Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از رکورد بی‌سابقه‌ی ثبت بیش از 1800 میلیارد ریال پروژه در سال 98 در این شرکت خبر داد.

عادل کاظمی در حضور مسئولان شورای اسلامی و شهرداری کلانشهر تبریز با بیان مطلب فوق افزود: از این میزان، 1200 میلیارد ریال پروژه سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت‌ها به اتمام رسیده و 600 میلیارد ریال نیز به سال 99 انتقال یافته و در شرف اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ایجاد اصلاحات اساسی در زمینه روشنایی معابر کلانشهر تبریز خبر داد و افزود: با وجود تنگناهای مالی نزدیک به 3000 شعله چراغ LED در سطح شهر تبریز نصب شده است.

وی با اشاره به قیمت چهار برابری این چراغ‌ها نسبت به چراغ‌های گازی افزود: کیفیت نور دهی و طول عمر چراغ‌های LED تفاوت عمده‌ای با چراغ‌های گازی دارد که در مجموع سیستم روشنایی معابر کلان‌شهر تبریز را بهبود داده است.

وی با اشاره به اینکه 48 مجتمع مسکونی مشکلاتی در زمینه تامین برق از سنوات گذشته داشتند، افزود: تامین برق 30 مورد از این مجتمع‌ها با احداث پست‌های زمینی و در برخی موارد خاص با احداث پست‌های هوایی، پست کمپکت همانند پست پدمانتد انجام گرفت.

کاظمی با تاکید بر اینکه این شرکت در میزان اجرای پروژه‌های سرمایه‌ای یکی از شرکت‌های توزیع برق برتر در سطح کشور می‌باشد، تصریح کرد: هدف نهایی ما در این شرکت جلب رضایت مردم است و همکاران ما به صورت شبانه‌روزی و حتی در شرایط شیوع بیماری کرونا در حال انجام وظیفه می‌باشند.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق تبریز، لازم به ذکر است، در این نشست، تفاهمنامه‌ی جامع همکاری مابین شهرداری کلانشهر تبریز و شرکت توزیع نیروی برق تبریز به امضاء رسید و امید است با حصول این تفاهمنامه فعالیت‌ها و خدمات‌رسانی به مردم عزیز تبریز تسهیل شده و رضایتمندی مردم شریف تبریز بیش از گذشته تامین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی میلیارد ریال شرکت توزیع برق تبریز چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۸۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، عباس غریبی صبح چهارشنبه در دیدار با مسؤولان استان بوشهر با تشریح آخرین اقدامات در حوزه‌های تخصصی و مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت از اراده جدی و تلاش حداکثری شرکت ملی نفت برای خدمت‌رسانی به محیط پیرامونی خبر داد و گفت: برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب جزیره خارگ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۴۰۲ به تصویب رسیده و تخصیص یافته است.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران ابراز داشت: برای کاهش مشکلات و خدمت‌رسانی در کنار مسئولان و مردم هستیم و امیدواریم مدیران استانی پروژه اصلاح شبکه آب و فاضلاب جزیره خارگ را در اولویت قرار بدهند.

غریبی به اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های تخصصی در شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و افزود: سال گذشته اساس کار در این شرکت بر سازماندهی، برنامه ریزی، هدف‌گذاری و تخصیص منابع مالی بود و با تخصیص منابع در سال جاری، طرح‌های مصوب را به پروژه‌های اجرایی تبدیل کرده تا بتواند نقش مهمی در افزایش تولیدِ کشور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تاکید بر توسعه متوازن و لزوم توجه به مسئولیت اجتماعی، اظهار داشت: تخصیص اعتبار به امور عام‌المنفعه مسئولیتی است که از ابتدای دولت سیزدهم، وزارت نفت آن را در اولویت قرار داده است.

وی بهبود وضعیت بهداشت و درمان، اورژانس هوایی و دریایی و انجام پروژه‌های ورزشی، نوسازی مدارس، نوسازی منازل محرومان و اشتغال را از مهم‌ترین فعالیت‌های شرکت ملی نفت در جزیره خارگ دانست.

غریبی همچنین به خدمات ارائه شده توسط عملیات عمومی شرکت پایانه‌های نفتی ایران در سال‌های گذشته برای مردم و ساکنان جزیره خارگ اشاره و تصریح کرد: فعال کردن ۲ شناور مسافربری برای تثبیت وضعیت تردد ساکنان این جزیره، جمع‌آوری روزانه ۱۵ تن زباله و تفکیک و تبدیل آن به کود کمپوست، مدیریت نخاله‌های ساختمانی، گشت‌های شبانه‌روزی برای حفاظت از اراضی، لایروبی قنات‌های قدیمی، برگزاری کلاس‌های فنی حرفه‌ای برای جوانان، اعزام اورژانسی بیماران، حمل مصالح و اثاثیه ساکنان بومی و اختصاص سهمیه پروازی برای بومیان از جمله خدمات صنعت نفت برای مردم جزیره خارگ است.

کد خبر 6080847

دیگر خبرها

  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • برق ۲۸ روستا مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان پایدار شد
  • بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی هوشمند شد
  • نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق سیستان وبلوچستان
  • ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب خارگ اختصاص یافت
  • توزیع ۱۰۰ هزار تن آسفالت در پهنه غرب و شمال‌غرب تبریز
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی