Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اعضای سازمان "جماعت تبلیغی" که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و اکنون درمان شده‌اند، اعلام کردند برای درمان سایر بیماران کرونا در هند آماده اهدای پلاسمای خون خود هستند. تاریخ انتشار: 11:22 - 08 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۵۹۸۲

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از نشریه "تایمز او ایندیا"، از میان ۱۴۲ عضو سازمان "جماعت تبلیغی" که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان ایمز و جاجار در دهلی نو بستری شده بودند، ۱۲۹ نفر درمان شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سوشما بهاتنگر رییس بخش مقابله با کرونا در بیمارستان جاجار گفت: ما از این افراد درخواست کردیم تا برای درمان بیماران کرونایی پلاسمای خون خود را اهدا کنند و آن‌ها از این پیشنهاد بسیار استقبال کردند. اکنون ما در حال فراهم کردن تجهیزات برای دریافت خون این افراد هستیم.

طبق این گزارش، در چند هفته گذشته تبلیغات زیادی در هند برای متهم کردن مسلمانان به انتشار ویروس کرونا در این کشور انجام شده است. این اتهامات پس از برگزاری یک اجلاس اسلامی از سوی سازمان "جماعت تبلیغی"در دهلی نو مطرح شدند.

گروه اسلامی جماعت تبلیغی در هفته اول ماه مارچ برنامه‌ای را در محله نظام الدین در دهلی نو برگزار کرد. در این برنامه مذهبی دست کم هفت هزار و ۶۰۰ تن از مسلمانان هندوستان و یک هزار و ۳۰۰ فرد از کشورهای مثل مالزی و اندونزی شرکت کردند.

این برنامه مذهبی در میان تعطیلی‌های گسترده در هند به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار شد و باعث شد که بسیاری از گروه‌های ضد اسلامی در هند تمام جامعه مسلمان هند را مقصر اصلی در شیوع کرونا در این کشور جلوه دهند.

بیشتر بخوانید: شیوع ویروس کرونا در چندین کشور جهان کرونا ۱۶ درصد از پاکستانی ها را دچار سوء تغذیه کرده است شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا، تجارت "پاکستان و چین" را نشانه رفت آنچه روس‌ها برای مقابله با "شیوع کرونا" انجام دادند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست طرح مقابله با شیوع کرونا به مدارس روسیه کشیده شد کرونا، تاجران پاکستانی را مجبور به تغییر مسیر صادرات کرد تبدیل واگن های قطار در هند به بیمارستان‌ برای درمان کرونا ابتکارهای هندی‌ها برای مقابله با کرونا

بر اساس روش پلاسما درمانی، افرادی که به این ویروس مبتلا شده و بهبود یافته‌اند، آنتی بادی قوی برای مقابله با کرونا در پلاسمای خون خود دارند؛ از این رو پلاسما این دسته از بهبود یافتگان گرفته و به بیماران بدحال کرونایی تزریق می‌شود. پلاسمای تزریق شده منجر به بهبود قوای بدنی بیماران بد حال و در نتیجه بهبود آن‌ها خواهد شد.

آمار وزارت بهداشت هند حاکی است: موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور تا روز یک شنبه به ۲۶ هزار و ۴۹۶ مورد رسیده است و ۸۲۵ نفر نیز در این کشور به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسلمانان هندی کرونا ویروس کرونا جماعت تبلیغی پلاسمای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت به همت پزشک فارسی + فیلم
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • درمان رایگان بیماران بی بضاعت توسط پزشک خیر اندیش
  • اهدا ۱۵۰ بسته مواد غذایی به بیماران خاص و هموفیلی درنیشابور
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس