Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول قوه قضائیه گفت: همراهی و همفکری با دولت اولویت این قوه برای تحقق جهش تولید است و همه توان امسال برای تبلور اقتصاد و تولید کشور به‌کار گرفته می‌شود.

به گزارش برنا از اراک ، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای  در آیین تکریم رئیس کل دادگستری استان مرکزی در اراک، افزود: مبارزه با فساد لازمه پویایی اقتصادی و جهش تولید است و این مبارزه بهصورت مستمر و جدی و به‌گونه‌ای که منجر به تعطیلی واحدهای اقتصادی و صنعتی نشود، دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید»بر اساس انجام مطالعات و مشورت‌ها بوده و این تلاش برای تحقق این شعار مهمترین ساز و کار برای مقابله با توطئه‌های دشمنان است.

معاون اولیه قوه قضائیه گفت: در شرایط جنگ اقتصادی کشور  نیازمند قوانین و مقررات کارا و موثر است و همه توان و ظرفیت‌ها باید همراستا و همسو باشند تا بتوانند وضعیت کنونی را مدیریت کرد و امور را در موقعیت کنونی به پیش برد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای از تمدید مرخصی برخی زندان خبرداد و ادامه داد: با مشاهده اولین موارد از ابتلا به کووید ۱۹، قوه قضائیه با هدف سلامت زندانیان تلاش‌های بسیاری داشته و ضمن آماده کردن ملزومات و تجهیزات بهداشتی برای مددجویان ندامتگاه‌ها همه توان را به‌کار گرفته تا زندانیانی که حضور آنان در جامعه ضرری ندارد، بتوانند از مرخصی استفاده کنند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: بر این اساس شمار زیادی از زندانیان مالی، امنیتی و غیرمالی به مرخصی فرستاده شده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: پیش از پایان فروردین ماه دستورالعملی با حضور ریاست قوه قضائیه وجمعی از مسئولان مربوطه تهیه شد که بر اساس آن مرخصی برخی زندانیان تمدید و افرادی که مشمول عفو می‌شدند توانستند آزاد شوند اما مددجویانی که از شرایط لازم برای تمدید مرخصی برخوردار نبودند به زندان باز گردندانده شدند.

وی خاطرنشان کرد: شیوع کرونا در گستره جهانی موقعیتی را رقم زده که پیش از این تجربه نشده بود و دنیا با این بیماری موقعیت متفاوت و تحول جدیدی را می‌گذراند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: قدرت‌هایی که به نیروی نظامی، فناوری و بنیه انسانی و مالی خود می‌نازیدند در برابر کرونا ناتوان و درمانده شده ‌اند و به نقطه‌ای رسیده‌اند که حتی در تامین تجهیزات مورد نیاز بخش درمان و مردم مشکلات حاد دارند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی دشمنان توانسته با تکیه بر توان مردمی بسیاری از چالش‌ها را در مقابله با کووید ۱۹ به بهترین شکل مدیریت کندواکنون با کوشش ایثارگرانه کادر درمان و تلاش مسئولان و مردم ۲حدود دو سوم مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته‌اند و جمهوری اسلامی ایران در زمره برترین‌ها در مقابله و پیشگیری در برابر این بیماری است.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به سمتی حرکت می‌رود که نه تنها در تولید تجهیزات و ملزومات بهداشتی خودکفا شده بلکه زمینه صادرات این اقلام نیز برای کشور فراهم شده‌ که این مهم حاصل همدلی، اتحاد و توکل به خداوند  است.

معاون اول قوه قضائیه یادآور شد: شیوع ویروس کرونا در جهان موجب شد قدرت‌های  پوشالی هویدا شوند و این دستاوردی مهم است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنانش با افزایش سرمایه گذاری، اشتغال و امنیت در استان مرکزی افزود: این توفیق در سایه  همدلی و اتحاد مسوولان استانی حاصل شده‌است.

وی با یادآوری تعطیلی برخی واحدهای اقتصادی و صنعتی کشور و استان مرکزی در جریان شیوع ویروس کرونا، افزود: تعطیلی این بنگاه‌های اقتصادی مشکلات به همراه داشته است و باید با برنامه‌های هوشمندانه و موثر ضمن کمک به مردم برای مسائل پسا کرونا نیز تدبیر شود.

معاون اول قوه قضائیه با یادآوری وجود ۵۰۰ پرونده خلاف شرع بیّن(ارایه حکم بر خلاف شرع بین) در مدت پنج سال گذشته در استان مرکزی، افزود: می‌طلبد که با انجام مطالعه آسیب شناسی از بروز مجدد این مشکلات جلوگیری شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون اول قوه قضاییه حجت الاسلام و المسلمین معاون اول قوه قضائیه قوه قضائیه گفت محسنی اژه ای استان مرکزی جهش تولید همه توان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«جهش تولید با مشارکت مردم» منشور عملی ملت ایران است

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها – عادله جوادزاده؛ در دهه اخیر که مساله اقتصاد در کشور نمود و جلوه‌ای روشن و جدی به خود گرفته است مقام معظم رهبری نیز در رأس تصمیم گیری کشور شعارهای سال را عمدتاً با محتوای تولید و اقتصاد برگزیدند تا به دست اندرکاران، متولیان اقتصادی، مردم و همه اقشار کشور متذکر مساله اقتصاد، رونق تولید و شکوفایی تولید داخلی و ملی امری مهم و ضرورتی حیاتی است.

در این بین در هر نوروزی که شعار سال بر محور و مبنای اقتصادی و تولیدی مطرح شده مردم اصلی ترین پایه‌های تحقق آن بودند و مقام معظم رهبری در همه سنوات توجهی ویژه به اقشار مختلف مردم و نقش آنان در نجات کشور از بحران‌های اقتصادی داشتند.

مردم همواره در تصمیم گیری های کلان کشوری نقش عمده و برجسته ای داشته‌اند و انصافاً هر کجا رهبر انقلاب یک اشاره کرده‌اند مردم با سر دویده و نشان دادند پایبندی به نظام و اصول انقلاب اسلامی برای هر ایرانی از اوجب واجبات است.

مردم پایه‌های اصلی تحکیم نظام و تقویت اقتصاد هستند

استاندار اردبیل گفت: مردم پایه‌های اصلی تحکیم و تثبیت نظام و عنصر اصلی تقویت اقتصاد کشور هستند.

سیدحامد عاملی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با تبریک فرارسیدن سال نو و تقارن آن با بهار قرآن اظهار کرد: خداوند بیداری را در دل‌ها و جان‌های مردم با دمیدن روح تازه در طبیعت جلوه گر کرده و امسال تقارن مبارک بهار طبیعت و بهار قرآن فرصتی مغتنم برای شکرگزاری از نعمت‌های بی پایان الهی است.

وی با ابراز خرسندی از انتخاب پیام نوروزی «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال خاطرنشان کرد: هوشمندی مقام معظم رهبری در انتخاب شعارهایی با محوریت اقتصادی بیانگر اهمیت مساله اقتصاد و رونق بخشی به آن در کشور است.

استاندار اردبیل مردمی سازی دولت و سپردن امور کشور به مردم را یادآور شد و بیان کرد: مشارکت مردم در امور مختلف اقتصادی، تولیدی، ایجاد اشتغال و … بسیار مهم است و مقام معظم رهبری نیز بر این امر تاکید مستمر دارند.

عاملی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» را شعاری پرمحتوا در راستای رونق تولید بومی و ملی و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان توصیف کرد و گفت: این شعار کامل حجت را برای همه مسئولان و کارگزاران نظام در امر تولید تمام کرده و ضروری است تا با وارد کردن مردم در امور اقتصادی کشور به رونق اشتغال و اقتصاد در منطقه کمک کنیم.

وی استان اردبیل را دارای ظرفیت بالا و ممتاز برای سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی دانست و گفت: مردم با مشارکت در اقتصاد در کنار جهش تولید به تقویت تولید ملی نیز کمک کرده و در توسعه اشتغال نیز سهم عمده‌ای خواهند داشت.

تسهیل قوانین مشارکت مردم را در حوزه سرمایه گذاری تقویت می‌کند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: تسهیل در قوانین و بروکراسی اداری مشارکت مردم را در حوزه سرمایه گذاری و به تبع آن جهش تولید به همراه دارد.

داود شایقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با تبریک سال جدید و نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: در این فراخوان عمومی باید شرایطی مناسب فراهم کنیم تا مردم با رغبت و انگیزه بیشتر و اطمینان از سود قانونی در حوزه سرمایه گذاری بتوانند ورود پیدا کرده و در رشد و تقویت تولید مؤثر عمل کنند.

وی اولین عنصر در تحقق این شعار را تسهیل گری در فرآیند صدور مجوزها و ایجاد اشتغال با تحقق تولید سودمند و مفید به فایده برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: زمانی می‌توانیم مشارکت مردم را در این حوزه ارتقا دهیم که آنها در این حوزه سرمایه گذاری اعتماد بیشتری را کسب کرده و امیدوار به بهبود فرآیندها و همچنین از بین رفتن موانع پیش رو باشند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: مقام معظم رهبری سال هاست که محور شعار سال را موضوع تولید و اقتصاد قرار داده و همواره بر این اصل تاکید دارند که تنها راه نجات این کشور در ابعاد اقتصادی توجه و تمرکز در حوزه تولید و افزایش روزافزون بهره وری در این بخش است تا ما بتوانیم اهداف اقتصادی به ویژه بهبود شاخص‌های تولید ناخالص و ارزش افزوده بالاتر را در نظام اقتصادی شاهد باشیم.

شایقی بیان کرد: در استان اردبیل نیز فرصت‌های خوبی برای جذب مشارکت مردم در حوزه‌های اقتصادی و جهش تولید وجود دارد که با برنامه ریزی دقیق از همین ابتدای سال می‌توان موفق بوده و به اهداف کمی و کیفی مورد نظر دست یافت.

مردم رکن استوار جهش تولید در کشور

قطعاً «جهش تولید» یکی از نیازهای اساسی کشور است و هر کسی که دغدغه ایران را داشته باشد می‌داند باید برای تحقق این هدف تلاش کرد.

با نگاهی دقیق به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» می‌توان راه‌هایی که برای تحقق این شعار به ذهن می‌رسد را بررسی کرد و قطعاً در تمام این موارد رد پای مردم در تحقق شعار سال استوارتر و محکم‌تر خود را نمایان می‌کند.

مقام معظم رهبری با انتخاب شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» عملاً پای مردم را به معنای واقعی به عرصه تولید و اقتصاد گشودند.

گرچه بیش از ۲۵ سال است که مقام معظم رهبری شعارهای اقتصادی برای آغاز سال نو برمی گزینند اما امسال نقش مردم در این مسیر پررنگ‌تر از گذشته دیده شده است و «جهش تولید» به «مشارکت مردم» گره خورده است.

موضوعی که گرچه با استناد به تجارت تلخ گذشته در خصوص سو استفاده از وام‌ها و ارزهای دولتی بیم از فساد آن می‌رود؛ اما رهبر انقلاب با تاکید بر لزوم باز شدن پای مردم به عرصه تولید برای تحقق «جهش تولید»، راه حل مقابله با چنین سو استفاده‌هایی را این‌طور بیان کردند که «مسئولان امر چشمشان را باز کنند».

واحدهای تولیدی مستعد در اردبیل شناسایی شوند

کارآفرین نمونه اردبیلی به خبرنگار مهر، گفت: باید در راستای تحقق شعار سال واحدهای تولیدی مستعد تولید مستمر در اردبیل شناسایی شده و برای آنها مشوق‌های تولیدی در نظر گرفته شود.

قدرت حاج نوری که خود صاحب زنجیره تولید محصولات پروتئینی در اردبیل است، خاطرنشان کرد: امسال تکلیف تولید برای همه تولیدکنندگان و کارآفرینان در کشور مشخص شد و باید همه واحدهای تولیدی با تکیه بر نیروهای مردمی و استعدادهای انسانی عزم خود را برای افزایش تولید و رونق اقتصادی جزم کنند.

وی رونق اقتصاد را شاه کلید حل مسائل در کشور اعلام کرد و افزود: در صورت بهبود سیمای اقتصادی در کشور می‌توان به اشتغال پایدار نیز امیدوار بوده و برای لشکر بیکاران در استان اردبیل موقعیت کار فراهم کرد.

جهش تولید با چهره مردمی

توجه به این اصل مهم که مردم همواره در نزد مسئولان کشور جایگاهی والا و بالا داشته‌اند نشان می‌دهد که جلوه مردمی جهش تولید می‌تواند پررنگ‌تر بوده و این شعار را به سرمنزل مقصود برساند.

در این بین همواره رهبر انقلاب نقش دولت و ملت را در تحقق شعار سال‌ها در کنار یکدیگر تصویر کرده‌اند، به طوری که طبق این دیدگاه مادامی که مردم در حد دایره اختیارات خود برای تحقق شعار سال تلاش کنند و متقابلاً دولت نیز اقدامات لازم داخلی و بین المللی را در این راستا انجام دهد، امکان رسیدن به کمال اهداف تعیین شده وجود دارد.

با این وجود در برخی سال‌ها مشخصاً «ملت» یا «مردم» در عنوان سال جای گرفتند و شعار سال خیلی صریح با عنوان «مردم» بسته شده است. کما اینکه شعار سال ۸۸ «حرکت مردم و مسئولین به سوی اصلاح الگوی مصرف»، شعار سال ۹۴ «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» و شعار سال جاری «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شد و این نشان می‌دهد بیش از همیشه برای تحقق این شعار بر روی نقش مردم حساب باز شده است و این بار مردم نیز باید بیش از همیشه پا به پای مسئولان برای تحقق این شعار قدم بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر، ملت ایران در ۴۵ سال اخیر اثبات کرده‌اند تنها اشاره‌ای از سوی حضرت آقا لازم است تا با سر و پای به سوی مقصد و مقصود حرکت کنند و امسال نیز در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» در صورت مهیا شدن تمام ابزارهای عملی و حمایت دولت مردم می‌توانند بهترین نقش‌ها را رقم زده و جلوه‌ای ماندگار از تولید و پویایی اقتصاد را به نمایش درآورند.

کد خبر 6062843

دیگر خبرها

  • منظومه اقتصادی رهبر انقلاب در نامگذاری سال‌ها
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| واعظ آشتیانی
  • جهش تولید از نیازهای اساسی کشور است
  • «جهش تولید با مشارکت مردم» منشور عملی ملت ایران است
  • وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال 
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|حسین سرآبادانی
  • اصلاح انگاره‌های ذهنی و فرهنگی لازمه تحقق جهش تولید است
  • مردمی کردن اقتصاد منجر به جلوگیری از فساد و رانت می‌شود