Web Analytics Made Easy - Statcounter

امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان از کشت موفقیت آمیز انواع محصولات کشاورزی با وجود کم آبی در این استان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ شناخت و بهره‌گیری از ظرفیت بخش کشاورزی در جهت تحقق شعار جهش تولید، بسیار مهم است چراکه بخش کشاورزی یکی از بخش‌های مهم و تاثیرگذار در مقاوم‌سازی پایه‌های اقتصاد ملی کشور است و نقش ویژه‌ای درگسترش صادرات غیرنفتی و اشتغالزایی ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشور ما پتانسیل های خوبی در بخش کشاورزی دارد که شاید در گذشته کمتر از آنها کم استفاده شده است، به طور حتم جهش تولید در بخش کشاورزی می تواند بسیاری از مشکلات این بخش را حل کند و یکی از اقدامات مهمی که می توان در راستای رسیدن به جهش تولید انجام داد، استفاده از دانش و علم روز دنیا و روش های نوین کشاورزی است.

تولید محصولات باکیفیت و ارگانیک کشاورزی و صادرات آن می تواند اقتصاد کشور را بهبود و از سوی دیگر اتکای ما به پتاسیل های غیرنفتی کشور را ارتقا ببخشد و شهرستان میرجاوه با وجود سه اقلیم متفاوت آب و هوایی در این منطقه، از پتاسیلی منحصربفرد برای ارتقای بخش کشاورزی بهره مند است.

هزار تن از محصولات ارگانیک استان به روسیه صادرات می شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میرجاوه در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: کشت محصولات گلخانه ای مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، خیار و بادمجان در شهرستان میرجاوه با استقبال بسیار خوبی مواجه شده و هم اکنون 57 واحد گلخانه ای به کشت این محصولات اختصاص دارد.

محسن کهرازهی افزود: کیفیت بسیار مطلوب گوجه فرنگی گلخانه ای در شهرستان میرجاوه سبب تشویق کشاورزان به صادرات این محصول شد و سال گذشته بیس از هزار تن گوجه فرنگی ارگانیک از این شهرستان به روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر الگو کشت و خشکسالی های چندین ساله برای اولین بار ۱۵۰ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافت و کشت محصول کلزا با استقبال خوب کشاورزان روبرو شد.

وی تاکید کرد: برداشت کلزا در شهرستان مرزی میرجاوه آغاز شده و تا نیمه اول خردادماه ادامه دارد و پیش بینی می شود بیش از ۲۰۰تن کلزا برداشت و روانه بازار مصرف کنیم.
 


امان الله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان نیز در این زمینه به خبرنگار ما، گفت: حدود هزار و 137 هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول کلزا قرار دارد و این دانه های روغنی برای تامین روغن خوراکی، کنجاله دام و طیوراستفاده می شود.

وی افزود: کلزا در تناوب با گندم و جو کشت شده و سبب پایداری کشت این محصولات می‌شود کشت کلزا در مزارع کشاورزی باعث حاصلخیزی خاک می شود.

وی ادامه داد:کشت این محصول مورد استقبال خوب کشاورزان استان قرار گرفته است و با وجود کم آبی سیستان و بلوچستان، کشت آن مانند بسیاری از محصولات مانند زعفران و گل محمدی موفقیت آمیز بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شهرستان میرجاوه بخش کشاورزی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۲۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، ایوب کرد گفت: ۹۱۵ هزار و ۷۶۲ نفر مسافر در سال ۱۴۰۲ از طریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه جابجا شدند.که افزایش ۴۶درصدی را نسبت به سال قبل از آن نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود:از این تعداد جابجایی مسافر ۴۶۴ هزار و ۴۹۶ نفر از پایانه مرزی میلک و ۴۵۱ هزار و ۲۶۶ نفر نیز از طریق پایانه مرزی میرجاوه تردد کرده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مدت حدود دو هزار اتوبوس و بیش از ۳۷ هزار دستگاه سواری کار جابجایی مسافر را از طریق پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: پایانه مرزی میرجاوه مهمترین گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است که در ۱۲ کیلومتری شهرستان میرجاوه و مجاورت شهرک تفتان پاکستان و پایانه مرزی میلک نیز از گذرگاه‌های مهم مرزی بین ایران و افغانستان است که در محدوده شهرستان هیرمند در مجاورت رودخانه مرزی و در نزدیکی مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۶ درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • افزایش ۴۶درصدی جابجایی مسافر ازطریق پایانه‌های مرزی میلک ومیرجاوه
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • ۱۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در میرجاوه توقیف شد
  • صادرات صنایع‌ دستی رونق می‌‌گیرد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • جابجایی مسافر در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۴۶ درصد افزایش یافت
  • لزوم شناسنامه‌دار کردن محصولات باغی برای توسعه صادرات
  • افزایش ۴۶ درصدی جابه‌جایی مسافر از طریق پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان
  • کشور‌های همسایه مقصد ۸۰ درصد صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران