Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آموزش الکترونیکی تجربه ارزنده‌تری نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد.

سیدحسین پیشگر در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا و لزوم آموزش الکترونیکی به دانشجویان اظهار کرد: برای اینکه دانشگاه‌ها از محیط علم و دانش دور نباشند، لازم بود تا شیوه‌ای برای آموزش به دانشجویان پیشنهاد شود که با توجه به تجربه خوب واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد که همه واحدهای دانشگاه آزاد تا حد امکان از آموزش برخط استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با هماهنگی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، آموزش مجازی برای همه کلاس‌های واحد تهران غرب انجام شده است و بالغ بر ۱۷ هزار دانشجو و بیش از ۸۰۰ استاد به سامانه آموزش الکترونیکی مراجعه کرده‌اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان اینکه دانشگاه آزاد جامعه آماری بالا و تجربه خوبی در زمینه آموزش مجازی دارد، گفت: این موضوع نشان‌دهنده این است که دانشگاه آزاد در زمینه آموزش برخط تجربه ارزنده‌تری نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد؛ چراکه سخت‌افزار مورد‌نیاز برای تعداد بالای کلاس‌ها قابل توجه است و چینش سامانه‌ای با قدرت بالا، نشان از توانایی بالای دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

پیشگر ادامه داد: اطلاع‌رسانی‌‌های مختلف آموزش مجازی که از طریق روابط عمومی‌ واحدها انجام شده است، جای بسی تشکر و سپاس دارد؛ همچنین برنامه‌ریزی انجام شده برای دانشجویان و اساتید با توجه به تعداد بالای واحدهای درسی و زمان محدود، نشان‌دهنده توانایی بالای مدیریتی دانشگاه آزاد است که بحران‌ها را می‌تواند به شایستگی مدیریت کند.

وی با اشاره به اینکه سامانه آموزش برخط به‌گونه‌ای طراحی شده است که استاد و دانشجو می‌توانند وارد کلاس شوند، افزود: اساتید از طریق اسلایدهایی که درست کرده‌اند، درس خود را به صورت صوتی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند و در حین تدریس می‌توانند از امکانات داخل سامانه نیز استفاده کنند؛ لازمه این آموزش تنها وجود اینترنت و نصب نرم‌افزارهای مربوطه است که به راحتی دانشجو می‌تواند از سامانه آموزش آنلاین استفاده کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تاکید کرد: مزیت آموزش مجازی را می‌توان در این موضوع دید که دیگر نیاز به حضور در کلاس‌های درس نیست و رفت‌وآمد میان منزل و دانشگاه و ترددهای غیرضروری حذف شده است و دانشجویان بدون داشتن دغدغه‌هایی که ممکن است در آموزش حضوری داشته باشند، می‌توانند درس خود را در منزل دنبال کنند.



پیشگر با بیان اینکه برای تقویت آموزش الکترونیکی باید امکانات لازم در اختیار اساتید قرار بگیرد، گفت: مثلا وجود یک قلم نوری ساده می‌تواند محیط وایت‌برد را در کلاس‌های آموزش مجازی تداعی کند و دایره اختیار استاد برای تدریس را بهبود ببخشد.

وی درباره معایب آموزش غیرحضوری بیان کرد: عدم امکان نظارت بر دقت دانشجو در کلاس یکی از معایب آموزش الکترونیکی است که ساده‌ترین راه حل برای این مشکل، پرسش‌های مداوم استاد در حین تدریس است و شاید بتوان با تعریف سامانه‌های پردازش تصویر، حضور یا عدم حضور دانشجو را در کلاس مورد بررسی قرار داد و گزارش آن را به استاد ارائه کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب خاطرنشان کرد: در کل شیوه آموزش مجازی در حال حاضر به‌عنوان راه حل دوم آموزشی در نظر گرفته شده است و اگر از این شیوه به‌عنوان روش مکمل در کلاس‌های حضوری بتوان بهره برد، سطح آموزش دانشجویان نیز افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب آموزش الکترونیکی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب آموزش الکترونیکی زمینه آموزش آموزش مجازی دانشگاه ها آموزش برخط کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در دیدار حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با تبریک انتصاب وی اظهار کرد: تغییرات و تحولات در زندگی ما نه‌تنها فرصت‌های جدید را به دست می‌آورند، بلکه به ما امکان رشد، یادگیری و تجربه‌ جدید را‌ می‌دهد.

وی اضافه کرد: هر تغییری می‌تواند به ما ارزش‌های جدیدی آموزش دهد و ما را به سمت بهبود و پیشرفت هدایت کند و باید آن را به‌عنوان فرصت‌هایی برای رشد و توسعه دیده و از این تجربه استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه دامغان افزود: همواره ارتباطات تنگاتنگ و مثبتی را با دانشگاه آزاد داریم و به‌عنوان یک مدرس دانشگاه از نزدیک شاهد حرکت رو به پیشرفت دانشگاه در تمامی ابعاد فرهنگی و علمی‌ هستم.

تقی‌پور بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خود را در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی ازجمله دانشکده حقوق، کشاورزی و داروسازی به‌عنوان یک نشان کشوری شاخص کرده که این دستاورد ارزشمند به همت استادان و دانشجویان به دست آمده است.

وی با اشاره به صحبت‌های کارآفرینی و اقتصادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: دانشگاه‌ها نقش محوری در تحقق اهداف اقتصادی دارند و به‌عنوان مرکزی برای تولید دانش، تحقیقات علمی، و انتقال این دانش به جامعه عمل می‌کند و این فرآیند می‌تواند به توسعه اقتصادی و تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و اهداف مقدس نظام اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران