Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@04:54:51 GMT

رانندگان اتوبوس وام کرونا میگیرند

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۲۵۴۳

رانندگان اتوبوس وام کرونا میگیرند

به گزارش جماران،محمد اسلامی درباره طرح اقدام ملی مسکن اظهار داشت: از مرداد ماه سال گذشته و بلافاصله پس از شروع طرح، ساخت این پروژه‌ها را آغاز کردیم و امیدواریم در تیرماه امسال شاهد آغاز تحویل این واحدها باشیم.

وی ادامه داد: امیدواریم رقابتی که بین استان‌ها برای ساخت این واحدها شکل گرفته، کارساز باشد و دستگاه‌های مختلف هر چه سریع‌تر پروژه‌های مسکن ملی خود را جلو ببرند تا بتوانیم تا پایان سال، آن تعداد واحدی را که تعهد کرده‌ایم، به بهره برداری برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کارگاه‌های ساختمانی، پروتکل بهداشتی را رعایت نکنند، متوقف می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به اینکه آیا با توجه به شیوع ویروس کرونا، کارگاه‌های ساختمانی مسکن ملی متوقف مانده یا در حال فعالیت هستند؟، گفت: در استان‌های مختلف، ستادهای استانی مبارزه با کرونا تصمیمات مختلفی گرفتند؛ این تصمیم گیری ها به گونه‌ای بود که هنوز هم برخی پروژه‌های مسکن ملی در چند استان، اجازه آغاز فعالیت ندارند.

وی افزود: در برخی استان‌ها نیز امکان فعالیت‌های ساخت و ساز وجود داشت، اما سازنده در شهر دیگری اقامت داشت که به دلیل ممنوعیت ترددهای بین استانی، امکان شروع فعالیت ساختمانی برای سازنده وجود نداشت. از همین رو با ستادهای مبارزه با کرونای استان‌های دارای چنین محدودیت‌هایی هماهنگ کردیم تا پروژه‌های بزرگ فعالیت خود را آغاز کنند اما تعدادی از سازنده‌ها به محل کارگاه نرفتند.

اسلامی تصریح کرد: از شنبه گذشته که ترددهای بین استانی آزاد شد، به نظر می‌رسد از این به بعد دیگر نباید مانعی برای فعالیت دوباره پروژه‌ها وجود داشته باشد؛ اما یک الزامی هم وجود دارد و آن اینکه پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده دقیقاً رعایت شود؛ اگر این پروتکل‌ها رعایت نشود، بازرسان بهداشت محیط موظف هستند پروژه‌های عمرانی و ساختمانی را متوقف کنند؛ این پروتکل‌ها ابلاغ شده و وزارت بهداشت نیز بر رعایت آنها نظارت خواهد کرد.

تسهیلات کرونایی به رانندگان اتوبوس

وزیر راه و شهرسازی درباره مذاکره وزارت راه (سازمان راهداری) با وزارت کار (سازمان تأمین اجتماعی) در خصوص حمایت از رانندگان اتوبوس در دوران بیکاری کرونایی، تصریح کرد: برای رانندگان اتوبوس، مینی بوس و تاکسی کرایه بین شهری که ۱۱۳ هزار نفر هستند، نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره کارت هوشمند آنها را به سازمان تأمین اجتماعی داده‌ایم که متناسب با میزان زیانی که متحمل شدند، مشمول وامی شوند که قرار است به ۴ میلیون نفر از سوی وزارت رفاه پرداخت شود.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اتوبوس تاکسی راه و شهرسازی مسکن وزارت رفاه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رانندگان اتوبوس استان ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، فخرالدین معصوم‌زاده با اعلام اینکه دریافت کرایه نقدی از سوی رانندگان بخش ملکی و خصوصی در تمامی مسیرها تحت هر عنوان ممنوع است، افزود: واحدهای گشت نظارتی اداره نظارت بر اتوبوسرانی موظف شدند تا به این موضوع با جدیت ورود کرده و موضوع را گزارش کنند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت کرایه اتوبوس‌های عمومی در ناوگان اتوبوسرانی ارومیه، صرفاً می‌بایست با کارت بلیت الکترونیکی صورت گیرد، اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده که شهروندانی که به هر دلیل فاقد کارت بلیط الکترونیکی هستند بتوانند از راننده اتوبوس آن را تهیه کنند.

معصوم‌زاده با تأکید بر اینکه سیستم بلیت الکترونیک، سال‌هاست در شبکه اتوبوسرانی ارومیه با موفقیت در حال فعالیت است و تنها روش دریافت کرایه در ناوگان، استفاده از کارت بلیت است از عموم شهروندان درخواست کرد که با توجه به ممنوعیت پرداخت نقدی به رانندگان، برای سوار شدن در اتوبوس از پرداخت وجه نقد تحت هر عنوان خودداری کرده و صرفاً از کارت بلیت الکترونیکی استفاده کنند.

وی با اشاره به تعداد محدود باجه‌های شارژ کارت بلیط الکترونیکی به دلیل کمبود نیروی انسانی، ادامه داد: عمده باجه‌های شارژ کارت‌های بلیط الکترونیکی در هسته مرکزی شهر مستقر بوده و در آینده نزدیک برای سهولت در افزایش اعتبار کارت‌های بلیط الکترونیک اقداماتی صورت می‌گیرد که شهروندان بدون مراجعه به جایگاه‌های مذکور، موفق به افزایش اعتبار کارت‌های خود شوند.

سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ارومیه خاطر نشان کرد: اگر شهروندی تخلفی را در خطوط اتوبوسرانی مشاهده کرد و رانندگان اقدام به دریافت پول نقد کردند، می‌تواند با ارائه شماره اتوبوس به سامانه ۱۳۷ مراتب را گزارش کرده و پیگیر موضوع باشند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896664

دیگر خبرها

  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • لحظات رعب آور سرنشینان دو اتوبوس مسافربری برای نجات از سیل+ فیلم
  • آغاز ۵۶ پروژه عمرانی در جاده‌های استان مرکزی
  • رانندگان قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار حق افزایش کرایه را ندارند
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ​آغاز برقی سازی اتوبوس ها و تاکسی ها برای کاهش آلودگی هوای شهرها
  • آغاز فعالیت اتوبوس‌های برقی در کرج از فردا
  • فعالیت اتوبوس‌های برقی نقطه تحولی در حمل و نقل درون شهری است
  • ◄ کسر و دریافت هرگونه وجه از مالکان و رانندگان اتوبوس ممنوع است