Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران استان قم با بیان اینکه با برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی مخالف است، گفت: بهترین کار این است که ناشران را به چند گروه تقسیم کنند و برایشان وام در نظر بگیرند.

سیدمحمود حسینی، مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره برگزاری نمایشگاه کتاب به شکل مجازی اظهار داشت: مطمئن باشید نمایشگاه مجازی کتاب در این شرایط جوابگو نخواهد بود، چرا که تنها ناشران مطرح و بزرگ از این نمایشگاه بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* با برگزاری اینگونه نمایشگاه کتاب به شکل مجازی مخالفم، چرا که آسیب‌های خاص خود را دارد

وی اضافه کرد: من با برگزاری اینگونه نمایشگاه کتاب به شکل مجازی مخالفم، چرا که آسیب‌های خاص خود را دارد. با برگزاری این نمایشگاه، سود به سمت ناشران مطرح و بزرگ می‌رود؛ همان ناشرانی که در حال حاضر هم مشکلی ندارند.

* پیشنهاد ما این است هزینه نمایشگاه کتاب را در قالب وام بانکی با سود صفر درصد یا سود کم به ناشران تخصیص دهند

مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران استان قم در پاسخ به این سوال که برخی افراد، پرداخت هزینه نمایشگاه به ناشران را مفید می‌دانند، شما چه نظری دارید؟ گفت: پیشنهاد ما این است که هزینه نمایشگاه کتاب را در قالب وام بانکی با سود صفر درصد یا سود کم به ناشران تخصیص دهند تا کمی از مشکلات حل شود. بعید است بتوان نمایشگاه را تا آبان هم برگزار کرد چرا که زمزمه‌هایی پیرامون اینکه این بیماری تا آن زمان هم ادامه داشته باشد، شنیده می‌شود. از این رو با توجه به اینکه در حال حاضر ناشران با مشکل نقدینگی مواجه هستند و چک‌ها برگشت خورده، پیشنهاد می‌کنم ارشاد تامل بیش از حد نکند و خیلی سریع تصمیم بگیرد.

 

* بازار کتاب‌های دینی خوابیده و اصلا رونقی ندارد

حسینی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به این سوال که همزمان با ماه مبارک رمضان وضعیت کتاب‌های دینی چگونه است، ابراز داشت: بازار کتاب‌های دینی خوابیده است و اصلا رونقی ندارد. شاید بهتر است بگویم در این وضعیت کتاب‌های دینی بیشترین آسیب را دیده‌اند؛ چرا که ما هر ساله در این روزها نمایشگاه کتاب در ماه مبارک رمضان را نیز داشتیم، ولی امسال این نمایشگاه هم در کنار نمایشگاه کتاب برگزار نشد و صدمه‌ای جبران‌ناپذیر وارد شد.

مدیرعامل شرکت تعاونی ناشران استان قم با تاکید برافزایش روزافزون چک‌‌های برگشتی ناشران ادامه داد: مشکل نقدینگی بسیار شدید است. متولی را ارشاد می‌دانیم. باید هرچه سریعتر به داد ناشران برسد، یا با وام‌های صفر درصد و یا با وام‌هایی که سود آن را از هزینه برگزاری نمایشگاه کتاب پرداخت کند.

* بهترین کار این است ناشران را به چند گروه تقسیم کنند و برایشان وام در نظر بگیرند

وی گفتک در این راستا با دوستانی از وزارت ارشاد صحبت کردیم. بهترین کار این است ناشران را به چند گروه تقسیم کنند و برایشان وام در نظر بگیرند. هرچند تفاهمنامه با بانک و اعطای تسهیلات به درازا بیانجامد، اما باید هرچه زودتر فکری کرد. گروه‌بندی ناشران بر اثر خروجی و تولیداتشان و نسبت به همان اعطای وام می‌تواند راهگشا باشد.

* با خرید کتاب ارشاد از ناشران هم مخالفم؛ چرا که سلیقه‌ای خواهد بود

وی در پایان درباره اینکه با خرید کتاب از سوی ارشاد موافقید یا نه گفت: بنده با خرید کتاب ارشاد از ناشران هم مخالفم؛ چرا که سلیقه‌ای خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب استان قم نمایشگاه کتاب کتاب های دینی چند گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان از فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمد چگنی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: مسجد تراز اسلامی در سایۀ تعامل حداکثری میان متولیان مساجد و نهادهای فرهنگی محقق می‌شود.

او اضافه کرد: تعامل حداکثری ادارات و نهادهای فرهنگی با مساجد بسترساز تقویت فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی در جامعه است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان عنوان کرد: تحقق مسجد تراز اسلامی منجر به تعالی جایگاه و نقش این اماکن امن الهی در جامعه، تقویت فرهنگ دینی و مقابله با توطئه‌های دشمنان می‌شود.

چگنی‌نژاد با اشاره به فعالیت 498 کانون فرهنگی هنری عمومی و 38 کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان، بیان کرد: هر قدمی در راستای حمایت از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برداشته شود منجر به آبادانی معنوی مساجد می‌شود.

اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، نیز در این دیدار گفت: تقویت فعالیت‌های دینی و قرآنی در اولویت فعالیت‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.

او اضافه کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به‌رغم محدودیت‌های مالی فعالیت‌های مؤثر و خوبی در حوزه‌های دینی، قرآنی و مسجدمحوری دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه جذب اعضای جوان و نوجوان شاخص محور فعالیت کانون‌های مساجد است، خاطرنشان کرد: این کانون‌ها نقش مهمی در تقویت فعالیت‌های دینی و قرآنی و مقابله با توطئه‌های دشمنان دارند.

روانشاد بیان کرد: همکاری و تعامل خوبی بین ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان وجود دارد.

او با تأکید بر ضرورت تقویت فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، اضافه کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حدّ توان از فعالیت این کانون‌ها حمایت می‌کند.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • وضعیت «قرمز» هوا در اهواز
  • اعلام جزییات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب
  • واردات کتاب در چند قدمی ارز مبادله‌ای/ مابه‌تفاوت نمی‌دهیم
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان
  • بنیاد امسال حضور پررنگ تری در نمایشگاه کتاب دارد
  • کتاب غیرقانونی را با پست جلوی خانه‌تان تحویل بگیرید!
  • برگزاری گنجینه‌های مهر نقاشان پشت شیشه/ «رنگ بهار» در شفق پیدا شد
  • هوای دو شهر خوزستان در وضعیت «قرمز»
  • بفرمایید کتاب غیرمجاز!
  • بی‌نهایت علاقه به حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارم