Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آسایی مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی در اخبار ساعت ۲۱ اظهار کرد: در طول یک هفته گذشته در اکثر استان های کشور روند ابتلا نزولی بوده و این مسئله نشان دهنده رفتار مناسب مردم در نیمه اول فروردین است. رفتار مناسب مردم و رعایت نکات بهداشتی ارتباط مستقیمی با کاهش میزان ابتلا به بیماری کرونا دارد و مردم باید از تردد های غیرضروری در سطح شهر خودداری و فاصله گذاری هوشمند را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دوره کمون بیماری کرونا ۱۴ روز است و رفتارهای فعلی مردم می تواند روند بیماری را بازگو کند و ما برای جلوگیری از بروز آسیب دستورالعمل های لازم را به خصوص در زمینه حفظ فاصله و زدن ماسک در جاهای شلوغ ابلاغ کرده ایم.

آسایی بیان کرد: افرادی که مبتلا به بیماری های زمینه ای هستند و سالمندان بیشتر از سایرین باید مراقب خود باشند و افراد نکات بهداشتی مثل شستشوی دست ها را رعایت کنند‌.

او تاکید کرد: در مرحله دوم در بسیج ملی علاوه بر بیماری کرونا عارضه های غیر واگیر را نیز غربالگری می کنیم. ما تمام شرایط و وضعیت بیماری را رصد می کنیم، اگر شرایط در خصوص بیماری تغییر کند پروتکل ها بازنگری می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • ادامه روند نزولی قیمت طلا
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • لیگ دسته اول| برد دراماتیک خیبر و تداوم روند نزولی چادرملو
  • تساوی ذوب‌آهن و آلومینیوم در نیمه اول