Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامرضا کریمی» قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین‌الملل و رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت آموزشی دانش آموزان ایرانی خارج از کشور گفت: مدارس خارج از کشور مطابق روال سال‌های گذشته آمادگی پایان سال تحصیلی در خردادماه را دارند به دلیل اینکه بیشتر مدارس ما از اول یا حداکثر ۱۵ شهریور شروع به کار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: با این تفاسیر مدارس ما یک ماه از مدارس داخل ایران جلوتر بوده‌اند. ضمن اینکه خیلی از روزهای تعطیلی که در داخل کشور بوده در خارج از کشور وجود نداشته است و نکته سوم اینکه مدارس تا پایان اسفند ماه به صورت حضوری ادامه داشته است.

قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: بلافاصله پس از تعطیلی مدارس ما آموزش مجازی را آغاز کردیم و از آنجا که بخشی از مطالب را قبلا به صورت مجازی ارائه می‌کردیم، زیرساخت‌های آموزش مجازی را در مدارس خارج از کشور داشته‎ایم و این زیرساخت‌ها فراهم بوده و بلافاصله بعد از اعلام تعطیلی کلاس‌ها،‌ همه دانش ‌آموزان از آموزش مجازی برخوردار شدند.

کریمی خاطرنشان کرد: ما مشکل خاصی برای پایان سال تحصیلی در خرداد ماه نداریم و اگر ستاد ملی مقابله با کرونا و شورای عالی آ‌موزش و پرورش مجوز بازگشایی مدارس را بدهند، مطابق روال سال‌های گذشته، سال تحصیلی در مدارس خارج از کشور در خرداد ماه خاتمه پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که اکنون در مدارس خارج از کشور مطابق قوانین کشور میزبان عمل می‌شود یا ایران؟ گفت: محتوای آموزشی از داخل کشور مدیریت می‌شود، ولی قوانین آموزشی بر اساس قوانین کشور میزبان است. وقتی همه مدارس در کشورهای خارجی از اول شهریور شروع به کار می‌کنند ما هم کارمان را از اول شهریور شروع می‌کنیم، همچنین تعطیلات کشور میزبان رعایت می‌شود. برخی از مناسبت‎های خاص داخل کشور هم وجود دارد که ما آنها را مراعات می‌کنیم.

 رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در خصوص آموزش مجازی دانش آموزان ایرانی خارج از کشور گفت: با توجه به اینکه اپلیکیشن شاد یک سامانه داخلی است، امکان پیوستن دانش آموزان ایرانی خارج از کشور در آن وجود ندارد، بنابراین آنها از عضویت در سامانه شاد معاف هستند.

وی افزود: حدود ۸۵ درصد آموزش‌ها در مدارس خارج از کشور به صورت حضوری پیش رفت و حجم کمی از آن باقی ماند که اکنون به صورت مجازی ادامه پیدا می‌کند.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل درباره وضعیت برگزاری امتحانات در مدارس خارج از کشور گفت: هر کشوری که اجازه بدهد درب مدارس باز شود، آزمون آن مدرسه را به صورت حضوری می‌گیریم و هر کشوری که دولت میزبان اجازه ندهد معلمان ارزشیابی پایانی را انجام می‌دهند. تنها پایه دوازدهم است که سوالات آن به صورت هماهنگ از مرکز ارسال می‌شود.

وی بیان کرد: در کشورهایی که ما مدرسه داریم، هنوز هیچ یک از مدارس باز نشده و همه تعطیل هستند و به صورت مجازی آموزش صورت می گیرد. اگر مدارس تا پایان اردیبهشت در خارج از کشور باز شود ما هم امتحانات را حضوری می‌گیرم. در کشورهای قطر،‌ کویت و امارات دانش آموزان زیادی داریم که همه آنها اعلام کردند دیگر مدارس بازگشایی نخواهند شد.

کریمی درباره وضعیت و کیفیت آموزش مجازی و اینترنت مدارس خارج از کشور گفت: طبق آمار و اطلاعاتی که من دریافت کرده‌ام، در کشورهایی که ما مدرسه داریم محدودیت و مشکلی برای اینترنت وجود ندارد یعنی تقریبا ۹۵ درصد دانش آموزان در سامانه مجازی مدرسه حضور دارند و مشکلی برای این کار ندارند. ضعف اینترنت در خارج از کشور چندان نیست، البته سامانه شاد هم در ابتدای کار است و مسائل و مشکلات آن حل خواهد شد.

 قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین‌الملل و رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در پایان گفت: آموزش مجازی یک برنامه ریزی بلند مدت برای وزارت آموزش و پرورش است و یک اقدام چشمگیر برای آینده وزارت آموزش و پرورش و توسعه آموزش مجازی خواهد شد. طبیعی است که ابتدای هر کاری مشکلاتی وجود دارد، ولی مشکلات در حال برطرف شدن است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امور بین الملل ایران کویت وزیر آموزش و پرورش ویروس دانش آموزان ایرانی خارج از کشور قائم مقام وزیر آموزش و پرورش مدارس خارج از کشور مدارس خارج از کشور خارج از کشور گفت امور بین الملل آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش دلگان با خاطیان قیچی کردن لباس دانش‌آموزان برخورد می‌کند

رضا سابکی  گفت: علاوه بر محکوم کردن اقدام یادشده، آن را مغایر با کرامت انسانی، حقوق دانش‌آموزان، اصول و اخلاق فرهنگی می‌دانم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلگان افزود: بر اساس بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های آموزش و پرورش، برخورد با دانش‌آموزان در صورت تخلف از پوشش مدرسه، باید مبتنی بر احترام و اقدام‌های تربیتی و ارشادی باشد و در صورت نیاز با دعوت از اولیای دانش‌آموز، نسبت به اصلاح پوشش اقدام شود.

سابکی ادامه داد: به دانش‌آموزان و اولیاء اطمینان می‌دهیم که با عاملان این اقدام غیرقانونی برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت و اجازه نمی‌دهیم حقوق دانش‌آموزان در هیچ مدرسه‌ای نادیده گرفته شود.

وی اضافه کرد: از همه دلسوزان نظام تعلیم و تربیت، به ویژه اولیاء محترم دانش‌آموزان تقاضا دارم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مدارس، مراتب را از طریق مجاری قانونی به اطلاع مسئولین آموزش و پرورش برسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • آموزش و پرورش دلگان با خاطیان قیچی کردن لباس دانش‌آموزان برخورد می‌کند
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • تکلیف معلم بلاگرها روشن شد!
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت در مدارس + تاریخ برگزاری آزمون