Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان البرز از تشکیل قرار گاه صیانت از اراضی ملی، کشاورزی و زراعی خبر داد و گفت: در راستای فعالیت های این قرارگاه 100 هکتار زمین رفع تصرف شد و دو باند زمین خواری شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، از تشکیل قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر اراضی ملی خبر داد و گفت: شرایط خاص استان البرز مستعد سو استفاء عده ای قلیلی از اراضی ملی بوده است و از جهت ما مقابله با تغییر اراضی ملی و کشاورزی را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه قوه قضاییه در دوره جدید به حفظ و احیای بیت المال توجه ویژه ای دارد، افزود: در تمامی حوزه‌های قضاییه استان البرز و در سطح شهرستان‌ها تعدادی از احکام قطعی دادگاهی در رابطه با موارد مذکور به همراه تبصره دو ماده 10 قانون اجرایی خواهند شد.

فاضلی هریکندی ادامه داد: تا کنون 100 هکتار از اراضی ملی، طبیعی، باغی و زراعی با حضور رئوسای دادگستری‌ها، قضات مربوطه و دستگاه‌های ذیربط اعمال قانون انجام شده که ارزش ریالی اراضی رفع تصرف  شده بالغ بر دو هزار و 500 میلیارد تومان بوده است.

وی یادآور شد: اقدامات قرارگاه صیانت در استان ادامه خواهد داشت و اقدامات متعددی از طریق دادگستری‌های استان انجام می‌شود.

هریکندی اضافه کرد: در هرشرایطی که مشاهده شود ساخت و ساز غیرمجاز در حال انجام است به صورت قطعی جلوگیری انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: تخریب سازه غیر مجاز به نوعی اتلاف سرمایه عمومی قلمداد می‌شود از این جهت انتظار داریم نهادهای مربوطه نظارت دقیق و جدی داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان البرز یادآور شد: باندهای در پشت پرده فعالیت دارند که با خرید زمین‌های کشاورزی با قیمت اندک و خورد کردن اراضی و تفکیک آن با قیمت‌های گزاف فعالیت دارند و زمین‌ها را به صورت آماده به مردم می فروشند.

فالضی هریکندی با اشاره به اینکه چند نفر در این ررابطه دستگیر شدند، ادامه داد: دو باند تشکیلاتی و شبکه ای که در شهرستان ساوجبلاغ نسبت به تغییر کاربری اقدام کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی بیان کرد: در دوره جدید مدیریت قوه قضاییه ثابت شده است که برخورد با فساد بدون ملاحظه ای انجام خواهد شد و بدون در نظر گرفتن شغل و اصل و نصب فرد متخلف مقابله و برخورد جدی انجام خواهد شد، در واقع قانون برای هر شخص حقیقی و حقوققی اجرایی می‌شود.

رئیس کل دادگستری اظهار کرد: تشکیل این قرارگاه سعی دارد پیشگیری کند از ساخت و سازهای این چنینی و نقش دادگستری در بحث ساخت و ساز و حفاظت از منابع طبیعی در حوزه نظارت است در حالی که ما نیز معتقدیم مقابله باید از همان ابتدای کار انجام شود تا علاوه بر اتلاف سرمایه عمومی به اراضی کشاورزی آسیب وارد نشود و چهره شهر مخدوش نشود.

هریکندی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری در داخل قوه قضاییه و خارج مجموعه مدنظر دستگاه قشایی است و بارها مورد تأکید قرار گرفته که مواردی هم پیگیری شده و اقدامات اجرایی شده اند.

به گفته وی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری به منزله تکمیل حمایت از تولید و رونق اقتصادی است که تحقق شعار سال را به دنبال دارد.

 انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی استان البرز قوه قضاییه زمین رئیس کل دادگستری استان البرز اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی زیرپوشش شبکه آبیاری است

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: از منابع صندوق توسعه ملی ۱۵ هزار میلیارد ریال برای اجرای ۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی طرح آبیاری تحت فشار اختصاص یافته که مراحل اجرایی آن تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: ۵۰ درصد اراضی کشاورزی استان در حوضه دریاچه ارومیه و مابقی هم خارج از حوضه و رودخانه ارس قرار گرفته که زیرپوشش شبکه آبیاری قرار خواهند گرفت.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی بیان کرد: طبق طرح شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور که مصوبه دولت در سال ۱۳۹۳ است، باید در مجموع در ۴۰۲ هزار هکتار از اراضی کل کشور انجام شود و این طرح در استان در زمینی به مساحت ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح ایجاد اشتغال و استقرار کشاورزان در منطقه است، افزود: جلوگیری از مهاجرت، تثبیت جمعیت و حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش بهره‌وری و توسعه پایدار از دیگر اهداف این طرح به شمار می‌رود.

شهبازی گفت: افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی، ایجاد زیرساخت برای تأسیس گلخانه‌ها، ایجاد نظام بهره برداری مناسب و پایدار و در نهایت امنیت غذایی کشور از دیگر اهداف این طرح است.

وی یادآور شد: در راستای استفاده مناسب و بهینه از منابع آبی کشور تجهیز کردن اراضی کشاورزی به سامانه‌های نوین آبیاری به عنوان راهکاری موثر و کارآمد برای صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی و افزایش بهره‌وری در دستور کار وزارت جهادکشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۵۰ هکتار اراضی‌ملی در بوکان از متصرفان بازپس گرفته شد
  • رفع تصرف ۵۰ هکتار از اراضی ملی در بوکان
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی کرمانشاه
  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • ۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی زیرپوشش شبکه آبیاری است
  • رفع تصرف ۳ هکتار از اراضی ملی در اشنویه 
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • آزادسازی ۳ هکتار از اراضی ملی ساری