Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محققان سامانه سلامت مونت فیوره (Montefiore) و کالج پزشکی "آلبرت اینشتین" ممکن است یک راز را پیرامون بیماری مرموز و همه گیر کروناویروس جدید حل کرده باشند؛ اینکه چرا مردان آلوده به این ویروس به طور کلی علائم شدیدتری را نشان می‌دهند و بیشتر از زنان بر اثر بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست می‌دهند؟

به گزارش خرداد از  ایسنا و به نقل از مدیکال اکسپرس، دانشمندان با همکاری بیمارستان بیماری‌های عفونی "کاستوربا"در بمبئی هند، برای اولین بار نشان دادند که مردان کروناویروس را آهسته‌تر از زنان از بدن خود می‌زدایند و یک توضیح احتمالی نیز پیدا کردند؛ اینکه بدن مردان یک مخزن بالقوه برای ذخیره کروناویروس دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه آن‌ها امروز در وب سایت MedRxiv منتشر شده است تا این تحقیقات قبل از انجام فرآیند معمول بررسی، به سرعت در دسترس جامعه علمی قرار گیرد. این وب سایت به طور گسترده‌ای برای به اشتراک گذاری سریع اطلاعات در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ استفاده شده است.

"آدیتی شستری" استادیار پزشکی در کالج اینشتین، انکولوژیست بالینی در مرکز مراقبت از سرطان مونت فیوره و سرپرست این مطالعه می‌گوید: مطالعات روی کووید-۱۹ در سراسر جهان به طور مداوم شیوع و شدت بیشتری از این بیماری در مردان را نشان داده است. مطالعه مشترک ما نشان داد که مردان در پاک کردن عفونت کروناویروس از بدن خود با مشکلات بیشتری مواجه هستند که می‌تواند دلیل علائم شدیدتر در مردان و بیشتر قربانی گرفتن از آنان را توضیح دهد.

تجزیه و تحلیل ویروس زدایی شامل ۶۸ نفر (۴۸ مرد و ۲۰ زن) با علائم کووید-۱۹ بود که در بیمارستان کاستوربا در بمبئی مورد معاینه قرار گرفتند.

پس از انجام آزمایشات اولیه نمونه‌گیری از بینی که نشان دهنده عفونت فعال بود، این افراد چندین بار به طور سریالی مورد آزمایش قرار گرفتند تا آزمایش آن‌ها منفی شود.

این کار نشان دهنده زمان لازم برای پاکسازی کروناویروس بود و مشخص شد که زنان این ویروس را به طور قابل توجهی زودتر از مردان از بدن خود پاک می‌کنند. یعنی زنان به طور متوسط در چهار روز و در مقابل، مردان به شش روز زمان برای پاکسازی این ویروس از بدن خود احتیاج داشتند.

در مرحله بعد، سه خانواده هندی شناسایی شدند که در آنها، آزمایش زنان و مردان مثبت بود. مجدداً، زنان مبتلا در هر سه خانواده، کروناویروس را زودتر از اعضای مرد این خانواده‌ها از بدن خود راندند.

چرا مردان در از بین بردن عفونت خود مشکل دارند؟

اما چرا مردان در از بین بردن عفونت خود مشکل دارند؟ محققان با جستجو برای یک توضیح مولکولی، بر چگونگی وقوع عفونت کروناویروس تمرکز کردند. کروناویروس جدید برای آلوده کردن سلول‌ها، ابتدا باید روی پروتئین‌های موسوم به گیرنده‌های ACE ۲ بچسبد که مانند آنتن‌های ریز از سطح سلول‌ها بیرون زده‌اند. سلول‌هایی که مقدار فراوانی از ACE ۲ را در سطح خود نشان می‌دهند، از نظر تئوری حساس‌ترین سلول‌ها به عفونت هستند.

محققان با سه پایگاه داده مستقل، اطلاعات در مورد بیان ACE ۲ در بافت‌های مختلف را بررسی کردند و دریافتند که بیضه به همراه ریه‌ها و کلیه‌ها در بین نواحی بدن دارای بالاترین بیان ACE ۲ هستند. در مقابل، ACE ۲ را نمی‌توان در بافت تخمدان‌ها دید.

دکتر "شستری" تأکید می‌کند که توانایی کروناویروس جدید در عفونت و تکثیر در بافت بیضه باید تأیید شود، اما می‌گوید این باعث تعجب او نمی‌شود. یک مطالعه جدید در چین، میزان و نسبت هورمون‌های جنسی را در بیماران مرد مبتلا به کووید-۱۹ و مردان سالم در همان سن مقایسه کرده است. نتایج نشان داد که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ دارای اختلال عملکرد بیضه هستند و شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد بیضه‌ها هنگام ابتلا به کووید-۱۹ به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

"شستری" اظهار داشت که چنین عارضه‌ای می‌تواند پیامد‌های مهم پزشکی و بهداشت عمومی داشته باشد و شایسته است که توسط آزمایشات بالینی مورد بررسی قرار گیرد.

برچسب ها: کرونا ، کروناویروس ، مردان ، قوای جنسی

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا کروناویروس مردان قوای جنسی بدن خود کووید ۱۹ سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم

چند روزی است که عطر خوش گل‌های محمدی در بیشتر نقاط استان خراسان جنوبی به مشام می‌رسد؛ عطر گل‌های خوش بویی که  از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اردیبهشت ماه که فرا می‌رسد در برخی از استان‌های کویری چون خراسان‌جنوبی عطر و بوی گل محمدی بسیاری از روستاها و باغات را فرا می‌گیرد و زنان و مردان روستایی در سحرگان وارد مزارع خود شده و صبحشان را با برداشت این گل خوشبو آغاز می‌کنند.

شاید در ذهن بسیاری از ما برداشت گل محمدی برابر با تولید گلاب آن هم به روش سنتی باشد ولی امروزه می‌توان با تولید عطر، فروش به صورت غنچه و ... از تولید گل محمدی به درآمدزایی رسید که البته نیاز به آموزش دارد.

نیاز آبی کم، قابلیت کشت نیمه دیم، سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی از فواید کشت گل محمدی در خراسان جنوبی است. 

.

مهدی جعفری در این باره گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از 439 هکتار از اراضی استان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود 786 تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با 215 هکتار، قاین 53 هکتارو زیرکوه 50 هکتار است. 

وی افزود: 50 درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

جعفری گفت: 352 بهره‌بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت کار برداشت محصول را آغاز کرده و این کار تا نیمه خرداد ادامه دارد. 

انتهای پیام/ 254

دیگر خبرها

  • مردان متولد این ماه‌ها به سختی عاشق می‌شوند!
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته تجارت جنسی در طرح نور
  • پلیس انگلیس دو نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرد
  • اخترفیزیکدانان معمای ویژگی قلبی شکل در سطح پلوتو را حل کردند
  • معمای یک سیل مرموز در دبی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