Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی الکترونیکی خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی نیا مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از ایجاد سامانه نوبت دهی الکترونیک در ایام کرونایی خبر داد و گفت: شیوع ویروس کرونا، شرایط را بگونه‌ای کرد که تلاش کردیم مانع از ازدحام جمعیت مراجعه‌کنندگان به دفاتر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از روز اول روش‌های بسیاری را پیشنهاد دادیم که یکی از آن‌ها نوبت‌دهی الکترونیک بود.

روحانی‌نیا گفت: بنابراین در این ایام اخیر برنامه‌ریزی‌های لازم شد تا نوبت دهی الکترونیک محقق شود تا حضور مردم به حداقل برسد چرا که قبل از راه اندازی سامانه، مردم به صورت حضوری مراجعه می‌کردند، نوبت می‌گرفتند و پشت باجه می‌نشستند.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: هر یک از دفاتر در سراسر کشور خدمات را انلاین ارائه خواهند داد و این دفاتر از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ عصر در تهران و در هر استان به فراخور ساعت‌های اداری اعلام شده، خدمت رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: این اتفاق برای تسهیل در دسترسی آحاد افراد جامعه به خدماتی که از سوی نظام قضایی کشور ارائه می‌شود و همچنین تدابیری در راستای کاهش زمان حضور افراد در دفاتر خدمات الکترونیک و افزایش ضریب نفوذ بهره‌­مندی از امکانات فضای مجازی است.

روحانی نیا گفت: آدرس سامانه kdke.ir (سایت کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی) است و دسترسی جداگانه برای مردم و همچنین مدیران پیش­‌بینی شده است.

مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت:، چون هر یک از انواع خواسته‌های مراجعین، ممکن است زمان متفاوتی را به خود در دفتر اختصاص دهد، پیش­‌بینی لازم در سامانه به عمل آمده تا هر یک از متقاضیان از میان دسته بندی کلی موضوعات، خواسته خود را انتخاب و بدین ترتیب برای مدیر دفتر امکان مدیریت اوقات میسر خواهد بود.

وی تأکید کرد: مدیران نیز موظفند به نحوی تدبیر کنند که هم برای کسانی که از طریق سامانه وقت گرفته‌اند و هم کسانی که بدون وقت قبلی به دفتر مراجعه کرده‌اند، امکان بهره‌­مندی کافی از خدمات دفتر میسر باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا دفاتر خدمات الکترونیک مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نوبت دهی الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • معرفی کاریابی‌های برتر استفاده کننده از سامانه جستجوی شغل
  • ماجرای منع دفاتر خدمات قضایی از ثبت اظهارنامه برای مقامات دولتی