Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@23:47:19 GMT

سرگرمی ایرانیان در قرنطینه خانگی

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۷۷۴۲۸

سرگرمی ایرانیان در قرنطینه خانگی

خبرگزاری میزان- نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درخصوص نحوه گذراندن اوقات فراغت در روز‌های قرنطینه نشان می‌دهد، مردم بیشتر وقت خود را صرف تماشای تلویزیون و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. تاریخ انتشار: 11:00 - 02 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۴۴۵۵

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با موضوع «بررسی دیدگاه مردم در خصوص کرونا» که در سطح ملی و به صورت تلفنی در هفته آخر فروردین ۱۳۹۹ انجام شده است، از پاسخگویان پرسیده شد «با توجه به خود قرنطینگی و تعطیلی ناشی از کرونا، وقت اضافی و فراغت خود را بیشتر با چه چیزی پر می‌کنند؟»؛ بیش از نیمی از پاسخگویان (۵۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد) اعلام کرده‌اند برنامه‌های تلویزیونی را تماشا می‌کنند.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مجازی (با فراوانی ۴۰ درصد)، سرگرمی و بازی با فرزندان و اعضای خانواده (با فراوانی۲۸.۴ درصد)، مطالعه کتاب (با فراوانی ۲۶.۶ درصد)، گفتگو با اعضای خانواده (با فراوانی ۱۹.۱ درصد) و تماشای فیلم‌های سینمایی (با فراوانی ۱۸.۱ درصد) عمده‌ترین مواردی است که افراد از طریق آن اوقات فراغت خود را در شرایط خودقرنطینگی سپری می‌کنند.

بر اساس یافته‌های این نظرسنجی، پاسخگویان گروه سنی بالای ۴۵ سال نسبت به دیگر گروه‌های سنی، بیشتر از دیگر گرو‌های سنی اوقات فراغت خود از طریق تماشای برنامه‌های تلویزیونی سپری می‌کنند. همچنین افراد بدون تحصیلات دانشگاهی در قیاس با پاسخگویانی که تحصیلات دانشگاهی دارند بیشتر وقت اضافی خود را با تماشای برنامه‌های تلویزیونی می‌گذرانند. ضمناً زنان و مردان زمان تقریباً مشابهی را در این ایام به تماشای تلویزیون اختصاص داده‌اند.

به استناد این نظرسنجی، جوانان در مقایسه با سایر گروه‌های سنی به میزان بیشتری زمان اوقات فراعت ناشی از خودقرنطینگی را با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مجازی سپری می‌کنند.افراد دارای تحصیلات دانشگاهی نیز نسبت به افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند بیشتر برای گذران وقت به شبکه‌های اجتماعی مجازی مراجعه می‌کنند. زنان و مردان نیز از نظر زمان اختصاص داده به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی در دوران خودقرنطینگی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

نظرسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درخصوص دیدگاه شهروندان درباره کرونا نشان می‌دهد زنان در مقایسه با مردان، بخش بیشتری از زمان اضافی خود را در این شرایط صرف بازی با فرزندان و سرگرمی با اعضای خانواده می‌کنند. در بین گروه‌های سنی نیز افراد ۳۰ تا ۴۴ سال نسبت به دیگر گروه‌های سنی، بخش بیشتری از اوقات فراغتشان را به بازی با اعضای خانواده اختصاص می‌دهند. در نهایت بین پاسخگویان دارای تحصیلات دانشگاهی و افراد بدون تحصیلات دانشگاهی تفاوت چندانی در این زمینه وجود ندارد.

در ادامه از پاسخگویان پرسیده شد: «با وجود اضطراب و نگرانی پیش آمده از کرونا، چه کاری برای حفظ آرامش روحی و روانی خود انجام می‌دهید؟»؛ یافته حاکی از آن است ۳۷.۳ درصد پاسخگویان با خواندن دعا، نماز و قرآن سعی می‌کنند روحیه و آرامش خود را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین بازی‌های فکری و سرگرم کننده

۲۰ درصد نیز با ورزش کردن و ۱۹.۳ درصد با گوش دادن به موسیقی سعی در حفظ آرامش خود می‌کنند. بعد از آن به ترتیب خواندن کتاب (با فراوانی ۱۷.۹ درصد)، گفتگو با آشنایان و دوستان (با فراوانی ۱۶.۶ درصد) از جمله مواردی است که افراد برای آرامش روحی خود استفاده می‌کنند. همچنین ۱۶.۲ درصد افراد پاسخگو نیز اعلام کرده‌اند که در شرایط کنونی مضطرب نیستند.

منبع:شفقنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا فعالیت در شبکه های اجتماعی تحصیلات دانشگاهی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات اعضای خانواده گروه های سنی اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سبا باشگاه خبرنگاران جوان ید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اشاره به تعطیلی روزهای هفته گفت: جزئیات لایحه به این صورت بود که به جز روز جمعه یک روز دیگر نیز باید تعطیل باشد. در کمیسیون اجتماعی مجلس نظرات مختلف بر سر تعطیلی پنجشنبه و یا شنبه وجود داشت. با توجه به اینکه عملا در تهران پنجشنبه‌ها تعطیل است نظر دولت بر تعطیل شدن پنجشنبه‌ها بود و بیشترین ارتباط هم با دنیا از طریق تهران است. همه وزارت خانه‌ها منتظر نظر مجلس هستند، اما دولت هم نظر رسمی خود را اعلام کرده است.

وی ادامه داد: دولت تا الان ۴۴ ساعت کاری را مبنا قرار داده بود، اما بعد پیشنهاد ساعت کاری دو ساعت و نیم را داد و بعد هم مجلس این ساعت را ۴۰ ساعت اعلام کرد که دولت هم با آن موافق است و حقوق افراد هم تغییری نخواهد کرد. اگر بخش خصوصی بخواهد اقدام خاصی انجام دهد مربوط به وزارت کار است.

حسینی افزود: در دولت دهم بحث‌هایی مطرح شد مبنی بر اینکه تعطیلی ما از همه جا بیشتر است، اما بعد از بررسی دیدیم که چنین موضوعی صحت ندارد و تازه اگر تعطیلی ما در هفته دوروز باشد تازه میتوان گفت که با برخی از کشورها یکی هستیم. حتی ساعات کاری ما نسبت به برخی ازکشورها بیشتر است. مردم علاوه بر کار زندگی خود را نیز دارند مخصوصا ما که تاکید بر ارتباط با خانواده داریم این تعطیلات کمک کننده است. حتی در دوران کرونا که ساعات کاری کم بود گاهی بازدهی بیشتری داشتیم.

کد خبر 847165 برچسب‌ها حقوق و دستمزد خبر مهم

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • انگلیس؛ شمار مرگ افراد ناشی از مصرف الکل به بالاترین میزان رسید
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • فقط ۳ درصد از پسماند‌های خانگی تفکیک می‌شوند