Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@06:17:21 GMT

فناوری نانو به کمک طراحی آلیاژ سیم‌جوش‌های سخت صنعتی آمد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۴۵۱۶

فناوری نانو به کمک طراحی آلیاژ سیم‌جوش‌های سخت صنعتی آمد

تولید سیم جوش‌های توپودری بر پایه فولادهای نانو ساختار توسط یک شرکت دانش‌ بنیان در کشور محقق شد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت و تولید تجهیزات مرتبط با آن دغدغه‌ای بود که جمعی از متخصصان داخلی را به فکر راه‌اندازی شرکتی دانش‌بنیان انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۸۸ هم با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز کردند. در این شرکت تولید سیم‌جوش‌های توپودری بر پایه فولادهای نانوساختار محقق شد.

پدیده سایش یکی از معضلات فعلی صنایع مادر محسوب می شود. این موضوع هزینه‌های زیاد تعمیر و نگهداری و خارج شدن قطعات از روند تولیدی را به این صنایع تحمیل می کند. این موضوع بهانه‌ای شد برای ۱۰ نفر از متخصصان این حوزه تا با هم شرکت دانش بنیان توسعه فناوریهای پیشرفته مواد نانو ساختار نماد را پایه‌ریزی کنند.

۱۰ سال پیش با حمایت ستاد نانو کارمان را شروع کردیم. تمرکزمان را بر روی تولید و توسعه فناوری‌های مواد و همچنین ساخت و تولید تجهیزات مربوط به آنها قرار دادیم.

محسن عسکری پیکانی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به این مطلب، می گوید: هم‌اکنون عمده فعالیت شرکت در زمینه توسعه و تولید سیم‌جوش‌های توپودری بر پایه فولادهای نانوساختار متمرکز شده است.

وی با بیان این‌که سایش قطعات یکی از معضلات مهم صنایع است، بیان می‌کند: در گذر زمان پوشش‌های ضد سایش تغییرات زیادی کرد و نسل جدید این مواد که چند سالی است وارد بازارهای بزرگ جهانی شده است، می توانند مقاومت به سایش و در نتیجه عمر قطعات را بسته به شرایط و کاربرد تا چندین برابر افزایش دهند.

این شرکت دانش‌بنیان در زمینه تحقیق و توسعه محصولات مبتنی بر فناوری نانو در صنایع متالورژی فعالیت دارد. یکی از موضوعات مورد توجه این شرکت طراحی آلیاژهایی بسیار سخت و با مقاومت به سایش بسیار بالاتر از محصولات موجود در بازار، برای ایجاد لایه‌های سخت‌پوشی (Hardfacing) با هدف افزایش طول عمر قطعات است.

به گفته عسکری، استراتژی اتخاذ شده در این مسیر، استفاده از جدیدترین فناوری طراحی آلیاژی با به کارگیری فناوری نانو در آن است. این محصول به شکل سیم‌جوش‌های توپودری در قطرهای مختلف توسط شرکت تولید شده و از طریق روش‌ معمول جوشکاری (جوش CO2 یا همان MIG/MAG) بر روی قطعات صنعتی تحت سایش اعمال می‌شوند. صنایع سیمان، فولادسازی، معدن، حفاری، راه‌سازی به عنوان کاربران اصلی این محصول شناخته می‌شوند.

وی با اشاره به عدم وجود زیرساخت‌های مناسب صادراتی در کشور، تاکید می‌کند: محصولات تولیدی ما در حد استانداردهای جهانی تولید می شود؛ اما تصمیمی به صادرات محصولاتمان نداریم. زیرا زیرساخت تولید در ایران به حدی مشکل دارد که تمامی وقت و توان خود را صرف حل مشکلات ایجاد شده می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو قطعات دانش بنیان شرکت دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • وجود ابهام درباره نحوه صدور تاییدیه‌های فنی قطار ملی مترو توسط ۲ شرکت اروپایی
  • حمایت از کارآفرینی برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است