Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-20@03:11:12 GMT

راه تشخیص کرونا از تب یونجه

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۳۴۹۸

راه تشخیص کرونا از تب یونجه

شباهت علائم آلرژی به برخی از علائم ویروس کرونا دلیلی است که در این فصل افراد در تشخیص عارضه تب یونجه (رینیت آلرژیک) با علائم کووید-۱۹ دچار اشتباه می‌شوند.

التهاب مخاط بینی آلرژیک که با نام تب یونجه یا رینیت آلرژیک نیز شناخته می‌شود، التهاب مخاط بینی است که در اثر واکنش ازدیاد حساسیتی ایجاد می‌شود.

هنگامی که فرد دارای سیستم ایمنی حساس شده و آلرژنی مانند گرده گل یا گرد و غبار را تنفس می‌کند، واکنش ازدیاد حساسیتی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واکنش در بینی به صورت آبریزش بروز پیدا می‌کند.

رینیت آلرژیک شامل دو نوع "حاد و فصلی" و نوع "مزمن و همیشگی" است.

توصیه می‌شود رینیت آلرژیک به شکل مناسب مداوا شود تا علائم آن به حداقل رسیده و لذا تمایل به لمس صورت به دلیل خارش کاهش یافته و از انتشار ناخواسته‌ کروناویروس از طریق عطسه جلوگیری شودبرخی از افراد ممکن است نگران این باشند که در علائم رینیت آلرژیک و کووید-۱۹ همپوشانی وجود داشته باشد.

در این فصل از سال شمار افرادی که به دلیل علائم رینیت آلرژیک به پزشک مراجعه می‌کنند، به طور طبیعی افزایش می‌یابد.

به طور معمول، بیمارانی که دچار رینیت آلرژیک می‌شوند علائمی مانند آبریزش یا کیپ شدن بینی، عطسه و حتی گلودرد و اشکی شدن چشم‌ها را تجربه می‌کنند. همچنین گاهی اوقات سرفه نیز در میان علائم وجود دارد.

برخی از این علائم از جمله سرفه در میان علائم ابتلا به کووید-۱۹ نیز مشاهده می‌شود. از همین رو می‌توان گفت میان علائم رینیت آلرژیک و وضعیت خفیفِ کووید-۱۹ همپوشانی وجود دارد.

از علائم اصلی کووید-۱۹ می‌توان به تب بالا، تنگی نفس و سرفه‌های مداوم اشاره کرد.

متخصصان توصیه کرده‌اند که افراد در صورت بروز چنین علائمی به مدت هفت روز خود را در خانه قرنطینه کنند.

اما رینیت آلرژیک ویژگی‌های مهمی دارد که به کمک آن‌ها می‌توان آن را از بیماری کووید-۱۹ تشخیص داد.

علائم آلرژی بسته به زمان روز، خفیف و در نوسان است، زیرا میزان گرده‌ها اغلب در بعد از ظهر و عصر بیشتر است.

همچنین رطوبت هوا ممکن است باعث خفیف‌تر شدن علائم آلرژیک شود.

افرادی که به رینیت آلرژیک دچارند، اغلب علائم آن را می‌شناسند و میزان شدت آن را تشخیص می‌دهند.

با این حال در مواردی که این افراد شاهد تغییر چشمگیری در علائم خود بوده یا علائمی همچون تب و سرفه‌های مداوم نوظهور هستند، توصیه می‌شود طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت عمل کرده و با متخصصان مشورت و خود را قرنطینه کنند.

در صورتی که این علائم در زمان قرنطینه ادامه داشته یا تشدید شد باید به پزشک مراجعه کنند.

فراموش نکنید علائم کروناویروس معمولاً شامل سرفه مداوم و درجه حرارت بالا است و همچنین گاهی باعث سردرد و درد عضلانی می‌شود، این‌ها علائم رینیت آلرژیک نیستند.

علائم رینیت آلرژیک ماندگار بوده و بسته به میزان گرده در هوا نسبتاً قابل پیش‌بینی است.

علائمی مانند آبریزش و خارش بینی و عطسه که در رینیت آلرژیک رایج است،‌ معمولا در بیماری کووید-۱۹ معمول نیست.

علائم آلرژی بسته به زمان روز، خفیف و در نوسان است، زیرا میزان گرده‌ها اغلب در بعد از ظهر و عصر بیشتر استعلائم رینیت آلرژیک با مصرف آنتی هیستامین‌ها بهبود می‌یابند و در صورت عدم دسترسی یا تجویز پزشک می‌توان از اسپری‌های بینی استفاده کرد.

توصیه می‌شود رینیت آلرژیک به شکل مناسب مداوا شود تا علائم آن به حداقل رسیده و لذا تمایل به لمس صورت به دلیل خارش کاهش یافته و از انتشار ناخواسته‌ کروناویروس از طریق عطسه جلوگیری شود.

بنا بر گزارش ولز آنلاین، گرده گل‌ها و علف‌ها رایج‌ترین آلرژن‌ها (مواد آلرژی‌زا) هستند که فصل آن‌ها از اواسط ماه مه تا جولای است اما گرده درخت‌ها نیز می‌توانند منجر به واکنش‌های آلرژیک شوند./ ایسنا

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

   

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: علائم رینیت آلرژیک علائم آلرژی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۳۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود
  • برج یاقوت کبود بعد از ۲۰ سال گل داد!
  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در شهرستان میاندوآب
  • برج یاقوت کبود بعد از 20 سال گل داد! (+عکس)
  • آغاز کار گرده افشانی در نخلستان‌های بم
  • میاندوآب از قطب‌های مهم دامپروری آذربایجان غربی است
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • روز آگاهی از اوتیسم بزرگسالان ۱۴۰۳+ تاریخچه و پوستر Adult Autism Awareness Day 2024
  • بارش باران بهاری و جاری شدن سیل در رودخانه شور دهستان گرده کوه +فیلم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه