Web Analytics Made Easy - Statcounter

انصاری گفت: در روزهای آتی مرحله دوم رزمایش مقابله با ویروس کرونا توسط سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و بسیج آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «جهانگیر انصاری» پیش از ظهر امروز (۲ اردیبهشت) در برنامه زنده تلویزیونی شبکه استانی دنا با گرامی داشت دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: زمانی که انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به رهبری امام خمینی(ره) پیروز شد نیروهای مسلح که ارتش، ژاندارمری و شهربانی بوده و دست نشانده و وابسته آمریکا و استکبار و هم پیمانشان بودند از هم پاشیدند و برخی‌ها از فرمانده‌هان یا فرار کردند یا معدوم شدند، برخی بازنشسته شدند و برخی هم به زندان رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بعد از انقلاب، آمریکایی‌ها به دنبال اختلاف میان قومیت‌ها بودند و با تشکیل گروهک‌های تروریستی در داخل کشور خواص را ترور کردند که امام در دوم اردیبهشت دستور دادند نیرویی به‌نام سپاه  تشکیل و  حفظ انقلاب و دستاوردهای آن را بر عهده داشته باشد.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها بعد از این همه خباثت و اختلافات قومی و ایجاد گروهک‌های تروریستی وقتی مقاومت مردم و عهدی که با امام بستند را دیدند جنگ هشت ساله را راه‌اندازی کردند و در این زمانی که ما درگیر مشکلات داخلی بودیم حزب بعث بخش عظیمی از خاک کشور را غصب کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای ماموریت حفظ انقلاب و دستاوردهای آن، عمیق بخشی داخلی، کمک به مستمندان و محرومین و سازماندهی بسیج ۱۰ میلیونی هم امنیت داخلی را بر عهده داشت و هم اینکه در دفاع از مرزها و امنیت کشور به سمت دفاع از مرزها رفت که اقدامات سپاه و بسیج در جنگ هشت ساله بر کسی پوشیده نیست.

این مسئول در ادامه سخنان خود به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سپاه صرفا یک نیروی نظامی  نیست گفت: سپاه متناسب با تهدیداتی که انقلاب و نظام را تهدید کند تشکیل شده و زمینه‌ای که تهدیدی برای نظام و انقلاب و کشور باشد باید آماده دفاع شود.

انصاری با بیان اینکه بعد از جنگ سپاه وارد عرصه سازندگی شد، گفت: یکی دیگر از ماموریت‌های سپاه کمک به محرومین در اقصی نقاط ایران اسلامی است و هر جایی که نیاز به حضور خدمتگزاران مردم در سپاه بود ورود کردند که قرارگاه خاتم‌الانبیاء در این راستا طرح‌ها و پروژه‌های مهمی در دست احداث دارد.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به این سوال که سپاه در همه ماموریت‌ها و شرایط سخت حضور دارد، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رحم سختی‌ها بزرگ شده. سپاه از همان اوایل انقلاب تاکنون در تمام سختی‌هایی که برای نظام در عرصه دفاع، سازندگی، محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی و ناامنی بوده ورود پیدا کرده و افتخار دارد که فرزند  و خادم این ملت است.

وی به بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی در خصوص سپاه اشاره کرد و افزود: “امام راحل فرمودند کاش من یک پاسدار بودم، من هیچ‌گاه از سپاه نظرم بر نمی‌گردد و از سپاه راضی هستم.” ما در مجموعه سپاه باید قدردان اعتماد امام و مقام معظم رهبری باشیم و از این رسالت سنگین به خوبی مواظبت و مراقبت کنیم.

وی با بیان اینکه فرزندان ایران اسلامی در سپاه سینه خود را آماج گلوله‌های دشمن قرار می‌دهند تا مردمی که مستحق تکریم هستند در امنیت و آسایش باشند، گفت: بعد از شیوع بیماری کرونا بلافاصله قرارگاه زیستی در سپاه فتح تشکیل شد و بسیج جامعه پزشکی ما به کمک پیش‌قراولان مبارزه با این ویروس یعنی پزشکان و کادر درمانی رفتند و بعد از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به افراد آسیب‌دیده از کرونا در آستانه ماه مبارک رمضان بلافاصله قرارگاه کمک‌های مومنانه تشکیل شد.

این مسئول ادامه داد: همین همراهی و همدلی و روحیه خدمتگزاری سپاه با مردم و ورود به همه عرصه‌ها است که مردم می‌گویند سپاه را دوست دارند و وقتی سربازی به‌نام حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید میلیون‌ها ایرانی اعلام می‌کنند ما حاج قاسم سلیمانی هستیم که حضور آنها در مراسم تشییع حاج قاسم رای به مقبولیت نظام و انقلاب است.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوالی مبنی بر ورود سپاه فتح استان به پروژه‌های مختلف گفت: بزرگترین و مهم ترین پروژه، جاده ملی پاتاوه به دهدشت است که به گفته فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء مجری این طرح، نیمه نخست سال ۹۹ افتتاح می‌ شود.

وی ادامه داد: ساخت ۶۵۰ باب منزل مددجویی توسط قرارگاه محرومیت‌ زدایی سپاه با اعتبار بیش از ۳۰ میلیارد تومان، احداث پروژه‌های آبرسانی، احداث و مرمت مدارس، ساخت پل، طرح‌های برق‌رسانی، احداث و مرمت جاده روستایی و …. از دیگر حوزه‌هایی است که سپاه ورود کرده است.

انصاری ادامه داد: علاوه بر این اقدامات طرح‌های ادارات و سازمان‌هایی که اعتبار کافی ندارند یا هزینه پیمانکار بالا است سپاه بدون هیچ دستمزدی و با کیفیت بالا انجام می‌دهد که اقدامات گروه‌های جهادی در این زمینه را شاهد هستیم یا اینکه جامعه پزشکی سپاه در محرومترین مناطق بیمارستان صحرایی با انواع تخصص‌ها  برپا و به مردم خدمات ارائه می‌کنند.

انصاری در پایان سخنان خود در بخش اول به ماموریت تشکیل بسیج  ۱۰ میلیونی توسط سپاه اشاره کرد و یادآور شد: کارنامه سپاه در دفاع از انقلاب و آزادسازی کشور و جنگ هشت ساله کارنامه زرین و درخشانی است. روزی که به جنگ رفتم بسیجی بودم و روزی که مجروح شدم هم بسیجی بودم. بسیج گره‌گشای گره‌های سختی است که کسی قادر به باز کردن آن نیست این شجره طیبه در عرصه دفاع، پزشکی، عرصه‌های علمی و …. حضور داشته و نقش‌آفرینی کرده است. بسیج یادگار امام است و افتخار می‌کنیم فرزند این ملت هستیم.

این مسئول به بخشی از اقدامات سپاه فتح در مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: با شیوع این ویروس همه ظرفیت‌ها برای مقابله به کمک آمدند و خیابان‌ها، معابر و مکان‌های پر تجمع توسط تیپ ۴۸ فتح، شهرداری و یگان نیروی انتظامی ضدعفونی شدند.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علاوه بر این توزیع بسته‌ های بهداشتی و معیشتی در دستور کار قرار گرفت و افزون بر ۱۵ هزار بسته توزیع شد که اقدام ارزشمندی است.

وی بیان کرد: در تولید ماسک از ظرفیت بسیج استفاده شد و ۵۷۰ هزار ماسک در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد که ۴۸۰ هزار ماسک در اختیار مردم قرار گرفت و ۹۰ هزار ماسک دیگر آماده توزیع داریم.

این مسئول از تولید دستکش خبر داد و گفت: ۳۰ هزار جفت دستکش تولید و توزیع شد،ضمن اینکه سپاه به کمک دانشگاه آمد و علاوه بر اینکه معاونت بهداشتی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج سازندگی، بسیج اقشار و پایگاه‌ها و حوزه‌ها پای کار هستند، پادگان آموزشی امام جعفر(ع) و خوابگاه‌ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و در حال استفاده از این ظرفیت‌ها هستند.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرارگاه محرومیت زدایی ضدعفونی تولید ماسک ویروس کرونا ماسک سپاه فتح کرونا جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی هزار ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۳۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلبِ نبردِ نرم

سپاه پاسداران به فراخور زمانه و تهدیداتی که در هر دوره‌ای مطرح بوده، پا به رکاب ولایت برای مردم شمشیر به‌دست گرفته و امروز که یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تهدیدکننده جمهوری اسلامی بنا به اذعان رهبر انقلاب شبیخون و تهاجم فرهنگی است، نقش‌آفرینی این نهاد مقدس در این عرصه بیش از هر زمان قابل توجه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سپاه پاسداران در طول حیات ۴۵ ساله خود دلیرمردان و رشادت‌های فراوانی را به خود دیده است؛ مردانی که نه فقط در میدان جنگ نظامی، بلکه هر جایی که نیاز بوده است دل به میدان خطر زده‌اند و حماسه آفریده‌اند؛ حاج قاسم نماد سپاه حضرت روح‌الله در زمانه ما بود و البته این نهاد انقلابی سرداران محبوب کم ندارد، به گفته حاج قاسم «در میان سپاه، هزاران اولیای خاص خدا قرار دارد که ما آن‌ها را نمی‌شناسیم.»

سپاه نهادی که از دل حوادث انقلاب در اواخر دهه ۵۰ تا سخت‌ترین روزهای جنگ، ترور و تحریم در قرن جدید، پشتوانه امن دفاعی و نظامی کشور بوده و قواره آن عظیم‌تر از یک سازمان معمولی است، سپاهی که در مواقع بحرانی و بلایای طبیعی هم در کنار مردم بوده است و شاید نزدیک‌ترین خاطره جمعی ما سیل سال ۹۸ در خوزستان باشد که حاج قاسم چگونه همچون پروانه به دور سیل‌زدگان چرخید؛ در واقع باید گفت که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فراخور زمانه و تهدیداتی که در هر دوره‌ای مطرح بوده، پا به رکاب ولایت برای مردم شمشیر به‌دست گرفته و امروز که یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تهدیدکننده جمهوری اسلامی بنا به اذعان رهبر انقلاب شبیخون فرهنگی، تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی است، نقش‌آفرینی این نهاد مقدس در این عرصه بیش از هر زمان دیگری قابل توجه است، چرا که سرمایه‌گذاری نظام سلطه در مسیر مبانی دینی و فرهنگی جامعه است و در این مسیر باید گفت که دشمنان نظام اسلامی با ضربه‌های سختی که از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میدان مبارزه سخت خوردند، به جنگ نرم روی آورده‌اند، غافل از اینکه همان مردانی که در میدان جنگ سخت ایستادند، در این مسیر نیز بیش از پیش مقاومت داشتند و دارند.

فرهنگ هوا است

رهبر معظم انقلاب نیز در برهه‌های زمانی مختلف بر نقش‌آفرینی فرهنگی بسیج و سپاه تاکید داشتند و یکی از مهم‌ترین این تأکیدات، در اردیبهشت ۱۳۹۲ در دیدار جمعی از مسئولان فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که بیان کردند: «حقیقتاً نگرانی بنده در طول سال‌های متمادی بیش از نگرانی اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، نگرانی فرهنگی بود. علت هم برای شماها واضح است؛ البته برای خیلی‌ها واضح نیست، اما شماها که خودتان اهل فرهنگید، می‌دانید که فرهنگ هوا است؛ اگر این هوا سالم بود، یک بدن مستعد با تنفس آن، انرژی می‌گیرد. اگر هوا مسموم بود، آدم‌های سالم هم صرفاً تنفس در این هوا بکنند مریض می‌شوند، ناتوان می‌شوند، معلول می‌شوند. فرهنگ یک چنین حالتی دارد. این نگرانی، یک نگرانی بجایی بود؛ نگرانی از روی آشنایی و آگاهی به واقعیت‌های جامعه بود؛ توهّمات نبود. آن چیزی که من در مجموع احساس کردم در این سال‌های متمادی این است که این ناهنجاری‌های فرهنگی که در گفتار و در آثار فرهنگی و در رفتار و از قبیل این‌ها مشاهده می‌شود، نه اینکه بخواهیم بگوییم همه این‌ها را دشمن‌ها دارند ترتیب می‌دهند و تزریق می‌کنند -این را نمی‌شود گفت- ناهنجاری‌ها [یی است که] پشت آن یک برنامه وجود دارد؛ انسان این را احساس می‌کند. حالا گاهی هست که فرض بفرمائید در یک جمع آدم بی‌خیال و مست و مثلاً فلان که کارهای عجیب و غریبی انجام می‌گیرد، نمی‌شود گفت که این حرکتی که این آدم ناباب یا مست یا بی‌خیال انجام داد، این را قبلاً به او دستور دادند؛ مثل یک هنرپیشه که می‌گویند این کار را بکن، انجام بده؛ نه، لکن گاهی اوقات پشت صحنه یک نفر، دو نفر نشستند، این حرکات را رصد می‌کنند و آنجایی که باید تشدید کرد، تشدید می‌کنند؛ آنجایی که باید تضعیف کرد، تضعیف می‌کنند؛ آنجایی که باید با هم جفت‌وجور کرد، جفت‌وجور می‌کنند. یک برنامه‌ریزی انسان احساس می‌کند پشت این حوادث فرهنگی و آفت‌های فرهنگی که در طول این زمان‌ها سر راه ما پیدا شد.»

در عرصه فرهنگی همچون عرصه نظامی باید حضور داشت و حرکت کرد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با بسیجیان در آذر ۱۳۹۸ نیز بیان کردند: «البته بسیج دو جلوه دارد؛ این حتماً مورد توجه باشد. یک جلوه، جلوه‌ِ مجاهدت در عرصه دفاع سخت است؛ همان که برای خاطر آن شما آموزش نظامی می‌بینید. در دوران هشت سال دفاع مقدّس، معجزه حضور بسیج خودش را نشان داد؛ دلگرمی مجموعه‌های نظامی ما به حضور بسیجی‌ها بود در میدان نبرد و بعد از آن هم در موارد گوناگون در کشور هر حادثه‌ای پیش آمده، بسیج در میدان دفاع سخت و دفاع نظامی حضور داشته. همچنین در عرصه دفاع نرم، جنگ نرم که اینجا هم همین جور است. در عرصه جنگ نرم، یعنی عرصه علم، عرصه خدمت‌رسانی، عرصه سازندگی، عرصه تبلیغات دینی، عرصه فرهنگی هم بسیج مثل عرصه نظامی حضور دارد و باید حضور داشته باشد و باید تلاش کند و حرکت کند.»

مجموعه سپاه و بسیج در وادی فرهنگ و هنر اقدامات آشکاری کرده است

ایشان همچنین در دیدار مجمع عالی فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸ با اشاره به نقش‌آفرینی‌های سپاه پاسداران در عرصه‌های مختلف تاکید کردند: «یک سرفصل دیگر ورود در وادی فرهنگ و اندیشه و هنر است که در این زمینه، مجموعه سپاه و بسیج کارهای نمایانی کردند؛ یعنی آن کسانی که سرشان در وادی فرهنگ و هنر و ادبیات و شعر و بقیه شاخه‌های هنری است، احساس می‌کنند که کأنّه یک موجود جدیدی در عالم هنر دارد متولد می‌شود یا متولد شده، یک حادثه جدید است، کار برجسته‌ای است؛ [این] ربطی هم به مسائل سوق‌الجیشی و مسائل نظامی و مانند اینها ندارد. این هم یک عرصه است.»

مقام معظم رهبری ادامه دادند: «یک سرفصل دیگر که به نظر ما از همه این‌ها مهم‌تر است، تلاش برای حفظ معنویت است که در سپاه وجود دارد؛ این مسئله معنویت خیلی مهم است -که من حالا بعداً هم ممکن است [مطالبی در مورد آن] عرض کنم- و مثل یک باران رحمتی است که بر یک بوستان متنوعی ببارد؛ هم حیات‌بخش بوستان است، هم طراوت‌بخش و جلوه‌بخش بوستان است. وقتی باران می‌بارد، صرفاً این نیست که زندگی می‌دهد به بخش‌های مختلف این بوستان، بلکه به آن زیبایی هم می‌دهد، جلوه هم می‌دهد، طراوت هم می‌دهد، آن را در چشم‌ها عزیز هم می‌کند؛ بارانِ معنویت این [جور] است… توکل، توسل، معنویت، دعا را از دست ندهید؛ اُنس با قرآن را از دست ندهید؛ اُنس با اهل بیت و عترت را از دست ندهید؛ اجتناب از گناه را فراموش نکنید. جزو بیشترین توصیه‌ها یا شاید بشود گفت در رأس توصیه‌های کسانی که ما برای کلمه‌کلمه حرف‌های آن‌ها خیلی اعتبار قائل بودیم، اجتناب از گناه بود؛ اساس کار، این‌ها است. هم در خودتان، هم در خانواده‌تان، هم در فرزندانتان و همه متعلقین به خودتان، این‌ها را نهادینه کنید…»

به گزارش ایمنا، این بیانات رهبر انقلاب و ابراز نگرانی ایشان در موضوع فرهنگ در جمع پاسداران نکته‌ای حائز اهمیت است، چرا که همانگونه که در ابتدا مطرح شد نقش پاسداران در زمان تهدیدات بیش از هر زمان دیگری معنا پیدا می‌کند و امروز که موضوع فرهنگ، از اساسی‌ترین موارد مطرح در جامعه است، بنا بر اذعان رهبر انقلاب اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این حیطه غیرقابل انکار و چشم‌پوشی است.

کد خبر 746490

دیگر خبرها

  • توزیع پنل‌های خورشیدی میان عشایر برای حفظ جنگل‌ها ضروری است
  • آغاز مرحله جدید طرح یسنا در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۲۰۰ پنل خورشیدی بین عشایر کهگیلویه و بویراحمد توزیع می‌شود
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • رزمایش توزیع جهیزیه در میبد
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران
  • قلبِ نبردِ نرم
  • سپاه ‌آماده مقابله با هرگونه تهدیدات دشمن است