Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل سازمان تعاونی روستایی استان فارس بیان کرد: طی بررسی هایی که تا امروز انجام شده است تمام کشاورزانی که تا روز گذشته گندم به مراکز خرید تحویل داده‌اند لیست آنها به بانک ها داده شده و مطالبات آنها 48 ساعت پس از ثبت در سامانه واریز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار برنا از لامرد؛ هدایت الله رحیمی تصریح کرد: تأکید شده است که چک لیست کشاورزان ظرف 24 ساعت به بانکها اعلام شود تا بلافاصله مطالبات آنها پرداخت شود لذا افرادی که در روز نخست گندم تحویل داده اند پول آنها به حساب واریز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مقام مسئول هدف از سفر خود به جنوب فارس، بازدید از مراکز خرید گندم و کلزای تعاون روستایی شهرستان‌های مهر و لامرد دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون هزار و 500 تن گندم و 500 تن کلزا در شهرستان مُهر خریداری شده است؛ از این میزان هزار تن توسط سازمان تعاونی روستایی به عنوان مباشر اداره غله سه مرکز خرید دارالمیزان، گله دار، وراوی شهرستان مُهر و مابقی توسط همکاران اداره غله در مراکز بخش خصوصی و  کارخانه آرد خریداری شده است. وی میزان کلزای خریداری شده در دو مرکز دارالمیزان و گله دار را 500 تن اعلام کرد و گفت: سعی شده است تا چند روز دیگر محموله های خریداری شده به کارخانه های روغن کشی حمل شود. رحیمی افزود: در بازدید صورت گرفته، عوامل افت زنی، استقرار نیروها، ثبت سامانه و رعایت فاصله بهداشتی، داشتن دستکش و ماسک بررسی شد که بحمدالله تمام عوامل به درستی در حال انجام است. مدیر کل سازمان تعاونی روستایی استان فارس  بیان کرد: سعی شده است امسال خرید سهل و آسان در دو محصول کلزا و گندم داشته باشیم و تاکید ما بر ثبت سامانه در همان روز در مراکز خرید است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشاورزی مطالبات لامرد خریداری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۷۶۱ نانوایی در آذربایجان غربی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان‌غربی  در همایش روز ملی گندم و نان و تجلیل از فعالان زنجیره تولید نان استان  گفت: در سال گذشته روزانه ۹ میلیون قرص نان از انواع نان لواش، بربری، سنگک توسط چهار هزار و ۷۶۱ واحد نانوایی و توسط نانوایان دراستان پخت و تحویل شهروندان شده است.

امید زینالی اضافه کرد: سال گذشته یک‌میلیون و ۶۱۰میلیون ریال یارانه به صورت ماهانه و به طور میانگین برای هر نفر بابت تامین نان و مبلغ سه میلیون و ۷۷۰ هزار ریال یارانه بطور میانگین برای نانوایان به صورت مستقیم و روانه پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در ۶۳ مرکز شامل مراکز خرید مباشر، سیلو‌های ملکی و بخش خصوصی و کارخانجات آرد با ظرفیت بیش از یک میلیون تن و توسط ۵۲ هزار و ۸۳۳ گندم کار طی بیش از ۱۳۸ هزار محموله و در ۶۰ روز ۶۸۲هزار تن گندم به ارزش ۱۰هزار و ۳۳۶ هزار میلیارد تومان تحویل مراکز خرید شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی آذربایجان‌غربی گفت: روزانه ۱۱ هزار و ۳۸۳ تن گندم طی ۲هزار و ۳۰۰محموله به مراکز خرید تحویل شده است و از این میزان به طور متوسط روزانه هزار و ۱۰۶تن معادل ۲۷هزار و ۶۵۰ کیسه آرد تولید و به پیمانکار جهت تحویل به نانوایی‌ها استان در ۲۰شهرستان تحویل شده است.

وی افزود: جهت افزایش کیفیت آرد استان ۶۷ هزار تن گندم کیفی نیز جهت اختلاط از بنادر به استان حمل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پخت روزانه ۹ میلیون قرص نان در آذربایجان غربی
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • فعالیت ۴۷۶۱ نانوایی در آذربایجان غربی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند