Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس کاراته گفت: تعویق المپیک فرصت مناسبی برای کاراته ایران چه در بخش کاتا و چه در بخش کومیته به وجود آورد امیدوارم بتوانیم در این زمان به خوبی بازیکنان را آماده کنیم تا سهمیه کامل را به دست بیاوریم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، قاسم شهرجردی، کارشناس کاراته درباره برگزاری رقابت‌های مجازی کاتا در گفتگو با خبرنگار برنا اظهار کرد: تا جایی که بنده اطلاع دارم حدود 1500 نفر در این پویش شرکت کردند که این استقبال واقعا فوق العاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل کار پسندیده‌ای بود که فدراسیون انجام داد چون مجددا باعث ایجاد انگیزه در بین ورزشکاران این رشته شد.

او اضافه کرد: اما امیدوارم این روند همچنان ادامه دار باشد تا شاهد درخشش استعدادهای کاتا باشیم. این آمار از شرکت کنندگان نشان می‌دهد که در بخش کاتا پتانسیل‌های خوبی را داریم که نیازمند حمایت هستند. به هر جهت هنوز تکلیف سهمیه‌های المپیک در این بخش مشخص نیست در حالی که ما دو نماینده برای کاتا داریم هر چند در بخش انفرادی شانس‌مان به پررنگی تیمی نیست ولی در صورت حمایت و دیده شدن کاتا و فرصتی که ایجاد شده می‌توان به آینده امیدوار بود. تعویق المپیک فرصت مناسبی برای کاراته ایران چه در بخش کاتا و چه در بخش کومیته به وجود آورد امیدوارم بتوانیم در این زمان به خوبی بازیکنان را آماده کنیم تا سهمیه کامل را به دست بیاوریم.

شهرجردی در پایان خاطر نشان کرد: همانطور که گفتم برگزاری مسابقات مجازی طرح بسیار خوبی است و جا دارد از دست اندرکاران برگزاری این مسابقه تشکر ویژه‌ای داشته باشیم. مخصوصا بخش داوری که همیشه بدون هیچ چشم داشتی برای پیشرفت کاراته ایران کار می‌کنند. این قشر همیشه باید مورد حمایت باشد یک اتفاق خوبی که در کاراته شاهد آن هستیم رشد در همه بخش‌های این رشته است در همین قسمت داوری با وجود مشکلات ولی شخصی مانند جواد سلیمی فعالیت می‌کند که واقعا در جهان داور سر شناسی هستند و باید مورد حمایت واقع شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاراته برنا کاتا جواد سلیمی تیم ملی کاراته چه در بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟

حمیده ایرانمنش در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تیم ملی تنیس روی میز بانوان با دو بازیکن در آخرین رقابت های گزینشی المپیک برای کسب سهمیه انفرادی شرکت می کند، گفت: برای ندا شهسواری و مهشید اشتری که دو بازیکن اعزامی به این مسابقات هستند طی یک ماه گذشته به صورت انفرادی برنامه های تمرینی داشتیم اما این برنامه ها از روز گذشته به صورت تیمی و در قالب اردو آغاز شد.

وی با اشاره به حضور متوالی شهسواری و اشتری در مسابقات مختلف طی یک ماه گذشته خاطرنشان کرد: اشتری در مسابقات لبنان ، آلمان و چک و لیگ عربستان شرکت داشت. شهسواری هم در لیگ ترکیه و عربستان و همچنین مسابقات چک حاضر شد. بنابراین فرصتی برای تشکیل اردو نبود اگرچه پیگیر تمرینات آنها به صورت انفرادی بودیم. از ابتدای اردیبهشت اما این دو بازیکن در ایران هستند. به همین دلیل از روز گذشته اردو را آغاز کردیم و تا زمان اعزام پیگیر آن خواهیم بود.

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان در مورد روند تمرینات یادآور شد: به واسطه برنامه های انفرادی و حضوری که شهسواری و اشتری در مسابقات مختلف داشتند، آنها خیلی از آمادگی دور نیستند اما باید برنامه های آماده سازی را به گونه ای دنبال کنیم که زمان اعزام به ازبکستان و آغاز رقابت های انتخابی، اوج آمادگی لازم حاصل شده باشد.

ایرانمنش از وضعیت کلی ملی پوشان تنیس روی میز ابراز رضایت کرد و ادامه داد: آمادگی کلی آنها خوب است، فرصت پیش رو برای رسیدن به اوج آمادگی هم کافی است. به واسطه حضور اخیری که شهسواری و اشتری در مسابقات داشتند و ارزیابی عملکردشان، اشراف بیشتری هم روی نقاط ضعف و قوت آنها پیدا کرده ایم. بر این اساس طی یک ماه باقی مانده روی تاکتیک بازیکنان کار می کنیم.

وی در مورد دیگر بازیکنان شرکت کننده در مسابقات گزینشی المپیک و اینکه بازیکنان کدام کشورها حریفان اصلی ایران به حساب می آیند، گفت: البته هنوز فهرست شرکت کنندگان در رقابت های گزینشی ازبکستان نهایی نشده است اما بر اساس شناختی که از وضعیت دیگر کشورها و بازیکنان شان در کسب داریم، تا حدودی برای مان قابل پیش بینی است که چه بازیکنانی در مسابقات شرکت دارند. در مجموع می توانم بگویم که ازبکستان و قزاقستان حریفان سرسخت ایران در این مسابقات هستند. نمایندگان این کشورها از نظر انفرادی بالاتر از بازیکنان ما هستند.

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با یادآوری اینکه تنها قهرمان مسابقات گزینشی ازبکستان در هر یک از بخش مردان و بانوان صاحب سهمیه المپیک می شود در مورد شانس بازیکنان این تیم برای قهرمانی و دستیابی به این سهمیه گفت: شرایط سخت است، همه می آیند که سهمیه بگیرند اما فقط یک سهمیه توزیع می شود. در این شرایط شانس ایران برای المپیکی شدن ۵۰ به ۵۰ است.

ایرانمنش تاکید کرد: المپیک شاید تنها رویدادی باشد که همه آرزوی حضور در آن را دارند و حتی اگر تجربه آن را داشته باشند، دوست دارند تجربه جدیدی از آن بگیرند. ما هم تلاش و هدف مان این است که برای سومین دوره صاحب سهمیه المپیک شویم. با این امید به ازبکستان می رویم و با همین امید و انگیزه هم تمرینات مان را دنبال می کنیم و رقابت برابر حریفان را برگزار می کنیم.

کد خبر 6086134 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟
  • عسگری: همدلی بزرگان تهران به ۲ ملی‌پوش پایتخت منتهی شد
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • تکلیف غایبان کاراته چه می شود/ چرا کتیرایی نادیده گرفته شد؟
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید