Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@05:58:59 GMT

خسارت 10 میلیارد تومانی حوزه فرهنگ و هنر در روزهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۴۶۱۵

خسارت 10 میلیارد تومانی حوزه فرهنگ و هنر در روزهای کرونایی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از خسارت بیش از یکصد میلیارد ریال به حوزه فرهنگ و هنر به دلیل شیوع کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز صابر سهرابی ظهر امروز در مصاحبه اینترنتی در گروه خبرنگاران استان در این باره اظهار داشت: در ایام شیوع بیماری کرونا، در بخش هنری، سینمایی و فرهنگی استان فارس، ضرر و زیان وارد شده ناشی از تعطیلی کسب و کار بخش‌های مختلف این حوزه‌ها، بیش از یکصد میلیارد ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اقدامات احتمالی جهت جبران این خسارت گفت: اگر پیگیری، حل مسائل و مشکلات اهالی و فعالان فرهنگ و هنر را در دو قالب احصا و انعکاس مسائل و کمک به این افراد بدانیم، باید گفت این اداره کل نسبت به پیش‌بینی و برآورد هزینه‌های ضرر و زیان احتمالی وارد شده بر این افراد، کسب و کار فرهنگی و هنری را طبق بررسی‌های دقیق و جداول کاملا کارشناسی شده جمع‌آوری کرده و به مراکز و مراجع ذیربط کشوری و استانی برای اقدام‌های لازم ارسال کرده است چراکه  امکان جبران آنها از طریق منابع استانی امکان‌پذیر نیست.

وی مجتمع‌ها و پردیس‌های هنری و سینمایی، استودیوی سینمایی، خانه مد و لباس (مزون) استودیوهای ضبط صدا، سالن‌های سینما و تئاتر، تماشاخانه‌ها، فروشگاه‌ها، بازارچه‌ها و حراجی‌های هنری، آموزشگاه‌های آزاد هنری و سینمایی، هنرستان آزاد؛ نگارخانه‌ها، کافه گالری‌ها، موسسه توزیع و پخش فیلم و موسسات تولید فیلم و فیلمسازی بیشترین میزان خسارات را دیده اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس افزود: همچنین در این مسیر با توجه به آمار مستند موجود بیمه‌شدگان هنرمند تمام رشته‌های هنری در سال 98 نسبت به سال 97  52% افزایش داشته است. تعداد هنرمندان سال نود و هفت 184 نفر و بیمه‌شدگان سال نود و هشت 259 نفر بوده است.

وی ادامه داد:همچنین در خصوص اقدامات صورت گرفته سال 98؛ توجه به هنرمندان پیشکسوت و بیماری‌های خاص بود که با وام‌های بلاعوض انجام شد که در سال گذشته به بیش از 10 هنرمند تعلق گرفته است.

این مقام مسئول ازضرورت ثبت نام در سامانه دریافت کارت صلاحیت تدریس در آموزشگاه‌های آزاد هنری موسیقی خبر داد و افزود: این کارت برای مربیان، مدرسین و متقاضیانی که تاکنون کارت صلاحیت تدریس دریافت نکرده‌اند و یا قصد تمدید کارت صلاحیت تدریس قبلی خود را دارند از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 98 با هدف نظام بخشیدن به ارتقاء سطح کیفی آموزش و جذب افراد مستعد به مراکز معتبر در نظر گرفته شده است.

سهرابی اضافه کرد: این کارت معیار و مبنایی برای تائید صلاحیت علمی و هنری مربیان در نظر گرفته شده و این روند کاملا بصورت الکترونیکی صورت می‌پذیرد و نیاز به مراجعه حضوری نیست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان فارس در تشریح فعالیت‌های فرهنگی و هنری انجام شده در دوران مواجهه با کووید 19 گفت: سعی کردیم که با توجه به شعار "در خانه بمانیم" فعالیت‌های فرهنگی و هنری را در روزهای عید نوروز به سمت و سوی ببریم که امکان اجرا و شرکت در جشنواره‌ها از درون خانه برای خانواده‌ها میسر شود.

وی در توضیح این مهم، افزود: فعالیت‌هایی در رشته‌های خاطره‌نویسی، داستان‌نویسی، نقاشی کودک، فتوفیلم، کتاب‌خوانی، قطعات نمایشی از جمله فعالیت‌های هنری است و علاوه بر این وظایف و ماموریت‌هایی نیز در این مدت بر عهده فرهنگ و ارشاد اسلامی است که در قالب ستاد مدیریت بیماری کرونا  در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ هنر بیماری کرونا فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد چکشیان معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت رفاه، کار و تعاون اجتماعی در مراسمی محمدرضا باقری مدیرعامل موسسه سوره هنر حوزه هنری را به عنوان نخستین دبیر جشنواره فرهنگی و هنری اتقان منصوب کرد.

در بخشی از متن این حکم آمده است: «انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم، ضمن ترغیب و تشویق هنرمندان به حضور در بخش‌های مختلف جشنواره، زمینه بهره‌مندی از ظرفیت‌های بی‌بدیل و تأثیرگذار هنر در ترویج و تعمیق ارزش و جایگاه کار و تلاش و ارتقاء فرهنگ کارِ ایرانی-اسلامی را فراهم آورید.»
یادآوری می‌شود که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌هایهنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود. آخرین مهلت ثبت نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • اختصاص جایزه ۴ میلیارد تومانی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند
  • اجرای پرفورمنس خلیج فارس در بندر خمیر
  • دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان