه روسیه معتقد است که آمریکا بطور پنهانی کشورهای متحد خود را برای ادامه تحریم ایران تحت فشار می‌گذارد و می‌خواهد از این طریق عرصه را بر تهران برای تغییر سیاست‌های خود تنگ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این چنین رفتار آمریکا در شرایط کنونی که کرونا همه کشورهای جهان را هدف قرار داده است باعث تشدید نفرت از واشنگتن و ترامپ بویژه در کشورهای خاورمیانه شده است.

به گفته چوفرین حتی رهبران کشورهای اروپایی نیز که متحدان سیاسی آمریکا محسوب می‌شوند از سیاست تحریم این کشور که بدون تایید شورای امنیت وضع شده است به ستوه امده اند اما نمی توانند مخالفت خود را آشکارا ابراز کنند. 

تحلیلگر روس با بیان اینکه تحریم کشوری که با کرونا مبارزه می‌کند، عملی غیر انسانی و زشت است، اظهار داشت: به همین دلیل بسیاری از کشورها خواهان لغو این تحریم ها هستند و دبیر کل سازمان ملل نیز خواستار لغو تحریم‌های یکجانبه شده بود.

وی پیشنهاد کمک ترامپ به ایران برای مبارزه با کرونا را عوام‌فریبی خواند و افزود: بسیاری سخنان رئیس جمهوری آمریکا را باور ندارند و آن را بخشی از سیاست تزویر می دانند.

وی گفت: هدف از این پیشنهاد، کمک واقعی به ایران نیست بلکه ترامپ می خواهد از فشارها بر آمریکا برای لغو تحریم های ضدایرانی بکاهد.

تحلیل گر روس آشنا به امور خاورمیانه معتقد است که آمریکا با تحریم ایران و سایر کشورهای مخالف سیاست‌های خود نمی تواند نظام تک قطبی جهان را احیا کند و امروز قدرت های جدید وارد صحنه سیاسی شده اند.

وی بر این باور است که نظام تک قطبی فقط در دهه ۹۰ و پس از فروپاشی شوروی برقرار شد اما از دهه نخست ۲۰۰۰ میلادی قدرت های جدید وارد عرصه سیاسی شده اند و آمریکا نمی تواند نظام ادعایی خود را دوباره احیا کند.

معاون موسسه اقتصاد جهانی و مناسبات بین المللی روسیه، گفت: تحریم نشانه ضعف دیپلماسی و عدم پذیرش واقعیت های جهانی است که آمریکا برای تسکین حس برتری جویی خود در شرایط ناتوانی از رهبری جهانی بکار می گیرد و مطمئنا در آینده نمی‌تواند به این گستردگی که در سالهای اخیر داشته استفاده کند و مجبور خواهد بود شیوه های جدید بکار گیرد.

برچسب‌ها روسیه ایالات متحده آمریکا ترامپ پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا ترامپ روسیه ایالات متحده آمریکا ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات سراسری در گرجستان گفت:‌ ایالات متحده در این اعتراضات دست دارد و این اعتراضات رنگ و بوی نفوذ آمریکا را دارد.

به گزارش مشرق، پارلمان گرجستان در حال بررسی لایحه ای برای محدود کردن نفوذ عوامل خارجی در این کشور است. این لایحه به شدت در غرب مورد انتقاد قرار گرفته است زیرا با قانون مشابه روسیه مقایسه می شود که در آن از سازمان های دولتی و افراد دریافت کننده بودجه از خارج از کشور خواسته شده است، در این باره گزارش‌های لازم را ارائه کنند. فرایند تصویب این قانون به اعتراضاتی در گرجستان منجر شده است. در جریان بررسی این لایحه درگیری های متعددی در ساختمان پارلمان گرجستان رخ داد و اعتراضات خیابانی همچنان ادامه دارد.

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه روز چهارشنبه در این پیوند در کانال تلگرامی خود نوشت:‌بگذارید کسی که این گونه فعالیت ها را اعتراضات خودجوش توصیف می کند، اولین سنگ را به انعکاس خود در آینه بیندازد. سناریوی کاملاَ آشنای هالیوودی در پشت این تجمعات دیده می‌شود.

رئیس‌جمهوری سابق روسیه گفت: ایالات متحده آمریکا از سال ۱۹۳۸ چنین قوانینی را در مورد کتاب ها دارد و استرالیا و اسرائیل نیز قوانین مشابهی درباره مقابله با عوامل نفوذ دارند. کشورهای اتحادیه اروپا نیز در حال تصویب این نوع قوانین هستند، چیزی که غرب در مورد آن چیزی نمی گوید.

وی ادامه داد:‌ اگر این (مقابله با عوامل نفوذ) یک قانون (در ریشه) آمریکایی است، پس (در گرجستان) نباید کسی را سرزنش کرد.

مدودف معتقد است: مشکل غرب با لایحه گرجستان، و همچنین با قوانین مشابه در قرقیزستان، این است که آنها یک «ایده روسی» هستند و نه یک ابتکار غربی؛ به همین دلیل است که با اعتراضات، زدوخوردها، فشارها و باج‌گیری‌های پولی مانند وقایع (۱۰ سال قبل) میدان مواجه می‌شود.

به گفته وی، ظهور اسنادی مانند قوانین عوامل خارجی نشان دهنده بی‌اعتنایی عمومی به «ارزش‌های آتلانتیک» است؛ این تحقیر حتی در کشورهایی که کاملاً مطیع آنگلوساکسون‌ها بوده‌اند رو به افزایش است و این تازه آغاز راه است.

دیدگاه کرملین

سخنگوی کرملین نیز روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاری گفته بود:‌ تصویب قانونی در گرجستان در مورد مقابله با نفوذ عوامل خارجی مربوط به فدراسیون روسیه نیست.

پسکوف گفت: بسیاری از کشورها نظارت بر محیط سیاسی داخلی را دنبال می‌کنند، در این زمینه، آمریکا نخستین کشوری بود که چنین فرایندی را دنبال کرد و از این رو، این فرایند، به هیچ وجه روسی نیست؛ این موضوع به رویه تعداد زیادی از کشورها تبدیل شده است که اقدامات لازم را برای مقابله با نفوذ خارجی و تأثیر آن بر سیاست داخلی خود در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: همه کشورها به هر شکلی اقداماتی را انجام می دهند، اما همه لوایح یک هدف را دنبال می کنند.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه با اشاره به برخی اعتراض‌ها به تصویب این قانون در گرجستان گفت:‌ انگیزه این اعتراضات از خارج از گرجستان است. آنها سعی می کنند از این روند سیاسی داخلی به عنوان ابزاری برای تحریک احساسات ضد روسی استفاده کنند، بعید است که این انگیزه ها از داخل گرجستان نشات بگیرد.

وی ادامه داد: این تحریکات ضدروسی احتمالاً از خارج گرجستان دامن زده می‌شود، ما این موضوع را کاملاً درک و تحولات را رصد می کنیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ایران یکی از بزرگ‌ترین حملاتی را که جهان به چشم دیده، علیه اسرائیل انجام داد
  • بایدن: تحریم‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم
  • بایدن : تحریم‌ ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم / این تحریم‌ها، رهبران و نهاد‌های مرتبط با سپاه، وزارت دفاع و برنامه موشکی و پهپادی ایران را هدف قرار می‌دهند
  • آمریکا سیاست دوگانه خود در قبال تروریسم را کنار بگذارد
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • واشنگتن‌تایمز: حمله ایران به اسرائیل، شکست سیاست بایدن را نشان داد
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت
  • واشنگتن‌پست: تحریم ایران برای آمریکا دشوار است
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • روسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواند