Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر کرمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا همه اصناف تولیدی و خدماتی در مرحله اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند که از هفته آخر فروردین در همدان اجرا شد، برای بازگشایی واحد باید در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام می کردند.

وی اضافه کرد: پس از ثبت نام و دریافت پروتکل بهداشتی و دادن تعهد رعایت آنها، مجوز بازگشایی به واحد صنفی داده می شد اما همچنان وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی بررسی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: واحدهای تولیدی و کارگاه های کوچک، مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، مراکز اداری، بانک ها و دفاتر پیشخوان بیشترین میزان نامنویسی را در سامانه پیش بینی شده توسط وزارت بهداشت داشتند.

کرمی تاکید کرد: بازگشایی واحدهای صنفی به معنای قرار داشتن در شرایط عادی از نظر احتمال ابتلا به ویروس کرونا نیست بلکه آثار تعطیلی اصناف به اشکال دیگر کشور و استان را تحت تاثیر قرار داده بود بنابراین تصمیم به بازگشایی صنوف با رعایت ملاحظات بهداشتی گرفته شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: در یک هفته گذشته شاهد پیک ویروس کرونا در همدان نبودیم.

کرمی اظهار داشت: شاخص سرایت پذیری ویروس کرونا در همدان کاهش یافته و احتمال گسترش و شیوع بیماری پایین است اما همچنان بر رعایت تمامی نکات بهداشتی تاکید داریم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی استان شاخص وزارت بهداشت ویروس همدان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید

 علی محمدزنگانه عصر امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین در جلسه شورای برنامه ریزی استان گفت: جذب شورابه‌ها شرط اولیه برای فعالیت کارخانه‌های ید است، موضوعی که در گلستان رعایت نمی‌شود.

وی با بیان اینکه از ۱۶ پروانه اکتشاف ۱۰ پروانه لغو شده بود، اما دوباره فعال شد افزود: اجازه نمی‌دهیم برخی‌ها با رابطه، به محیط زیست و مردم گلستان آسیب بزنند.

او ادامه داد: توسعه فعالیت‌های مربوط به ید و رعایت نکردن قوانین محیط زیستی سبب شد تا انواع کمیسیون‌ها از جمله کمیسیون محیط زیست وکمیسیون اصل نود به پرونده ورود پیدا کنند.

وی افزود: گلستان برای توسعه نیاز به مدیران شجاع دارد و از مدیران استانی می‌خواهم بخش نامه‌هایی که بر خلاف قانون است را به سطل زباله بیندازید.

استاندار تاکید کرد: همه آنهایی که نمی‌توانند در قطار توسعه گلستان برای توسعه استان گام بردارند از قطار پیاده شوند.

او از مدیران استان خواست تعاونی‌ها و دانش بنیان‌ها را جدی بگیرید و توجه بیشتری به آنها داشته باشند.


او ادامه داد: بر اساس نامه دفتر ریاست جمهوری، گلستان در اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور رتبه دوم کشور را کسب کرد و در بحث اشتغالزایی نیز رتبه سوم کشور را به دست آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا۲۶ اردیبهشت
  • تنها تا ۲۶ اردیبهشت برای تبدیل مجوز‌های کاغذی کسب و کار به الکترونیکی فرصت وجود دارد
  • دریافت شناسه یکتا برای ۷۰ هزار مجوز کسب و کار در همدان
  • دریافت شناسه یکتا برای ۷۰ هزار مجوز کسب‌ و‌ کار در همدان
  • کدام استان‌ها کمترین سهم را از تبدیل مجوز‌های صنفی دارند؟
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • کدام استان ها کمترین سهم از تبدیل مجوزهای صنفی دارند؟
  • محور رودبارجنوب - ایرانشهر همچنان مسدود است
  • ۸۵ درصد مجوز های صنفی البرز الکترونیکی شد
  • حجم سنگین برف گردنه تته کردستان در بهار ۱۴۰۳ + فیلم