Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه مازندران گفت: دستگاه افشانه اتوماتیک یا اتوماتیک دیسپنسر در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از سوی پژوهشگران دانشگاه مازندران به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از دانشگاه مازندران، علی‌رضا خصالی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با اعلام خبر ساخت دستگاه افشانه اتوماتیک توسط پژوهشگران دانشگاه مازندران گفت: دستگاه افشانه اتوماتیک وسیله‌ای می‌باشد که بدون لمس دست یا فشار مکانیکی می‌تواند مقداری محلول ضدعفونی را داخل دست ریخته و دست را ضدعفونی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دسته افشانه‌های مکانیکی با توجه به استفاده مکرر و عمومی می‌تواند خود ناقل بیماری باشد. مزیت این دستگاه این است که احتیاجی به لمس یا فشار دادن اهرم خاصی ندارد.

خصالی افزود: این دستگاه با استفاده از سنسور الترا سونیک می‌تواند حضور دست را تشخیص داده و با استفاده از یک برد dsp که برنامه آن با استفاده از نرم‌افزار c++ نوشته شده است؛ یک پمپ را روشن کرده و محلول از طریق یک نازل به صورت مه خارج می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه مازندران با اشاره به این‎که این دستگاه، نمونه مشابه داخلی ندارد، اظهار داشت: مشابه خارجی آن دارای قیمت ۵۰ تا ۱۰۰ دلار است، اما قیمت تمام‌شده این دستگاه در حدود ۳۷ دلار می‌باشد. هم‌چنین این دستگاه قابلیت تولید انبوه را داشته که می‌تواند مورد استفاده در بیمارستان‌ها و اماکن شلوغ و پر ازدحام مانند مترو و ادارات قرار گیرد.
گفتنی است این دستگاه توسط مهندس فاروق اسدی دستیار آزمایشگاه‌های دانشکده علوم پایه دانشگاه مازندران با همکاری مهندس محمدرضا شامخی ساخته شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا افشانه تولید ملی دانشگاه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری زیراب خسارت سیل سال ۹۴ را پرداخت کند

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به لزوم ورود جدی قضایی به موضوع تغییر کاربری‌‌ها گفت: شهرداری زیراب خسارت سیل سال ۹۴ را پرداخت کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در حاشیه دیدار با مردم سوادکوه در محل دادگستری سوادکوه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز توفیق خدمت به مردم سوادکوه و انجام مطالبات مردمی را داشتیم.

وی با بیان اینکه سعی بر این است که‌ هر جایی نیاز به حضور باشد، بازدید میدانی داشته باشیم، گفت: مخصوصا اقدامات برخی افراد که منافات با حقوق عامه داشته باشد همچون تغییر کاربری‌ها، برداشت‌های غیر مجاز شن و ماسه که باید ورود کرد.

پوریانی تصریح کرد: این امورات متولی خاص خود را دارد، رودخانه حریم دارد و کسی نباید در حریم آن ساخت و ساز انجام دهد و متولی آب منطقه‌‌ای است که نباید اجازه ساخت و ساز در حریم رودخانه را دهد.

رئیس کل دادگستری مازندران با توجه به سیل سال 94 در سوادکوه که منجر به ایجاد خسارت چند میلیاردی و محکوم شدن شهرداری زیراب برای پرداخت بدهی شده بود، خاطرنشان کرد: بحث سیل چند سال گذشته یکی از مسائل مطرح امروز بود که همچنان این موضوع مطرح است و شهرداری محکوم شده بود و شاکیان به دنبال مطالبات خود هستند، بعضا افرادی در حریم رودخانه ساخت و ساز انجام می‌دهند که دستگاه متولی باید قبل ساخت و ساز ورود پیدا کند. 

پوریانی، ادامه داد: در بحث ساخت و ساز غیرمجاز نیز جهاد کشاورزی متولی بوده و قبل ساخت و ساز باید ورود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در امور مختلف مدیرانی که ترک فعل کند باید پاسخگو باشند، مدیران باید به وظایف قانونی خود عمل کنند، اگر جایی نیاز به ورود دادستان و رئیس حوزه قضایی باشد باید ورود کنند.

رئیس کل دادگستری مازندران، اظهار کرد: دادستان و رئیس حوزه قضایی نباید اجازه سوء‌استفاده به افراد دهند به ویژه در بحث ساخت و ساز در سوادکوه.

وی افزود: در مواردی که محیط زیست در معرض خطر قرار می‌گیرد، دادستان و رئیس حوزه قضایی به موضوع ورود پیدا کنند .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین دستاورد‌های حوزه پایداری انرژی در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • شتاب ساخت مسکن مازندران در دولت سیزدهم
  • ساخت ۱۱هزارمین مسکن روستایی دراستان مازندران
  • سهم یک چهارمی ساخت خانه‌های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن مازندران
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست
  • شهرداری زیراب خسارت سیل سال ۹۴ را پرداخت کند
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • درمان افسردگی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود
  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • دستگاه پرکن مایعات روتاری