Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی بهداشت گفت:فعالیت‌های حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها متناسب با شرایط اجرایی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)،  سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همراه سید عابدین حسینی آهنگری مشاور، حسن زائری‌لطف مدیر کل فرهنگی، رحمان خدابنده‌لو مدیرکل دانشجوی، بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با حضور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تلاش‌های بی وقفه علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران تقدیر و تشکر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ابراز امیدواری کرد با تدابیر اتخاذ شده و همراهی مردم هرچه سریعتر از بحران کرونا عبور کنیم. در حاشیه این دیدار معاون وزیر بهداشت از دستور وزیر بهداشت جهت پیگیری روند ایجاد «بیمه سلامت» برای دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی خبر داد.

معاون وزیر بهداشت گفت: ما اعتقاد داریم دکتر زالی در تهران می‌تواند سدشکن باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز می‌توانند از این روند الگوگیری کنند، بسیاری از امور مربوط به مقابله با کرونا در شهر تهران با درایت دکتر زالی در حال انجام است و این جای شکر دارد که این مقام مسؤول با دقت و نکته سنجی، ریز آمار بخش‌های مختلف درگیر با بیماری کرونا در تهران و حاشیه این شهر و درصد‌های دقیق آمار‌های تعیین کننده در خصوص این بیماری در کلان شهر تهران را جهت مقابله با کرونا در اختیار دارد، برای ایشان و تیم همراه ارزوی موفقیت در مسیر پیش رو را داریم.

وی درباره مهمترین موضوعات حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ماه‌های اخیر در حوزه کرونا، گفت: در حوزه فرهنگی دانشجویی موضوع مهم زمان بازگشایی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

لاری افزود: در این خصوص نظرات بر این اساس است که با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته آموزش‌های مجازی تا نیمه‌های خرداد ماه جاری ادامه پیدا کند، اما در ادامه اگر شرایط کشور اجازه دهد و بحث انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر به زیر یک درصد کاهش پیدا کند، ما می‌توانیم امیدوار باشیم که ترم تحصیلی در حوزه دروس عملی را بتوانیم در تیر و مرداد ماه جاری در دانشگاه‌هایی که این شرایط و امکان را دارند برگزار و این ترم را به اتمام برسانیم.

وی با بیان این‌که تمام این برآورد‌ها بسته به رفتار مردم و رفتار ویروس دارد و تا زمانی که شرایط از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مناسب این روند گزارش نشود ما نمی‌توانیم شاهد بازگشایی دانشگاه‌ها باشیم، گفت: نگرانی ما در خصوص دانشگاه‌ها از این جهت است که با توجه به نبود واکسن بیماری و سرد شدن هوا در آبان ماه جاری بازهم این بیماری ادامه‌دار باشد و بر این اساس برنامه دراز مدتی را در این خصوص طراحی می‌کنیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: البته رفتار ویروس کاملا مشخص نیست، در انتظاریم ببینیم تا نیمه اردیبهشت ماه چه اتفاقی خواهد افتاد، اما در مجموع تمامی تصمیمات و برنامه‌های طراحی شده بر اساس پیش بینی‌هایی که می‌توان از رفتار مردم و ویروس در آینده داشت، دیده شده است و متناسب با هر شرایطی برنامه لازم در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها اعمال می‌شود.

وی به موفقیت کسب شده جهت ارایه وام دستیاری به دانشجویان اشاره و خاطر نشان کرد: برای اولین بار به همت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، وام دانشجویی مختص دانشجویان دستیاری داده خواهد شد و از طرفی مساعدت‌های در خصوص شهریه خوابگاه‌ها و بازپرداخت وام‌های دانشجویی در دوران کرونا دیده شده است.

لاری افزود: بر این اساس هزینه اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشجویی به مدت زمان حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها بستگی دارد و به هیچ عنوان از دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا با تعطیلی دانشگاه‌ها و تخلیه خوابگاه‌های خود مواجه شده‌اند اجاره‌بهای خوابگاهی اخذ نمی‌شود، البته دانشجویانی که در این زمان در خوابگاه‌ها حضور داشته و دارند باید اجاره‌بهای مدت حضور خود در خوابگاه را پرداخت کنند.

وی با تاکید بر این‌که اگر بنا باشد دانشگاه‌ها برای آموزش دروس عملی باز شود باید با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران که در دسترس ما هستند جلساتی داشته باشیم تا ارزیابی کامل از خوابگاه‌ها، نحوه استقرار دانشجویان در هر خوابگاه و میزان ملزومات حفاظتی از دانشجویان را داشته باشیم، گفت: در این میان تعدادی از دانشجویان از این گردونه حذف می‌شوند، زیرا کار عملی ندارند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره اعلام حضور دانشجویان دکتری تخصصی در دانشگاه‌ها گفت: تعداد این دسته از دانشجویان زیاد نیستند و هر روز هفته نیز در دانشگاه‌ها حضور ندارند و ما می‌توانیم رفتار ویروس و نحوه مراقبت از دانشجویان در برابر ویروس کرونا را از زمان حضور این دسته از دانشجویان در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها با جدیت و دقت انجام دهیم و نتیجه مراقبت و تلاش خود را در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها برای همه دانشجویان علوم پزشکی تعمیم داده و بدانیم چگونه طبق دستورالعمل‌های علمی باید رفتار کنیم.

