Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@23:08:40 GMT

محدوده مناطق نمونه گردشگری ملایر تعیین شد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۴۰۸۳

محدوده مناطق نمونه گردشگری ملایر تعیین شد

ابراهیم جلیلی روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: تعیین محدوده مناطق گردشگری این شهرستان، جذب سرمایه‌گذار را آسان و روند اجرایی اقدامات اجرایی را سرعت می‌بخشد.

وی تاکید کرد: هر کدام از مناطق نمونه گردشگری ملایر دارای ظرفیت‌های ویژه گردشگری هستند که تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید در آماده‌سازی زیرساخت‌ها به میراث فرهنگی کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر ادامه داد: در این راستا با توجه به اهمیت توسعه گردشگری در استان، معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی همدان، کارشناسان حوزه سرمایه‌گذاری، اداره منابع طبیعی، محیط‌زیست، فرمانداری، شهرداری‌های ملایر و سامن و مشاور به‌منظور تعیین حریم املاک قابل‌واگذاری به سرمایه‌گذار از مناطق نمونه گردشگری این شهر بازدید و اقدامات لازم انجام شد.

جلیلی افزود: ملایر با دارا بودن ۲ آیتم جمعیتی و محور گردشگری در استان و همچنین ۲ برند جهانی انگور و مبلمان منبت، ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد که با تعیین محدوده این مناطق نمونه گردشگری، به جد دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم.

وی با اشاره به شناسایی مناطق نمونه گردشگری توسط کارشناسان و انجام کارهای امکان‌سنجی تاکید کرد: در این زمینه دولت باید تاسیسات گردشگری و زیرساخت‌های لازم را در این مناطق مهیا کند تا بتوان به سرمایه‌گذار بخش خصوصی واگذار کرد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه از سال‌ها پیش این مناطق نمونه گردشگری امکان‌سنجی و مصوبه هیات وزیران را اخذ کرده است گفت: بدون شک با تعیین محدوده این مناطق برای واگذاری به سرمایه‌گذار، اختلاف دستگاه‌های اجرایی با میراث فرهنکی از بین می‌رود.

جلیلی با اشاره به موقعیت ویژه گردشگری منطقه لشگردر بیان کرد: اداره حفاظت محیط زیست ملایر محدوده تفرج‌گاهی منطقه حفاظت شده لشگردَر را مشخص و معرفی کرده است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران می‌توانند بدون هیچگونه معارضی در این مناطق سرمایه‌گذاری کنند افزود: سد کلان نیز یکی از مناطق ویژه گردشگری ملایر است که محدوده آن مشخص و قابلیت واگذاری دارد.

رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر اظهار داشت: در این رابطه یک طرح گردشگری برای منطقه سد کلان تعیین و ۱۹ هکتار شناسایی شد که ۱۵ هکتار از این میزان به سرمایه‌گذار طرح واگذار شده است.

جلیلی با اشاره به تشکیل کمپ در مناطق گردشگری نوشیجان و مصلی سامن گفت: محدوده تالاب آق‌گل هنوز تعیین محدوده نشده و در صدد انجام آن هستیم.

وی منطقه حفاظت شده لشگردر و سد کلان را دارای موقعیت خوبی برای سرمایه‌گذاری دانست و ادامه داد: مجموعه تفریحی بام ملایر نیز ظرفیت خوبی برای گردشگری است که یک پردیس گردشگری برای این منطقه توسط مشاور میراث فرهنگی مشخص شد.

جلیلی یادآور شد: طبق تاکید فرماندار ویژه ملایر، گردشگری یکی از اولویت‌های مهم این شهرستان است که باید ملایر از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شود.

شهرستان ملایر دارای پنج منطقه نمونه گردشگری سد کلان، لشگردر، ارگ باستانی نوشیجان، تالاب آق‌گل و مصلی سامن است. 

برچسب‌ها همدان ملایر وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی جهانگردی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان ملایر وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی جهانگردی همدان ملایر وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی جهانگردی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذار گردشگری ملایر نمونه گردشگری تعیین محدوده سرمایه گذاری میراث فرهنگی سد کلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینیه تکیه تاریخی مسجد یری پایین شهر زنجان مرمت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید صفوی در جلسه هماهنگی بیشتر و اولویت‌بندی مرمت بنای حسینیه تکیه مسجد یری پایین متناسب با اعتبار بنا و با حضور اعضای هیئت امنای مسجد یری پایین، معاون میراث‌فرهنگی، مسئول دفتر فنی و کارشناسان در اتاق جلسه اداره‌کل تشکیل شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی استان زنجان افزود: مرمت تکیه یکی از ضرورت‌های و اولویت‌ها در حوزه میراث فرهنگی محسوب می‌شود. عملیات سامان‌دهی و مرمت در قالب پروژه مشارکتی با همکاری هیأت امنای تکیه مسجد یری پایین و نظارت کارشناسان مرمت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تا چند روز دیگر آغاز خواهد شد.

صفوی ادامه داد: آواربرداری سقف، بام سازی، تعویض تیرهای چوبی پوسیده، دوخت و دوز ترک‌های عمیق و نیمه عمیق، برچیدن‌اندود نمای ورودی اصلی و اجرای ارسی در بنا انجام خواهد شد. سال گذشته بخش مهمی از شبستان مسجد یری پایین با مشارکت اداره کل و اعضای هیئت امنای مسجد مرمت شد که هم اکنون نمازگزاران مراسم خود را در این مسجد آغاز کرده اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری وصنایع‌دستی استان زنجان گفت: این تکیه در اختیار هیأت امناست و هرگونه دخل و تصرف و مرمت و تعمیر در آثار ثبت‌شده استان با نظارت و هماهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت خواهد گرفت.

صفوی افزود: اعتباری برای مرمت این بنای تاریخی تخصیص یافته شده که برای مرمت تکیه و پایگاه انجام شده است و هیئت امنا هم به جذب‌مشارکت مردمی و تهیه مصالح اقدام خواهند کرد تا روند مرمت تسریع یابد.

مسجد یری پایین در قسمت جنوبی زنجان و در یکی از مراکز محله قدیمی این شهر واقع شده که شامل مسجد، آب انبار، تکیه و ساباط است و در فهرست آثار تاریخی زنجان به ثبت رسیده است.

کد خبر 6080129

دیگر خبرها

  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • بازدید رایگان از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها
  • شناسه دار شدن بیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • شناسه دار شدنبیش از ۳ هزار هنرمند زرندی در سامانه وزارت میراث فرهنگی
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه
  • ۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند
  • ۱۸میلیارد تومان صرف مرمت بناهای تاریخی کردستان شد
  • حسینیه تکیه تاریخی مسجد یری پایین شهر زنجان مرمت می‌شود
  • کشف بیش از ۳۰ شی عتیقه از قاچاقچیان در رودبار
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی