Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، این ابزار به کاربران این امکان را می دهد تا متن و یا ابری از داده های علمی را در طیف گسترده ای از قالب ها و رشته های نشر پیدا کنند. رابط کاربری اسکالر، استفاده از آن را مخصوصاً برای کسانی که از قبل با موتور جستجو آشنا هستند، آسان می کند.

تعداد بسیاری از موتورهای جستجوی رایگان علمی دیگر از جمله « مایکروسافت آکادمیک» و « Educational Resources Information Center » (ERIC) وجود دارد، اما آنچه که گوگل اسکالر را جذاب می کند رابط واضح آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از گوگل اسکالر می توانید هزاران مایل از کتابخانه دانشگاه خود دور باشید و تحقیقات خود را انجام دهید.

با جستجوی یک کلمه کلیدی در مایکروسافت آکادمیک یا ERIC صفحه ای به هم ریخته ظاهر می شود. رابط کاربری گوگل اسکالر برای چشم آسانتر است و با استفاده از نماد « My library» در سمت راست بالای صفحه می توانید ذخیره یک مقاله را در حین جستجو آسان کنید.

یکی از مشکلات گوگل اسکالر این است که غالباً کاربران را به مقاله ها و مقالات وب سایت های تجاری ناشر رهنمون می‌کند که کاربران را به خرید اشتراک یا پرداخت برای مقاله وا می دارد. اما هنوز هم به عنوان یک بستر مناسب برای انجام تحقیقات سریع و دستیابی به مقالات تحقیقاتی عمل می کند.

بنابراین، باید در دوران دانشجویی به نحو احسن از چنین ابزار مفیدی که به صورت رایگان در دسترس شما است بهره برد. در ادامه برخی موارد را برای استفاده بهتر از گوگل اسکالر مطرح می کنیم:

نکات جستجو

با وجود حجم گسترده ای از مطالب، در صورت داشتن اطلاعات مربوطه می توانید جستجوی خود را با نویسنده، عنوان یا تاریخ محدود کنید.

با استفاده از گوگل اسکالر، می توانید در بسیاری از رشته ها و منابع از مقالات گرفته تا پایان نامه ها را جستجو کنید.

اگر با استفاده از عنوان جستجو می کنید، عنوان مقاله را در نقل قول قرار دهید، مانند " تاریخچه از دریای چین".

همچنین گزینه جستجوی پیشرفته ای وجود دارد که به شما امکان می دهد جستجو را با استفاده از نام نویسنده، عنوان و نشریات محدود کنید و همچنین نتایج جستجوی خود را براساس تاریخ محدود کنید.

کتابخانه خود را ایجاد کنید

گوگل اسکالر به کاربران امکان ایجاد کتابخانه یا مجموعه مقالات شخصی را می دهد.

این امر به شما امکان می دهد مقالات را از صفحه جستجو ذخیره کرده و آنها را بر اساس موضوع سازماندهی کنید. برای ذخیره مقاله، روی لینک Save در زیر نتیجه های جستجو کلیک کنید. برای دیدن مقالات ذخیره شده خود، روی «My library»‌ کلیک کنید.

هنگام جستجوی مقاله در کتابخانه خود، روی My library در سمت راست بالای صفحه اصلی اسکالر یا در ستون سمت چپ صفحه نتایج جستجو کلیک کنید تا تمام مقالات موجود در کتابخانه شما مشاهده شود.

نتایج بهتری به دست آورید

گوگل اسکالر به شما امکان می دهد تا کتابخانه یا مجموعه ای از مقالات شخصی خود را ایجاد کنید.

از طرف دیگر، بخش «منابع» یافته‌های علمی یا منابع دانشگاهی را برای اصطلاحات مورد نظر خود، بررسی کنید.

همچنین می توانید برای دیدن مقالات جدیدتر که به آنها برای اصطلاحات خاص تر مراجعه شده است، روی « Cited by» کلیک کنید

از استنادها کمک بگیرید

بسیاری از دانشجویان ممکن است استنادها را بدون استفاده بدانند اما گوگل اسکالر چندین فرمت استنادی را برای سهولت روند کارتان ارائه می‌دهد.

به عنوان مثال، پس از جستجوی یک کلمه کلیدی، زیر هر نتیجه جستجو یک علامت نقل قول خواهید دید که فقط کافی است روی پیوند کلیک کنید و سبک استناد خود را از بین سبک های MLA ، APA، شیکاگو ، هاروارد یا ونکوور انتخاب کنید.

همچنین می توانید نقل قول های خود را از گوگل اسکالر به BibTeX ، EndNote ، RefMan یا RefWorks وارد کنید.

انتهای پیام/

178 / 336 گوگل اسکالر پایان نامه ها مایکروسافت آکادمیک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گوگل اسکالر پایان نامه ها گوگل اسکالر کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۹۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده خلیج فارس بوشهر بعد از ظهر دوشنبه در این مراسم اظهار داشت: در این کنفرانس ۱۸۰ مقاله عرضه شده است که این مقالات از ۱۵ کشور ارائه و ۴۸ درصد آن پذیرفته شده است.

احمد کشاورز افزود: مقالات یاد شده در عرصه‌های مختلف مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی ارائه شده است.

وی بیان کرد: عمده مقالات از دانشگاه تهران و سپس از دانشگاه خلیج فارس است که در مباحث برق، کامپیوتر، مهندسی بخش‌های گوناگون است که داوران در حال انتخاب مقالات برتر برای معرفی و تجلیل هستند.

کشاورز، مدت برگزاری این کنفرانس را ۲ روز اعلام و خاطرنشان کرد: کاربردهای هوش مصنوعی و علوم داده در حوزه‌های مختلف و در نظر گرفتن اهمیت هوش مصنوعی در صنایع نفت و گاز استان بوشهر باعث شده این کنفرانس برنامه‌ریزی و اجرا شود.

کد خبر 6085729

دیگر خبرها

  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • کتاب آداب آبادانی منتشر شد
  • خدمات سئو سایت
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • کشف جسم بی‌جان دو کودک غرق شده در شهرستان نیمروز
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • کودک چهار ساله در خرسان غرق شد/عملیات جستجو ادامه دارد
  • نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی در بوشهر برگزار شد