لاری در خصوص ایجاد بیمه سلامت برای دانشجویان دستیاری و دکتری بر اساس تاکید وزیر بهداشت، بیان داشت: من مسؤول پی‌گیری راه‌اندازی بیمه سلامت برای دانشجویان دکترای تخصصی و دستیاران شده‌ام و در تلاشیم به زودی بیمه سلامت این دسته از دانشجویان برقرار شود. وزیر بهداشت نظر قطعی در این خصوص دارد و به بنده دستور داد تا شرایط لازم برای اجرایی شدن این مهم را فراهم کنیم که مطمئنا به زودی شرایط آن را به دانشجویان اعلام خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاون فرهنگی وزارت بهداشت فعالیت های فرهنگی فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی مقابله با کرونا دانشگاه ها وزیر بهداشت خوابگاه ها اجاره بهای بیمه سلامت شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از کش و قوس‌های فراوان در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. البته اطلاعات مربوط به تخصیص منابع همانند سال‌های گذشته بحث‌ها و حواشی بسیاری به همراه داشت. اما هر ساله یکی از مهم‌ترین بخش‌های بودجه مربوط به منابع تخصیصی دانشگاه‌ها و آموزش عالی است.

بیشتر بخوانید: بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی اولویت صندوق رفاه وزارت علوم /۲۹ هزار ظرفیت خوابگاهی در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده‌ است

شاید برای دانشجویان دانشگاه‌های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جالب باشد که بدانند آیا می‌توانند به افزایش کیفیت و کمیت امکانات رفاهی دانشگاه‌ها در پی تخصیص بودجه صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی آینده امیدوار باشند یا خیر؟

افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان قابل قبول است

برای دریافت پاسخ این سوال با مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابراز خرسندی از افزایش بودجه صندوق در ۱۴۰۳ اظهار کرد: بودجه رشد داشته است. البته به علت اینکه این افزایش بسیار بوده، بهتر است که بیان نشود چرا که ایجاد حساسیت می‌کند.

وی با بیان اینکه ما از افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رضایت داریم، گفت: با توجه به گشایش‌های بودجه‌ای که صورت می‌گیرد؛ صندوق رفاه نیز وام‌های دانشجویی را افزایش می‌دهد.

گنجی ادامه داد: هیئت امنا صندوق رفاه دانشجویان مردادماه تشکیل جلسه خواهد داد و ما تلاش داریم در آنجا مشکلات را مطرح و بودجه را بهبود ببخشیم تا امکانات رفاهی دانشجویی مناسب و تاثیر گذار باشد.

افزایش وام ودیعه مسکن برای سال تحصیلی آینده

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به وام ودیعه مسکن بیان کرد: بودجه این وام به صورت کامل در اختیار صندوق رفاه است. این وام در سال ۹۹ برای شهرستان‌های کوچک حدودا ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما اکنون این وام ۶۰ میلیون تومان است. به این معنا که وام ودیعه مسکن ۴۰۰ درصد رشد داشته یا چهار برابر شده است. همچنین این وام برای شهرهای بزرگ از ۲۰ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان رسیده است. یعنی چهار و نیم برابر رشد داشته است.

وی ادامه داد: وام ودیعه مسکن برای دانشجویان ساکن تهران حدود ۲۵ میلیون تومان بود که برای سال تحصیلی کنونی به ۱۲۰ میلیون است. به عقیده من؛ افزایش رقم این وام راهگشا زندگی دانشجویان است.

تامین بودجه وام شهریه برعهده صندوق رفاه نیست

گنجی با تصریح بر اینکه ردیف بودجه وام شهریه دانشجویی از بودجه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدا است، گفت: دولت‌های گذشته از سال‌های ۸۶ تا ۹۹ ردیف بودجه‌ای را تعریف کرده و از آن به دانشجویان وام شهریه پرداخت می‌کرد. این ردیف بودجه در دولت سیزدهم حذف می‌شود. در حال حاضر نیز ما به دنبال احیا این بودجه هستیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد: دولت‌های احمدی نژاد یعنی نهم و دهم، ردیف بودجه مستقل و مجزائی را برای وام شهریه دانشجویان اختصاص می‌دهد. هر سال نیز بر اساس این بودجه، مبالغ وام‌ها به دانشجویان پرداخت می‌شود. این روند تا زمان دولت دوازدهم نیز ادامه داشته است. ما نمی‌دانیم بر اساس چه اتفاق و تصمیمی سازمان برنامه و بودجه این ردیف بودجه را از دولت حذف کرده است.

وی مطرح کرد: ما تلاش داریم تا این ردیف بودجه را به دولت یا صندوق بازگردانیم تا دوباره بتوانیم دوباره وام شهریه را از سال ۱۴۰۴ پرداخت کنیم. البته تا زمانیکه که این موارد ابلاغ نشود، بنده نمی‌توانم قول دهم که مشکل ردیف بودجه وام شهریه حل شده است یا خیر.

اختصاص بودجه قابل قبول به دانشگاه‌ها از سوی دولت

گنجی با بیان اینکه تامین بودجه و تهیه زمین برای خوابگاه‌های دانشجویی(مجردی-متاهلی) برعهده دانشگاه‌ها است، گفت: در واقع تامین بودجه تا ساخت و تاسیس خوابگاه بر عهده دانشگاه است و صندوق در این باره مسئولیتی ندارد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: دولت امسال بودجه خوبی را برای خوابگاه‌های دانشجویی به دانشگاه‌ها تخصیص داده است. بنابراین بودجه خوابگاه ها به حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم واریز نمی‌شود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228131 برچسب‌ها بودجه

دیگر خبرها

  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی