Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@22:11:31 GMT

نقش‌ها و قطعاتی که دیده و شنیده شدند

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۴۵۷۶

نقش‌ها و قطعاتی که دیده و شنیده شدند

حسن روح‌الامین و صابر شیخ‌رضایی دو هنرمند حوزه تجسمی و غلامرضا صنعتگر خواننده و آهنگساز به عنوان نماینده حوزه موسیقی نامزد کسب عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۹۸ هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با معرفی ۱۵ نامزد کسب عنوان چهره هنر انقلاب سال ۹۸ در رشته‌های مختلف، امکان مشارکت مخاطبان در انتخاب چهره مورد نظر خود را در ششمین نوبت برگزاری فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین رویداد شاخص هنر انقلاب نیز در دوره ششم از میان چهار اتفاق برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی ترامپیسم، ملکه، پهباد و... توسط سید مسعود شجاعی طباطبایی، تولید و پخش برنامه تلویزیونی «اقیانوس آرام»، مجموعه فعالیت‌های جهادی و خیرخواهانه سردار مکی یازغ و حبیب احمدزاده و پروژه عکس خلاقانه «این قهرمان، واقعی است» در پیاده‌روی خیابان انقلاب، انتخاب خواهد شد.

در این گزارش مروری بر سوابق و کارنامه کاری دو نماینده رشته تجسمی و یک نماینده حوزه موسیقی حاضر در فهرست نامزدهای چهره هنر انقلاب در سال ۹۸ صورت گرفته است:

برپایی نمایشگاه‌هایی به وسعت جهان

حسن روح‌الامین متولد ۱۳۶۴ در تهران نقاش ایرانی است که عمدتا صحنه‌های عاشورا را تصویر کرده‌است.

وی کسب عناوین و جوایزی از جمله جایزه دوم جشنواره هنرهای تجسمی هنر جوان، منتخب مسابقه بین‌المللی ادیان توحیدی، جایزه جایزه نخست رشته تصویرسازی جشنواره هنرهای تجسمی هنر جوان، جایزه دوم تصویرسازی جشنواره تجسمی آزادگان و... را تاکنون کسب کرده است.

مهم‌ترین آثار او با عناوینی «یا ساقی العطاشا»، «لا فتی الا علی»، «قاهرالعدو»، «آخرین سرباز لشکر»، «علی‌اکبر (ع)»، «شیرین‌تر از عسل»، «علقمه»، «آتش پرستارم شد»، «آیا تو برادر منی»، «بهانه خلقت» و... خلق شده و در معرض دید عموم قرار گرفته‌اند.

تصویرسازی مجموعه داستان میرزا کوچک‌خان، کمیک استریپ از زندگی سید مجتبی نواب صفوی، واقعه مسجد گوهرشاد، آثاری با موضوع احمد متوسلیان و محسن حججی از دیگر کارهای وی به شمار می‌رود.

همچنین آثار وی در کشورهای مختلفی از جمله فرانسه، آلمان و عراق به نمایش درآمده است. روح‌الامین به دلیل خلق آثار نقاشی در واکنش به اتفاقات روز اعم از شهادت حاج قاسم سلیمانی و لشکر فاطمیون، خلق تابلوی شهدای مرزبان و برپایی نمایشگاه با مضامین دینی و تاریخی در پاریس، بروکسل و برلین نامزد چهره هنر انقلاب در سال ۹۸ توسط حوزه هنری معرفی شده است.

واکنش بهنگام تجسمی به رویدادهای اجتماعی

محمدصابر شیخ رضایی متولد ١٣٦٤ تهران است. وی دارای مدرک کارشناسی ارتباط تصویری از دانشکده هنر دانشگاه شاهد و طراح گرافیک، تصویرساز و عکاس است.

کسب عناوین برتر بیش از ۴۰ رقابت هنری ملی و بین‌المللی(جشنواره هنرهای معاصر اسلامی، جشن تصویر سال، دوسالانه بین المللی گرافیک جهان اسلام، دوسالانه جهانی پوستر تهران، مسابقه جهانی هنر، ورزش، المپیک، جشنواره پوستر پایداری، سوگواره هنر عاشورایی، جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان و ...)، حضور در بیش از 150 نمایشگاه رقابتی، کسب عنوان جوان موفق استان تهران در شاخه هنر و...  از موفقیت‌های این هنرمند است.

طراحی گرافیک و مدیریت هنری ده‌ها کمپین و پروژه تبلیغات فرهنگی، همکاری با ناشران و رسانه‌های مطبوعاتی چاپی و الکترونیکی، تدریس هنر در دانشگاه صدا و سیما و مرکز آموزش هنر اسلامی، اداره کارگاه‌های آموزشی طراحی پوستر و تصویرسازی و داوری رقابت‌های طراحی پوستر از دیگر فعالیت‌های اوست.

شیخ رضایی به دلیل طراحی و اجرای دیوارنگاره‌های ضداستکباری و طراحی گورستان نمادین سربازان آمریکایی در لانه جاسوسی، طراحی و نشر اولین پوستر و طرح‌های مرتبط با شهادت حاج قاسم سلیمانی و واکنش به رویدادهای اجتماعی نامزد کسب عنوان چهره هنر انقلاب در سال 98 شده است.

قطعه‌ای که شنیده و توسط مردم خوانده شد

غلامرضا صنعتگر متولد ۱۰ آذر ۱۳۵۴ در بندرعباس است. وی در رشته ادبیات و علوم انسانی تحصیل کرده است و در نواختن سازهای پیانو، گیتار و سازه‌های پوستی مهارت دارد.

این خواننده و آهنگساز که با قطعه «ضامن آهو» نزد مردم بیش از پیش شناخته شد، به عنوان یکی از نامزدهای کسب عنوان چهره هنر انقلاب در سال 98 توسط جمعی از نخبگان و کارشناسان فرهنگی و هنری معرفی شده است.

خوانندگی قطعه پرمخاطب «قاسم هنوز زنده است» برای شهادت حاج قاسم سلیمانی و «آهای ایران» با مضمون میهن دوستی به عنوان معیارهای انتخاب این هنرمند عرصه موسیقی برای کسب عنوان چهره هنر انقلاب در سالی که گذشت، عنوان شده است.

ششمین هفته هنر انقلاب در فضای مجازی در حال برگزاری است. آیین معرفی چهره و رویداد شاخص هنر انقلاب با بهبود شرایط اجتماعی و بعد از پایان زمان درگیری با کرونا برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال عدد ۱ به شماره ۵۰۰۰۲۰۷۷ و نصب اپلیکیشن حوزه هنری نامزد مورد نظر خود را از میان ۱۵ چهره مطرح شده، انتخاب کنند.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسن روح الامین غلامرضا صنعتگر حوزه هنری بین المللی حوزه هنری سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، آیین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» شامگاه روز چهارشنبه با حضور حجت الاسلام قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی در حال برگزاری است.

فرآیند انتخاب «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای آغاز و پس از برگزاری این نظرسنجی که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام ۸۶ هنرمند به‌عنوان نامزدهای اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزدهای نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارایه شد.

این کمیته با ترکیب مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مومنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینه‌های پیشنهادشده توسط اهالی فرهنگ و هنر، امیر بشیری نویسنده و کارگردان کنسرت‌نمایش «کلنل»، کمال تبریزی و علیرضا طالب‌زاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری»، راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»، افشین علاء برای نقش‌آفرینی موثر و بهنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی، مسعود نجابتی برای فعالیت‌های موثر در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره «و فتح قریب» در مرز سرزمین‌های اشغالی را به عنوان «نامزدهای نهایی چهره سال ۱۴۰۲» هنر انقلاب معرفی کرد.

حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است. ضمن اینکه «تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره ساللامی هنر انقلاب» شناخته و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم شده است.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند.

این گزارش در حال به روز رسانی است ...

کد خبر 6081212 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود
  • معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر
  • برگزاری اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب/ هدیه‌ای که تقدیم مردم غزه شد
  • مسعود نجابتی به‌عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شد
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد
  • تجلیل از هنرمندان طراز هنر انقلاب/ مسعود نجابتی چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ شد
  • آیین اختتامیه دهمین هفته هنر انقلاب آغاز شد/چهره‌های هنر انقلاب تجلیل شدند
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی
  • آغاز گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی
  • تعهد نسل جوان امروز در مسیر هنر انقلاب